Konuda sadece konu sahibinin mesajlarını okuma butonu

Truman Show

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
5.413
21.773
348
Merhaba, aslında bunu bir sözlükte görmüştüm yıllar önce şimdi de fake denilerek bir konunun sabote edilmesinden sonra gündeme getirmek istedim.

Bazı konular çok uzuyor. Sayfalarca konudan alakasız yorum yapılıyor. Bu arada konu sahibinin konudaki gelişmeleri yazdığı mesajları arada kaynıyor. Bir buton olsa o konuda sadece konu sahibinin mesajlarını gösterse olamaz mı böyle bir şey ?

Konu içinde sıralansa bence de çok iyi olur, bazen sayfalarca yorum birikiyor. Konu sahibi güncelleme falan yaptıysa taa gerilere gidip bulup okumak ya da birinin alıntı yapıp yapmadığına bakmak gerekiyor. Böyle bir kolaylık olabiliyorsa güzel olur.

ben böyle durumlarda arama butonuna basıp "üye mesajlarında:" kısmına konu sahibinin adını yazıyorum ve "sadece bu konuyu ara" butonunu işaretliyorum. böyle olduğunda sadece onun mesajları gösteriliyor.

ama bunu yapabilmek için konu sahibinin o an banlı olmaması gerek. banlı üyelerin isimlerini göstermiyor, onun haricinde bu bayağı işime yarıyor

Bu süpermiş:) Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…