konu açılması hakkında. .

JASPE

İki kız annesi :)
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
1.602
31
363
Arkadaşlar merhaba
Herkese hayırlı satışlar dilerim.
Dikkatimi çeken bir şey oldu. Paylaşmak istedim.
Satacaginiz ürünleri tek bir başlıkta toplasaniz da her urun için ayrı ayrı ilan başlığı acmasaniz daha iyi olur dusuncesindeyim. Boyle yapıldığı zaman diger arkadaşlarımızın ilanları arka sayfalara kaymis oluyor. Bu da potansiyel alicilarin o ilanlari gormemesine sebep olabiliyor. Neticede bu topic hepimiz için.

katılıyorum...........................

kesinlikle bende katılıyorum

Katılıyorum, bu bebek bölümündeki sayfa içinde geçerli ama kimsenin dinlediği yok... Biraz daha duyarlı olalım lütfen.

Kesinlikle bende katılıyorum
Ki zaten tek başlık açmaları gerekir, uyulmazsa sonradan açılan başlıkları kapatır ilk açtığı başlığa yönlendiririz üyeyi.

Ben daha dün başlık açtım bugün baktım en son sayfada kalmış

Böyle sorunlara da mahal vermemek için herkes tek başlık açıp tüm ürünlerini o konuya eklesin, hem zaten bir sürü konu açmanız yasak satış bölümünde, ayrıca arka sayfaya düşünce güncelleme isteği oluşuyor ki güncellemekte yasak.

Sizlerde mağdur olmazsınız hem

Ben tek başlık açıp hepsini oraya ekledim
http://www.kadinlarkulubu.com/bit-pazari/664348-hersey-burada-giyimcanta-aykkabipanduf.html
Burada topladım hepsini rica etsem diğer başlıklarımı kapatabilirmisiniz

Hanımlar,
Satış topiği açtınız ve topikte sattığınız 2. el eşyalarınızın hepsini sattınız bitti, o topiğin açık kalmasının bir anlamı kalmaz artık, o zaman ne yapıyorsunuz, hemen bana bir mesaj atıyor, topiğin linkini veriyorsunuz, bende topiği kapıyorum, bu fikir sizce de uygun mudur?

süper olur

Sevgili hanımlar,
bu bölümü 2. el bebek eşyaları dışında da eşyalarınız var, 2. el eşyalarımızı da satmak istiyoruz dediğiniz için açtık.
Ama görüyorum ki sıfır ürünler getirtip bu ürünleri satmaya çalışanlarda var, sitemizde el emekleri ürünler dışında hiçbirşeyin sıfırını satamazsınız.
Yurtdışından, ordan burdan sıfır ürün getirip satmak ticarettir, sıfır ürün satmak isteyenler ticaret yapıyorsunuz, Ev kadını olup ek gelir sağlamak vergiye tabidir, vergi veriyor musunuz?

Sitemizde yasal olmayan hiçbirşeye müsade etmiyoruz.
2. El eşyalarınızı satınız lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…