Bebek İkinci El KONU KAPANDİ

asaga

.... hayata neşe kat....
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
1.197
110
123
Temiz kullanılmış uygun fiyatli bumbo arıyorum acil varsa hemen irtibata gecebilirmiyiz lutfen

Bulunamayıp sifir alınmıştır:)))

Ee hayırlı olsun pembe degılse satmak istedıgındd ilk müşteri bnm oyleyse doğuma var bı bes ay :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hahah:))) Mavi ..tamam soz bes aya kadar benimki yürür zaten 7 aylik geç kaldım almakta cok zorlandım daha önce kesfetseydim harika olacakmış:))

Son düzenleme:
Hahah:))) Mavi ..tamam soz bes aya kadar benimki yürür zaten 7 aylik geç kaldım almakta cok zorlandım daha önce kesfetseydim harika olacakmış:))

Aynen ya ben özellikle banyoda kullanmak isterim yanımda otursun oyle :)) gec olsun güç olmasın hayırlı olssun bebişine beklıyorum senı tmm mı baskasına söz vermee :)

Tesekkur ederizz :)) Tamam tamam aklımdasin dogru söylüyorsun banyolarda cok rahat olur ama ben en cok elimin altında hafifçe taşımak icin istiyordum ama gercekten cok kullanisliymis yemek masasına beraber oturuyoruz tabi minigim masaya oturuyor:)

Ay super yaa darısı başımaa :)) tmm o zmn gule gule kullan haberlesırız cnm

Arkadaslar okadar aradım bulamadım gittim sifir aldım şimdi komşum satıyor yesil rengini Bosyere okdr fazla verdim Fiyatı 95 tl alacak varsa benimle iletişime geçebilir arkadaslar

Arkadaslar okadar aradım bulamadım gittim sifir aldım şimdi komşum satıyor yesil rengini Bosyere okdr fazla verdim Fiyatı 95 tl alacak varsa benimle iletişime geçebilir arkadaslar

Merhaba tepsisi kemeri duruyorsa temizse ve ındırım yaparsa bana yaz olurmu msj kutun dolmuş temizle onları biraz :) kargo fln da olucak cunkı

Merhaba tepsisi kemeri duruyorsa temizse ve ındırım yaparsa bana yaz olurmu msj kutun dolmuş temizle onları biraz :)kargo fln da olucak cunkı

:)) canım farkında diilim dolmus canım sordum son 90 diyo gordugum kadarıyla gayet temiz ama

Bu arada kemeri ve tepsiside var yesil renk

Merhaba tepsisi kemeri duruyorsa temizse ve ındırım yaparsa bana yaz olurmu msj kutun dolmuş temizle onları biraz :) kargo fln da olucak cunkı

CaNim sen tiny love gymni tekmele oyna oyun halisi düşünüyormusun? ben satışa çıkaracağım yakında bizimkinin ilgisi azalmaya başladı sen düşünüyorsan sana ayıracağım yoksa çıkaracağım satışa önce sana sorayım dedim bumboyla birlikte alırsan ayni kargoda gönderebiliriz diye

Son düzenleme:

Fiyat ne düşünüyosun : )

Canim 90 düşünüyorum bende

Sagol cnm şimdilik onun aciliyeti yok bumbo kargoyla fazla tutucak gıbı en ıyısı kartla taksit yaptırırım bnde konuşuruz yıne gercı cok zmnım var

Ok canim çıkıyorum ilana bu arada bumboyu sormuş 16 tl tutuyormuş kargosu okk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…