• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuları kapatmıyorum asla hep kafamda

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
4.943
4.476
358
Eskiden olan ne var ne yok hep kafamda dönüyor ufacık kıvılcımda ortaya saçıyorum sürekli sizce neden olabilir ? Psikolağa da gittim gidiyorum hala pek işe yaramadı

Kaç seans gittin ona bağlı.
Demek kusamadığın kin kabullenemediğin olaylar öfkeyle hala birleşiyor.
Ama neden ?
Öyle görmüş olabilri misin?
Mesela tartışmaların bile anne ve babanın taklidi olabilir mi ?
Geçmiş ile de yaşadığın için adım atamamak zor olmalı,usulca vazgeçeceksin.
Unutmayacaksın ki unutamazsın zaten kimimiz unuttuk ama dalganıda geçeceksin.

benzer durum bende de var ama ben ortalığa saçmak yerine kafamın içinde döndürüp duruyorum. çok sağlıksız olduğunu bilsem de durduramıyorum açıkçası. nadiren de aynı şekilde ben de patlama yaşıyorum... psikoloğa gittiğim dönem, bir olay olduğu an vermem gereken tepkiyi verip sonra konuyu kafamdan atmam gerektiğini söyledi hep ama işte çok zor.

Ayni sorun bende de var bende gittim doktora antidepresan basladi ama eminim antidepresan basladi cok cok etkili degil henüz ama eminim bitince yine eskiye döneceğim.Nedeni ne nasil bahsedilir bilmiyorum.Doktor kendin bitirmen lazim diyor ama bitmiyor.

Eskiden olan ne var ne yok hep kafamda dönüyor ufacık kıvılcımda ortaya saçıyorum sürekli sizce neden olabilir ? Psikolağa da gittim gidiyorum hala pek işe yaramadı
Gerekli şeyleri söyleyip gereken yerde tepki vermediğin için oluyor. Birikiyor birikiyor sonra patliyor haliyle. Sen kaldırabiliyorsan karşındaki de kaldırabilir.

Back