Konum geldi kıazzzz :D

Kız ne güzel işte benim babamdan da bişey geldiği yok 🤣🤣 yani anlayacağın sek olarak içiyorum koca parasını:KK50:

Biliyorum paradan dolayı olmadığını inan ki hamile olmasam bende işe girip kafa dağıtmak isterdim yani kocamla sorun olmadığı halde herşeyden çok sıkılıyorum hergün aynı 😏 sıkıntıdan hepsi. Ama birde kızım var hamile olmasam da ona kıyamaz yine gidemezdim her türlü evdeyim işte...

Bu arada arkadaşlarınla toplanip dışarda bişeyler yapabilirsin. Ben hamile olmadan önce kızımı da alıp sık sık arkadaslarimla takılırdım çok iyi geliyordu... Ama şuan hamileliğim biraz riskli geçiyor oyuzden pek evden çıkamıyorum.
Yanlış anlaşılma olmasın ama arkadaş ortamında da en çok ben konuşup ben güldürüyorum :KK70: bana faydası ne ? Hiç :KK70: zorla bana tatlı ve kahve ısmarlıyorlar. Kilo alıyorum , onlar kalori yakıyor :KK70:
Çok geçmiş olsun. Aman hiç bişi bebekten önemli değil.

Abla beni banlama :KK70: valla bak her şeyi yap ama BANLAAA MAAA. Yoksa kendimi kanepeden aşağı atarım:KK70:
Hem güvenilir birini bulmak zor hem de yetemezsem hissi var.
Evet emekliliğimde önemli tabi 😬
Yetersin, yetememe kısmını kafaya takmamalısın bence, evet ara verdiğin için işle ev arasında ilk zamanlar bir bocalama yaşarsın, yorgun argın işten gelip yemekti, bebekle ilgilenmekti derken neye ne kadar vakit ayıracaksın, nasıl olacak diye elin ayağına dolaşabilir ama sistemi oturttuğunda tıkır tıkır işler bence.

Bebekle tüm gün vakit geçirmek güzel bir şey elbette ama günde birkaç saat kaliteli zaman geçirmek bebeğin gelişiminde çok daha kıymetli, bu kısmını çocuk gelişimcilerin cevaplaması belki daha doğru olur lakin çalışırsam bebeğimden zaman çalacağım vicdanı yapıyor anneler fakat tüm gün bir arada olduğunuzda da sabrınız taşabiliyor, hatta biraz kaş çatıp ses yükseltebiliyorsunuz o zaman da bebeğime yetemiyorum iyi bir anne değilim vicdanı yapılıyor.

Sen şimdi belki çalışmasan da olur, işe dönmeye keyfe keder karar verirsin ama çalışmak zorunda olan anneler var, onlar gayette güzel yetiyor, iyi de annelik yapıyorlar.

Bu gibi konularda empati yaparak cevaplamaya çalışıyorum, mesleğim olsaydı evet bebeğimi bırakırken her anne gibi ikileme düşerdim ama çalışırdım, ben olaylara biraz değişik bakıyorum, değişik derken soğuk ruhsuz duygusuz bir bakış açım oluyor kimi zaman, zira çevremde çok arkadaşım evliliği çocukları için mesleğini bırakıp kendini köreltti, sonra da kocadan yedikleri kazıkla yaptıkları fedakarlıklardan bin pişman oldular.

Allah kimsenin evliliğinden huzuru eksik etmesin, evlatlarına sağlıklı ömürler versin lakin evladınız dahi olsa yeri geliyor senin için fedakarlık yaptım dediğinizde yapmasaydın diyebiliyor.

Ayrıca bence insan önce kendi iyi olur, iyi hissederse eşine çocuğuna da iyi hissettirir, iş hayatına dönmek seni daha güçlü ve motivasyonlu bir kadın haline getirecekse çalışmalısın.

