Valla cihazı nerden aldı bilmiyorum. Aynen diğer kadın metres olarak kalsın diye bosamiyorCihaz neyse söyleseniz de alsak :) Öyleleri çok rahata ermesin diye boşamıyorlar
Polis arkadaşlar var sitede, onları yönlendireyim size yardımcı olurlar.Konum takip cihazı ve ses dinleme cihazına ihtiyacım var bilgisi olan?
Sanal market değil burasıkız bilmiyorsan ne konuşuyorsun alla sen
ayrılın bitsin,bu yaptığınız ozel hayat ihlali,sevgilinizde olsa eşinizde olsa özel hayatına müdehale edemezsiniz,takip edemezsiniz,şikayet ederse ciddi bir suç ve ciddi cezası var,şahsen ben dinlendiğimi yada videoya alındığımı yada fotograflarımın çekildiğini öğrenseydim peşini birakmazdım ciddi uğraşırdım ceza alması içinKonum takip cihazı ve ses dinleme cihazına ihtiyacım var bilgisi olan?
Eşiniz mi?Herkese değil zaten bir kişiye böyle de yıpratıyor öyle de
Siz ne yaptınız peki?Ben çocuğumun akıllı saatini koymuştum. Uzaktan dinleme özelliği var. O gün şüphelenmiştim onun yanına gideceğinden. Hem takip özelliği var hemde uzaktan dinleme özelliği vardı. Ve bingo dediğim gibi oldu. Buluştular. Kadın arabaya bindi. Sesini duydum. Dayanamadım kapattım sonra. Eşinizse ve boşanmayacaksanız hiç girmeyin bu işe
Ben boşandımSiz ne yaptınız peki?
Buraya üyelik alıp konu açana kadar Google’a yaz o zaman yasadışı işlerini buraya sorma. Bu kadar güvenmediğin adamla da boşan bi zahmet, madem hayatta hiçbir zaman güven olmuyormuş. Tek başına yaşayabilirsin. Ayrıca diyelim ki buldun yerleştirdin elde ettiklerinin hiçbirini yasal olarak kullanamayacaksın adam şikayetçi olursa bir de ceza yiyeceksin.kız bilmiyorsan ne konuşuyorsun alla sen