• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konsantre deterjanlar...

konsantra sıkıştırılmış demek kızlar.
fazla deterjan koymayın bence.
ben o içinden çıkan ölçeğin yarısından daha az yani 3 de 1ini koyuyorum..mis gibi tertemiz çıkıyor herşey

konsantra sıkıştırılmış demek kızlar.
fazla deterjan koymayın bence.
ben o içinden çıkan ölçeğin yarısından daha az yani 3 de 1ini koyuyorum..mis gibi tertemiz çıkıyor herşey

arkadaşım bunu biliyoruz ama firmaların kendilerinin üzerlerine yazdıkları bir ölçü var o yüzden tereddüt ediyoruz
demek ki onların kimyacıları bilmiyor bunu:)

dedim ya ben artık daha az koyacağımvereliniortak

arkadaslar bende arıelın dag esıntısını kullanıyorum gercektende verdıgı olcunun mıktarı cok fazla bende onun yarısı kadar kullanıyorum ve yumusatıcının kokusunuda bastırıyor.yumosun konsantresınden kullanıyorum 6 hafta kalıcı olan kokusundan ama onun kokusunu camasırlarımı yıkadıgım anda bıle alamadım.

Ben de arielmatiğin dağ esintisinden kullanıyorum. Deterjanın paketinde yazılanlara bakarsak içindeki ölçeğiyle 270 ml koyacakmışız çok ya konsantre olmasının bir anlamı kalmıyor ki önceden zaten ne kadar koyuyorduk. Bir de bu verdiği ölçüler standart makine tabir ettiği 5 kiloluk makineler içinmiş. Benim makinem 8 kilo daha mı fazla koyacağım. Bu deterjanların da giysilere zarar verdiğini düşünüyorum. Artık hassas durulama yaptırıyorum makinaya.

arkadaslar konsantre deterjanlar sızınde yumusatıcı kokunuzu bastırıyormu acaba???

vernel yumuşatıcı kullanıyorum ; çamaşırları makineden çıkarır çıkarmaz kokluyorum ve yumuşatıcı kokusundan pek eser yok. buram buram deterjan kokuyor. ben alışamadım konsantre deterjanlara. içinden ölçeği çıkıyor ama ben yinede orada belirtilenden fazla koyuyorum. aksi halde içime sinmiyor. çamaşırları yıpratabilir bu ama henüz alışamadım işte. gözüme az geliyor:sinifsinif:

Bende denemek için aldım şu konsantre deterjanlardan ama pek verim aldığımı söyleyemem.:delphin:

Açıkçası afedersiniz ama konsantre olarak kazıklanıyormuşuz gibime geldi.CADIARZU

Konsantre deterjanla yarı yarıya kullanım külliyen yalan hanımlar, ben normal ölçekle karşılaştırma yaptım sadece 1 parmak eksik oluyor eski deterjanlardan, konsantrelerin içine koydukları ölçek daha az mış gösteriyor ama öyle değil, ben de çok kararsız kalıyorum miktar konusunda ama kirlilik derecesine göre 100-150 ml kullanıyorum ben, şu ana kadar yumuşatıcının kokusunu hiç bastırmadı, benim makinem yumuşatıcıyı en başta alıyordu bende yumuşatıcı işaretine gelince koyuyorum, deterjan kokusu baskın gelmiyor :delphin:

Back