• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Konu kapanmıştır

minikipegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
530
85
73
Ankara
Kızım büyüdü ve ilgisini çekmiyor bunlar artık, uygun fiyata satıyorum.ilgilenenler varsa kaçırmayın derim
image.jpg
image.jpg

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 91
  • image.jpg
    image.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 98
  • image.jpg
    image.jpg
    389,5 KB · Görüntüleme: 96
Eğitici ayıcık 40 tl
Eğitici masalcı tırtıl 30 tl
Halka bloklar 15 tl
Eğitici telefon 15 tl
Mama sandalyesi oyuncağı 10 tl
Hepsini birden alana kargo benden

Ben hepsiyle ilgileniyorum ama biraz yardımcı olursanız tabi:9 bi de en önemlisi elektrik aksamları çalışıyor mu?

Fiyatlari bieaz yüksek tutmussunuz
Bebeklerim tam 18 ayina girdi cok isimize yarayamayabilir ama eger başka alan yoksa hepaine 50 tl veririm. Deformasyon da var oyuncaklarda sonuçta. takas da yapabiliriz isterseniz.

Fi
Bebeklerim tam 18 ayina girdi cok isimize yarayamayabilir ama eger başka alan yoksa hepaine 50 tl veririm. Deformasyon da var oyuncaklarda sonuçta. takas da yapabiliriz isterseniz.[
Bebeklerim tam 18 ayina girdi cok isimize yarayamayabilir ama eger başka alan yoksa hepaine 50 tl veririm. Deformasyon da var oyuncaklarda sonuçta. takas da yapabiliriz isterseniz.
Oyuncaklarda deformasyon yok nerdeyse fiyatlar ise çok normal. Sadece ayıcık 85, tırtıl 50 liraydı. Benim kızım 19 aylık dolayısıyla sizin için uygun değil

ilginize çok teşekkür ederim, leylifer25 adlı arkadaşa bugün ürünleri gönderiyorum.. ama onun için de benim için de fiyatın yüksek olduğu düşüncesi rahatsız edici biraz. ayıcığı 80, tırtılı 45, blokları 25, telsizi 20, mama sandalyesi oyuncağını 20 liraya almıştım. oyuncakların hepsi çok iyi durumda şu an, ve 190 liraya aldığım oyuncakları 90 liraya vermem üstelik kargoyu karşılamam fazlasıyla normal! zaten oyuncaklar 6- 18 ay grubuna hitap ediyor. oyuncaklarla ilgilenen diğer arkadaşlara çok çok teşekkür ederim, umarım çok güzel fiyatlara daha güzel oyuncakları alırsınız yakın zamanda, sevgiler

Back