• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konserve ağda kullananlar bakabilir mi?

ozgeozge1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
443
3
68
Kızlar daha önce hiç konserve ağda kullanmadım,kıvamı nasıldır bilmiyorum ,vi-vet pembe pudralı konserve aldım ,bunu tencerede eritmeyi düşünüyorum ,ama konserveyi komple suyu atsam erirmi ?yoksa konserveyi açıp kullanacağım miktar kadar benmari usulü mü eritiyim ,daha önce kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim ...

su kaynat bi tencerede yada cezvede falan onu ağzı kapalı içine koy tam koymasanda olur içine su kaçmazda yine nolurnolmaz kalsın onda biraz zaten eriyor hemen

kıvamı çok sert değildir umarım,bazı yerlerde 50 derecede ısıtmak gerekiyor diyorda anlamadım o yüzden ,birde aynı kapı tekrar başka bir zaman kullanınca da ısıtabilirmiyim?

ewt kullanırsın...yok onlar hemen eriyor ben artık makinesnden aldım çam sakızından olandan kullanıyorumda o kutudakiler şekerle yapılıyo sanırım hemen eriyor

bende marketten aldım
kızlar benim sorumda; ne kadar ısıtmak gerekiyor.şimdi içindeki eridiği zaman
sürüyorum çok sıcak oluyor,yanıyorum resmen,biraz soğusun dediğim zamanda
ağda donuyor,tekrar ısıtmak zorunda kalıyorum.siz sıcak sıcak mı sürüyorsunuz?

bende marketten aldım
kızlar benim sorumda; ne kadar ısıtmak gerekiyor.şimdi içindeki eridiği zaman
sürüyorum çok sıcak oluyor,yanıyorum resmen,biraz soğusun dediğim zamanda
ağda donuyor,tekrar ısıtmak zorunda kalıyorum.siz sıcak sıcak mı sürüyorsunuz?

Bir spatula yardımıyla biraz alıp üfleyerek sürersen yakmaz bacağını...

Bir spatula yardımıyla biraz alıp üfleyerek sürersen yakmaz bacağını...

canım ben yüzüme yapıyorum
bacak olsa neyse, sanırım yüzede yapılsa üfleyip yapıcam
peki yüzüme sürdükten sonra ne kadar beklicem.sanırım fazla bekliyorum.
kabuk kabuk oluyor.çekiyorum gelmiyor,hep dökülüyor.

Yüzüne yaparkende üfleyerek soğutabilirsin... Spatulaya biraz al üfleyerek soğut ve sür... Çok beklemene gerek yok zaten sürerken yapışıyor tüyler :34::34::34:

Kızlar, ben normalde bacağıma kartuş sir ağda kullanıyorum. Çok memnunum makinesini de aldım. Koltuk altıma normal turuncu sesu kullanıyodum ama bugün watsonsda vivet marka konserve ilgimi çekti. Her bölgede kullanılabileceği yazıyordu. Kartuşu koltuk altına yapamıyorum almıyo hiç. Koltuk altı ya da bikinide bunu kullanan var mı? Hassas bölgelerde çok acı veriyor mu?

Yüzde bekletmene gerek yok, yeteri kadar sür, bezi koy iraz bastır ve çek.. Yüz için kesinlikle titantum pudralı ağda kullanın. Ben de yüzümü alıyorum kendim yaz ayları hariç çünkü terlemeyle beraber cildim çok fena alerji yapıyor ama kışın yüzüme sir ağda yaparım memnunum. Ynalız sir ağdadan sonra en az 3 saat su değmeyecek ve kışın yapın. Yazın terleme yüzündne cilt tahriş olabilir...

Son düzenleme:
Back