Aysun ben sana çok üzülüyorum, gerçekten.. Ev temizliği yapmak, merdiven silmek, garsonluk yapmak, tarım işçisi olmak yorucu görünüyor, parası az görünüyor ama kons olunca ne olacak sanıyorsun mesela? Asgari ücretin üstünde kazanacağın kesin, bunu kimse inkar edemez ya sonra?
Şurada insan gibi flört etmek için bile bir adamla kahve içmeye çıksak çapsız çıksa ıyy der ilerleriz, o pavyon masasında kimlerle oturacaksın? Belalı, madde bağımlısı, şiddeti normal sayan, seni de zaten insan olarak görmeyen insan müsveddeleri. Uzaktan bakınca malum dizideki gibi olacak diye mi düşünüyorsun?
Sen insanların konslara nasıl bakacağını falan bir kenara bırak, nasıl bakarsak bakalım biz karar mercii değiliz. Sen başka şeyleri tart, elin sapıklarıyla, katil ruhlu psikopatlarıyla hatta belki katilleriyle, önüne iki kuruş para atınca sana her şeyi yapabileceğini sanan davarlarıyla muhatap olmaya hazır mısın?
Hadi tek olsan tamam ama senin çocukların var. Kons olacağım diye çıldırsan bile evlatların için bile adını anmaman lazım.
Ben gerçekten üzülüyorum sana ne olursun bir kadın cinayeti daha görmeyelim artık. Onurunla çalış, az kazan ama güvende kal