Canım Merhaba. At kamyonlar ve sanırım kırmızı lagzimlik olan toplu alimda ne kadar olur
canım o lazımlık falan hiç kullanılmadı ondan koydum buraya hepsi 70 olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Merhaba. At kamyonlar ve sanırım kırmızı lagzimlik olan toplu alimda ne kadar olur
canım o lazımlık falan hiç kullanılmadı ondan koydum buraya hepsi 70 olur
canım bunun küçüğüde var 25 lira....
onun resmini koyabilirmisin?
otobüsle yolluyorum bişey olmaz sen nerde oturuyorsun fiyatı 50 lira bu büyük at küçüğüde var canım fazla kullanılmadı zaten öle duruyo
onun resmini koyabilirmisin?
bunları yeni ekledim .....
bunları yeni ekledim .....
fritöz duruyo canım 5 liraFritoz satildi mi canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1030659
kuzum bu kaç litelik ? Diğer soran arkadaslar almadıysa ve çalışır durumdaysa istiyorum ben bunu :))
canım daha almadılar bu en küçük canım
Tm cnm soran arkadas almazsa ben istiyorum begendıgım kıyafetlerde var onlarıda ınceleyım tekrar senın begendıgın bişiy varmı benden
bilmiyorum canım söz vermedim kimseye sana yollarım istersen beğendiğin kıyafetleride söyle bende bakacam şimdi seninkileri..............
Tamam canm ben bikaç esya da secıp eklerım bırazdan
tamam bekliyorum canım
Eki Görüntüle 1030684 Eki Görüntüle 1030685
Senle bedenlerımız tutuyor etek olur sanırım bana ayakkabılar kaç numara ? Bide ne kadan bu ikisi :)
evet canım uyar bu etek sıfır canım ayakkabılar 36 numara 2 kez giyildi çok güzeller ............senin başka beğendiğin bişeyler var mı canım hepsini söle öle haberleşelim şimdi haber ver yarın yollarım kargoyu canım senle zaten uyuyoz bana göre güzel bişeyler varsa onları yollayabilirsin yerine hiç farketmez canım..............![]()