• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konulara cevap yazarkenki menü sorunu

Kedi Tuyu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
1.893
1
158
Merhaba. Bu sorun hakkında herhangi bir duyuru varmı diye kontrol ettim fakat bulamadım. Sorunun ekran görüntüsünü aşağıda koydum. Konulara cevap yazarkenki kutucuğun üst bölümünde çeşitli butonlar vardı. (kalın,italik,resim video eklentisi,tablo vs vs) Bu butonlar ve gülümsemeler bende gözükmüyorlar. Acaba benim kullandığım tarayıcıdan kaynaklanan bir sorunmu var diye geçmişi ve çerezleri temizledim. Fakat durum hala aynı. Acaba siteden kaynaklanan bir sorunmu var yoksa benden kaynaklı bir durummu bilemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Eki Görüntüle 251188

Şu an bende de yok.belki bir sorun vardır yada geçici kapanmış olabilir.

Şu an bende de yok.belki bir sorun vardır yada geçici kapanmış olabilir.

Evet sanırım sitede sorun var başka bir bayanda konuyu görüp özel mesaj atmış aynı sorun ondada varmış. Ben anormallik bende sanıyordum. En kısa zamanda düzeltirler umarım

Merhaba. Bu sorun hakkında herhangi bir duyuru varmı diye kontrol ettim fakat bulamadım. Sorunun ekran görüntüsünü aşağıda koydum. Konulara cevap yazarkenki kutucuğun üst bölümünde çeşitli butonlar vardı. (kalın,italik,resim video eklentisi,tablo vs vs) Bu butonlar ve gülümsemeler bende gözükmüyorlar. Acaba benim kullandığım tarayıcıdan kaynaklanan bir sorunmu var diye geçmişi ve çerezleri temizledim. Fakat durum hala aynı. Acaba siteden kaynaklanan bir sorunmu var yoksa benden kaynaklı bir durummu bilemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Eki Görüntüle 251188

Tekrar Deneyebilir misiniz ?
Bu özelliği Kontrol panelinizde seçenekler kısmında

http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editoptions

Mesaj Editörü:

Basit Editör - Sadece text alanı
Standart Editör - Toolbar

alanından kendinizde değiştirebilirsiniz?

Basşt editor kullanarak sayfanızın daha hızlı yüklenmesini sağlayabilirsiniz.

Tekrar Deneyebilir misiniz ?
Bu özelliği Kontrol panelinizde seçenekler kısmında

http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editoptions

Mesaj Editörü:

Basit Editör - Sadece text alanı
Standart Editör - Toolbar

alanından kendinizde değiştirebilirsiniz?

Basşt editor kullanarak sayfanızın daha hızlı yüklenmesini sağlayabilirsiniz.

Standart editör seçiliydi ve basit editör olarak değiştirdim. Sorun hala devam ediyor. Eklediğim fotoğraftaki gibi cevap yazarken hiç bir gülümseme ve diğer butonlar gözükmüyor. Fakat gülümsemeleri bakarak seçmek yerine elle yazınca mesajı gönderdikten sonra gülümsemeler gözüküyor. Sadece alt bölümden bakarak seçemiyoruz. Anladığım kadarıyla sorun sadece bende değil. Ben mozilla firefox kullanıyorum. internet explorerlada giriş yapıp baktım ondada aynı sorun var.

Son mesajımı yazdıktan sonra seçeneği tekrar eski haline getirdim ve sorun bende şimdilik düzelmiş gözüküyor. Nasıl oldu bende anlamadım. :1: Sorun yaşayan arkadaşlar isterseniz Curly'nin dediklerini yapmayı bir deneyin.
Teşekkürler curly :3:

Back