• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu acil adet olamıyorum

ebrutprk09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2022
33
11
3
24
Aralığın 18 inde ilişki yaşadım ocağın 6 sında adet oldum ama ağrım yoktu fazla şubatın 5inde adet olmam lazımdı şuan iki gün gecikti adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor ama hala olmadım neden bilemiyorum ve ocakta hastalandım antibiyotikler ilaçlar serum yedim bunun etkisi de var mı streste çok yapıyorum galiba daha öneceden de 35 gün geciktiği de olmuştu

Stres ve ilacların etkisiyle olamıyorum demi kasık ağrım var adet oldum sanıyorım yok her aykı gibi tek fark bu ayla gecikti

Aralığın 18 inde ilişki yaşadım ocağın 6 sında adet oldum ama ağrım yoktu fazla şubatın 5inde adet olmam lazımdı şuan iki gün gecikti adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor ama hala olmadım neden bilemiyorum ve ocakta hastalandım antibiyotikler ilaçlar serum yedim bunun etkisi de var mı streste çok yapıyorum galiba daha öneceden de 35 gün geciktiği de olmuştu
Eger gebelik yoksa adaçayı için hemen söktürür adetinizi

Başlık acil olunca koştum geldim. Acillik bisey yokmus ne strese sokuyorsun bizi.

Adacayı yok evde zencefil limon kabuklu cay var olur mu
Her marketlerde satılıyor artık adaçayı ama poşet olandan değil yaprakli olandan yapın için benimde öyle oluyordu önceden 2 bardak icerdim bi sabah bi akşam ertesi gün adet olurdum adetkende icerdim sancim yok olurdu

Back