Konum çok uzun ama lütfen yardım edin kocamın kalbini çok kırdım vicdan azabı çekiyorum?

Ofke kontrolsuzlugunuzun ardina siginip gercek dusuncelerinizi soyleyivermissiniz bir cirpida. Siz bu kadar begenmediginiz adamla evde kalmamak icin evlendiniz herhalde sizin mantikla?

Su forumda okudugum en hakli bosanma gerekceleri arasinda ilk 3'e girer. Adliyeden sonra bir psikologa da gidersiniz umarim.

Hediye alın.Sevdigi yemekleri yapın.Tekrar aynı hatalari yapmayın.Ben olsam affetmem.Demekki adam seviyormuş sizi.

Abarttiginiz olay da kıl,tüy yani supürürsün gecer.Yaratana da söz soylemek olmuyor mu maymun gibisin demek biraz ,kimse kendi tipini kendi belirlemiyor sonucta.Eksinin eksisine düşmüşsün konu sahibi.Umarim toparlarsin.

Öfke problemiyle falan ilgisi yok içinden farklı zamanlarda ne geçiyorsa sinirlenince direk adamın yüzüne karşı çemkirmişsin.
Koca adına çok üzüldüm sızın gibi bi hayat arkadaşı olduğu için .

Bana bunlari diyen esi asla affetmem.

Ay rezalet
İnsanlar sinir anında gerçekleri söyleyip sonra da aman kendimi kaybettim diye uydururlar. Eşiniz salak değilse bunun farkındadır yazık,çok üzüldüm.

Eşinizin yerine olsam bitmiştiniz benim için.
Kaç hatalı cümle varsa hepsi kurulmuş üstelik geri dönüşü yok affı zor.
Bana biri diyecek ki ben almasaydim evde kalırdın kimse seni sevmedi falan ...
Eşinizin yerinde olsam en kısa zamanda beni seven birini bulup yola devam ederdim sonra yeni bir konu başlığı acardiniz sizde eşim beni neden aldattı

Eşinizde kıl sizde de öfke problemi olduğunu söylüyorsunuz. Onu epilasyona gönderip onla ilgili olan sorunu çözeceksiniz, kendiniz için de bir şey düşünüyor musunuz?

Eşinizi beğenmediğinizi, tipsiz bulduğunuzu söylemekle kalmamış bir de üstüne hakaret etmişsiniz. Eşinizin yerinde olsam sizi asla affetmem. Sinirle dahi olsa bir insanın dış görünüşüyle onu küçük düşürmek asla affedilecek bir şey değil

Şimdi sabah sabah okudum inanamadım bidaha okudum. Burda bir çoğumuzun kocası tabiki brad Pitt değil. Ancak hiç birimiz kocamıza maymun demiyoruz. Benim kocamda kıllı, bazen şakasına takılıyorum alsana benim öyle daha çok hoşuma gidiyor diye üşüyorum diyor. Adama bunun için maymun mu diyeyim şimdi ? Siz kusursuz musunuz? Vücudunuzun tek bi yerinde kıl yok mu adama öyle bi yakıştırma yaptınız. Adam sizi boşasa hakkıdır. Hakaret etmişsiniz ve bunu mahkeme boşanma sebebi diye görür emin olun.

Mesele kıl ,tüy değil ya da öfke kontrolü!siz bariz pismansiniz bu evlilikten kendinizi güzel,adamı çirkin buluyor ve adama öfke biriktiriyorsunuz.ama ek kişisi sizi silah zoruyla almadı değil mi? öfkenizi aynadaki aksinize boşaltıp bu sorunu kendinizle çözün..eşinizin de artik en ufak kıl ve tüyden size kusacagi her şeye hazırlıklı olun

Kaç yaşındasınız? 6? Eşlerinin birbirinden fiziki beklentileri olması doğal ama üslup sorununuz var. Evlenmeden önce konuşmadınız mı? Bende kıllı ve kötü kokan erkeği istemem. Bir tane erkek arkadaşımın öbek öbek dökülürdü kılları. Hiç öpmek filan istemezdim. Çok sürmedi zaten.
Eşiniz sizi önemsiyor olsaydı ilk söylediğinizde bir önlem alırdı. Ama sizinde hakaretler çok seviyesiz.

Siz aslında eşinizi sevmiyorsunuz ama kıldan tüyden sebepler uretiyorsunuz.Gercekten sevseydiniz konuşma şekliniz bu olamazdı.Eşiniz sizi seviyormuş ama

Ay ne kadar terbiyesiz bir kadınsın.
Sen çok mu güzelsin.
Adam da saf senin gibi birini çekiyor.
İnsan sevdiği adama böyle konuşmaz.
Siz sevmiyorsunuz adamı şerefinizle ayrılın.
O sevmiş zavallı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…