• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konularda yer alan bazı resimleri göremiyorumm :(

kumralimkumral

papatya
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
580
24
643
Merhabaa,
ben Açılan konulardakı bazı resimleri göremiyorum :( sadece kutu içerisinde kırmızı çarpı ( x )işareti görünüyor, neden acaba ? Birde tekrar konu açmak istemedim, altta simileyler çıkınca üzerine tıklıyorum ekrene düşmüyor sonra kendim elimle yazıyorum. örneğin gülen surat ın üzerine tıklıyorum olmuyor sonra elimle iki nokta ve 1 yazıyorum öyle oluyor :50:

Merhabaa,
ben Açılan konulardakı bazı resimleri göremiyorum :( sadece kutu içerisinde kırmızı çarpı ( x )işareti görünüyor, neden acaba ? Birde tekrar konu açmak istemedim, altta simileyler çıkınca üzerine tıklıyorum ekrene düşmüyor sonra kendim elimle yazıyorum. örneğin gülen surat ın üzerine tıklıyorum olmuyor sonra elimle iki nokta ve 1 yazıyorum öyle oluyor :50:

Merhaba,
Resimlerin gözükmeme sebebi başka sitelerden alınan resimlerin aldındığı sitede kaldırılmış olması veya ekleyen kişinin yanlış adres yazması olabilir.

Smiley konusunda ise IE da böyle bir sorun var firefox, veya chrome kullanmanızı tavsiye ederiz.

Back