- Konu Sahibi minikipegim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğitici ayıcık 40 tlHalkalar ve Masalci tirtil ne kadar?
Hangi sehirdesiniz. masalci tirtilla ilgileniyorum.Eğitici ayıcık 40 tl
Eğitici masalcı tırtıl 30 tl
Halka bloklar 15 tl
Eğitici telefon 15 tl
Mama sandalyesi oyuncağı 10 tl
Hepsini birden alana kargo benden
AnkaraHangi sehirdesiniz. masalci tirtilla ilgileniyorum.
Hepsi ilk günkü gibi çalışıyor, bozulmuş ve yıpranmış olanları asla kimseye vermem emin olabilirsiniz. Hepsi için kargo sizden 95 diyelim ?Ben hepsiyle ilgileniyorum ama biraz yardımcı olursanız tabi:9 bi de en önemlisi elektrik aksamları çalışıyor mu?
kargo benden demiştiniz sözden dönmeyelim:) hepsine 90 TL veriyorum ben kargo sizden:)Hepsi ilk günkü gibi çalışıyor, bozulmuş ve yıpranmış olanları asla kimseye vermem emin olabilirsiniz. Hepsi için kargo sizden 95 diyelim ?
Fiyatlari bieaz yüksek tutmussunuz
Bebeklerim tam 18 ayina girdi cok isimize yarayamayabilir ama eger başka alan yoksa hepaine 50 tl veririm. Deformasyon da var oyuncaklarda sonuçta. takas da yapabiliriz isterseniz.[
Oyuncaklarda deformasyon yok nerdeyse fiyatlar ise çok normal. Sadece ayıcık 85, tırtıl 50 liraydı. Benim kızım 19 aylık dolayısıyla sizin için uygun değilFiyatlari bieaz yüksek tutmussunuz
Bebeklerim tam 18 ayina girdi cok isimize yarayamayabilir ama eger başka alan yoksa hepaine 50 tl veririm. Deformasyon da var oyuncaklarda sonuçta. takas da yapabiliriz isterseniz.