Giderin çok fazla olucakmış, geri kalan 3000 sana yeter mi bilemedim şahika’cım:KK70: ha bu arada sen zengin bi hatundun yanlış mı hatırlıyorum? (🧿) ihtiyacın da yok ki, ama evden ev hanımlarından falan bunaldıysan o ayrı😂

Ya sizin konularınızı okurken bayılıyoruuumm o mizacınız varya efsane 😂😂💕

Çocuğum yok evli bile değilim ama ben sizin yerinizde olsam çalışırdım, simdi sen bilmezsin zorluğunu diyenler olur eminimde, çalışma hayatının sağladığı o düzeni, bakımı, çok seviyorum ya insanı kendine getiriyor resmen ( darısı başımaa :KK43: )

Çalışmak en çok sana yarar kızçenlede arana nedem soğukluk girsin :110:7bin gayet güzel bi para anne olmak demek 7/24 köle olmak demek değil çalişmak eminimki sana çok iyi gelecektir istiyorsan tabi :KK66:
Ha bide arkadaşınla karşılaşmana biz karma diyoruz :KK70: eşimde zamaninda sen şişmansın seninle çıkmam demiş bir kıza obez bir kadınla evlendi :KK53: hatta bana hep şey derdi bence benim ahım yüzümden sen zayıflıyamıyorsun bende dedim bari midemi aldırayım 🤣
Tüh...keşke gidip kızın kafasında ekmek kirsaydi 🤭

Valla işten izin alıp 1 haftadır bebeme ben bakıyorum. İzin bitse de işe dönsem diye gün sayıyorum resmen. Pandemi mandemi derken zaten soyutlandık insanlardan. Sadece çalışırken birileriyle oturup sohbet edebiliyorum. Sosyal hayat şart bacım. Yoksa kafana huni takıp gezersin yakında. Ayrıca bebemle de kopuk bir ilişkim hiç olmadı. Aksine işteyken onu çok özlediğim için eve gelince daha sevgi dolu tahammülü yüksek oluyorum 😁

Giderin çok fazla olucakmış, geri kalan 3000 sana yeter mi bilemedim şahika’cım:KK70: ha bu arada sen zengin bi hatundun yanlış mı hatırlıyorum? (🧿) ihtiyacın da yok ki, ama evden ev hanımlarından falan bunaldıysan o ayrı😂
Havyar parama yeter mi dersin 3000 :KK70: bu ekonomide zengin olmak için 10 bin yetmiyiii💔

Ya sizin konularınızı okurken bayılıyoruuumm o mizacınız varya efsane 😂😂💕

Çocuğum yok evli bile değilim ama ben sizin yerinizde olsam çalışırdım, simdi sen bilmezsin zorluğunu diyenler olur eminimde, çalışma hayatının sağladığı o düzeni, bakımı, çok seviyorum ya insanı kendine getiriyor resmen ( darısı başımaa :KK43: )
Tişikkürler sıpaydii 💕
Evet saçım bi topuz formundan çıkar ve pijamayı bırakırsam benden olacak :KK70:

Havyar parama yeter mi dersin 3000 :KK70: bu ekonomide zengin olmak için 10 bin yetmiyiii💔
BCED09F4-3C8E-4E9E-B824-8D01DA575883.jpeg

Sen milyar sen milyon:KK70:

Valla işten izin alıp 1 haftadır bebeme ben bakıyorum. İzin bitse de işe dönsem diye gün sayıyorum resmen. Pandemi mandemi derken zaten soyutlandık insanlardan. Sadece çalışırken birileriyle oturup sohbet edebiliyorum. Sosyal hayat şart bacım. Yoksa kafana huni takıp gezersin yakında. Ayrıca bebemle de kopuk bir ilişkim hiç olmadı. Aksine işteyken onu çok özlediğim için eve gelince daha sevgi dolu tahammülü yüksek oluyorum 😁
Sohbeti özlemedim de entrika çok özledim hzjsjsjjs
Sürekli dip dibe olunca laçkalaşıyoruz doğru :KK70:

Ve o nadir de olsa gülüş attığı anlardan mahrum kalıcam dhjsjd
Kimse desteklemiyor beni 🥲
🤩 Anne olmak zor ama gülüşü yeter 😆😆
Hassas konular... Küçük bebek/çocuk bırakıp çalışmak zorunda olan/isteyen insanlar var, onlara karşı kırıcı olmak istemem.
Ben tercih etmez kendim büyütmek isterdim 😉
İsterdim ama bu önemli. Eğer mecburiyetim varsa o ayrı...

X