• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kontrole gittim egemle döndüm......

bldrcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
47
1
86
39
İzmir
hamileleiğimin 37.haftasında 14 ekim günü saat 13:20de doktorumuzla randevumuz vardı.hep normal doğurmak istiyordum ve doktorumla destekliyordu. ogün çatı muayenesi olup nstye gircektim.saat 2'ye yirmi kala doktorun odasına girdim ve çatı muayenesi oldum.herşeyim normaldi doktorumda bende memnun olmuştuk.çatım,suyum ve bebeğin durumu herşey normal doğum için gayet uygundu. doktorum birdaha kontrole gelmeme gerek olmadığını artık sancım geldiği zaman gelmemi söyledi.çok sevinmiştim normal doğurabileceğim için.son olarak doğuma hazırlık için kan tahlili yaptırmamı ve nstye girmemi söyledi.tahlil sonuçlarımı ve nst sonuçlarımı alıp doktorun yanına gittim.eşim sonuç göstereceğim için içeri girmemişi.sonuçları görür görmez doktor seni bugün hemen sezaryana almalıyız dedi. çünkü bebeğimim kalp atışları 100 ve 110 arasındaydı.çok düşmüştü.eşinide alalım içeri bir konuşalım dedi.benim tansiyonum yerlerde geziyordu.doktorumda sezaryandan çok korktuğumu biliyordu ve beni sakinleştirmeye çalışıyordu.eşimlede konuştu ve yapabilecek başka bişey omladığı için kabul ettik.doktorum akşam üstü hemen ameliyata alayım seni dedi.hemen bir oda verdiler bana. eşimde eve gelip çantalarımızı alacaktı.annemi aradım hemen.eşim gidince hastanede yalnız kalmak istemiyordum.ağlayarak anne beni ameliyata alıyorlar koş dedim.annemin evide hastaneye 10 dk uzaklıkta.odada hemen damaryolu açıp serum takıp önlüğü giydirdiler ve istirahat etmemei söylediler.ben daha yatağa uzanmadan kapıda bir sedye ve hasta bakıcı gördüm.ameliyathanenin hazır olduğunu söylediler bana.eşimde bende bir yanlışlık var ben akşama giricem ameliyata diye diretiyordum.meğer doktorum o arada müsaitmiş ve hemen almak istemiş.beni apar topar sedyeye aldılar.annem babam ve abim ben asansöre girerken yetiştiler ancak 10 dklık yoldan.ameliyathaneye girdim.doktoruma beni komple bayıltmasını istedim.çünkü çok korkuyordum.beni sakinleştirdi ve epiduralin hem bebek için hem benim için daha rahat olacağını ,yarım saatte herşeyin biteçeğini söyledi.epidural iğnesini vuracaklar.ama ben yalvarıyorum.nolur diyorum eşim yarım saate yetişemez buraya. çocuğum çıplak kalcak,kıyafetleri evde diyorum.ama beni dinlemediler.merak etme çıplak kalmaz dediler.ve 10 dk sonra bebeğim kucağımdaydı.ama oğluşum yarım saat havluya sarılı kalmış yazık.hastanede ve doktolar arasında adımız sürpriz bebek kaldı.egem biricik oğlum bize gerçekten sürpriz yaptı. çok rahat bir ameliyat geçirdim.hiçbişey anlamadım bile.ama ameliyattan 3 saat sonra kesik yerimdeki ağrılara dayanamaz hale geldim.allaha şükür onuda bir antibiyotik ve ağrı kesiciyle hallettik.şuan 21 günlük bir bebeğim var.ve allah bu güzel duyguyu herkese yaşatsın.herkesin evladına uzun ömürler versin....opuyorumnanaktan

geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün bende 15 ekimde sezeryan dogumla aldım kızımı kucagıma

Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü olsun

allah analı babalı büyütsün bizimde tam tersi özellikle eşimin tarafında uzun zamandır yeni bebek olmayınca bir heves eşimin annesi babsı kayınlarım teyzesi dayısının kızı ve eşi bizdende annemle kızkardeşim..... ha bide eşim ve ben tabi:bbo: yani cümbür cemaat toplanmıştık ve pembe beyaz bir kız vermişlerdi kucağıma.rabbime ne kadar şükretsem azdır. Allah bu duyguyu isteyen herkese yaşatır inşallah:ecrin_bebek:

ayyy canım, gerçekten anlatılası bir doğum hikayen var.. Allah analı babalı büyütsün :) çok sevndim adına.hayırlı bi evlat olsun inş.

doğumun tam sürpriz olmuş...En çok bebeğinin havluya sarıldığı ana üzüldüm yarım saat öyle kalmış...Allah anneli babalı büyütsün bebeğini...

doğumun tam sürpriz olmuş...En çok bebeğinin havluya sarıldığı ana üzüldüm yarım saat öyle kalmış...Allah anneli babalı büyütsün bebeğini...
bende en çok ona üzüldüm.içim hala sızlıyor.üşütür falan diye çok korkmuştum.allaha şükür birşey olmadı.

hepinize iyi dileklerniz için çok teşekkür ederim arkadaşalr....opuyorumnanaktan

Back