• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kontes'in saç aksesuarları (resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

kkontess

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
21.108
4
0
Kocaeli
merhaba herkese:3::3::3:

görünüşümüzü bir anda modernleştiren , bazen de tarzına göre 80'lere götüren saç aksesuarları bilindiği üzre pek bir moda... :12:

çoğu zamansa saçlarımızın formunda olmadığı günlerde büyük bir kurtarıcı :66:

ben de kendilerini sık sık ekliyorum kombinlerime:17:

kullandığım saç bandı/eşarp vb. hakkında sorular/talepler çok olunca , bir topik açayım resimli anlatayım istedim:31:

umarım yardımcı olabilirim sizlere:21::21:

en sık kullandığım model ile başlıyorum...

bu saç bandı yaklaşık 145 cm uzunluğunda
başı 2 kere çevreleyeceğinden, uzun bir parça olması gerekiyor:31:

genişliğini ilk fotoda göstermeye çalıştım. inceliği de belli oluyor. (daha kalın ve eşarp gibi üçgen olan modeller rahatsız edici oluyor)

iki açık ucu üst kısımda olacak şekilde tutuyoruz bandımızı ;

önce 1 kere çapraz yapıyoruz ;

sonra 1 kere daha döndürüyoruz bu iki ucu;

sonra ense kısmımızdan bağlıyoruz bandımızı:69:

bu da saçım şekilliyken çektiğim fotolardan biri ;

arka kısmı ise ister topuz yapabilirsiniz isterseniz örebilirsiniz:93: iyi günlerde kullanın efendimm:42::29:

bugün kullandığım aksesuarı da hemen sıcağı sıcağına ekleyeyim:1:

eşarbımız anne dolabından aşırılma :60:

öncelikle saçımı kocaman bir balerin topuzu yaptım,bol spreyli :12:

sonra yine ilk modelimiz gibi , bu defa topuzun altından öne doğru iki ucu getirdim ve kocaman bir fiyonk yaptım:48::48:

bu da yandan görünüm ;

ayy böle şeyleri hiç beceremem
ama bazen gördüğümde de çok özenirim
sevdim bu konuyu benn, zaten seni bugün ne giydinden, saç uzatma maceralarından da az çok biliyorumm

taçlarla yada tokalarlada saça şekil verme kısımlarınada girsen ilerki bölümlerde diyorumm:32:

Maşallah çok güzeller:54:
teşekkür ederim canımmm:78:
çok güzeller teşekkürler kontesciğim.hemen altdaki modeli uyguluyorum.:71:
hadi bakalım uygula ekle sen de :23:
ayy böle şeyleri hiç beceremem
ama bazen gördüğümde de çok özenirim
sevdim bu konuyu benn, zaten seni bugün ne giydinden, saç uzatma maceralarından da az çok biliyorumm

taçlarla yada tokalarlada saça şekil verme kısımlarınada girsen ilerki bölümlerde diyorumm:32:

zor bir yanı yok ki kuş,bence denemelisin:34:

saç modelleriyle ilgili bir bölüm var kk'da. o yüzden o konuya girmek istemiyorum. hem o arkadaşıma haksızlık olur hem de öyle çok çeşit saç modellerim yoktur benim:61:

aksesuarlarla sıradışılık yaratmaya çalışırım daha çok:38:

teşekkür ederim canımmm:78:

hadi bakalım uygula ekle sen de :23:

zor bir yanı yok ki kuş,bence denemelisin:34:

saç modelleriyle ilgili bir bölüm var kk'da. o yüzden o konuya girmek istemiyorum. hem o arkadaşıma haksızlık olur hem de öyle çok çeşit saç modellerim yoktur benim:61:

aksesuarlarla sıradışılık yaratmaya çalışırım daha çok:38:

:)) nerede o günler.hergün süslenip püslenip evde geziniyorum kombinlerle falan görsen nereye gidiyorsun dersin.ama fotoğraf çekemiyorum malesef boy aynamda yok

Aman aman!
Yeni topic'in hayırlı olsun canım.
Nazar değmesin.:nazar:
Tü tü tü maşallah!:71:

Kontess'im devamını bekliyoruz.
Bendede bol bol saç bandı var.
Uzunları, kısaları felan..
Koyduğun modelleri denicem.:69::69:

Aman aman!
Yeni topic'in hayırlı olsun canım.
Nazar değmesin.:nazar:
Tü tü tü maşallah!:71:

Kontess'im devamını bekliyoruz.
Bendede bol bol saç bandı var.
Uzunları, kısaları felan..
Koyduğun modelleri denicem.:69::69:

inşallah devamı gelecek canım:31: çok teşekkür ediyorummm
siz de katılımda bulunun,fikir edinelimm:39:

ayhh ne güzell yaaa..bide benim gibi ince saçlı ve orta boy saça sahip olanlarda yapabilirlermii:(((

buugün ne giydinden takip edeyorum seni canım saç bantların çok güzel zaman zaman bende kullanırım tarzında çok cici

buugün ne giydinden takip edeyorum seni canım saç bantların çok güzel zaman zaman bende kullanırım tarzında çok cici
sağolasın canımmm,mutlu ettin beni :69::71:
katlı ve omuz hizası canım :)) benımkı dalgalı kabarır acık olunca güzel duruyor...topladıgımda kafa küçücük kalıyor:))) hoşuma gıtmıyor

katlı olunca problem olabilir haklısın:18:

Back