- 13 Aralık 2008
- 737
- 402
- Konu Sahibi Kalimero28
merhaba arkadaşlar,
konunuzu kızım müsade ettiği kadar okumaya çalıştım.bir arkadaş yönlendirdi beni buraya,kızım 16 aylık ve vajinal yapışıklığı var.2 kez kendiliğinden açıldı 1 kez de operasyon geçirdi.regl olana kadar da bu problem devam edebilirmiş.sürekli kontrol edeceğiz artık.yönlendiren arkadş KAH hastalığının buna sebep olabildiğini yazmış.ben ilk kez duydum.internetten de araştırdım,kızım bu yapışıklık dışında hiçbir belirti göstermiyor.ailede bilinen böyle bir rahatsızlık yok.yalnız akranlarından oldukça iri.ama bu zamana kadar hep aylık doktor kontrolünden geçti.kimse bize böyle bir olasılıktan bahsetmedi.siizn bir fikriniz var mı?
bu arada Allah hepinize iyilik verisn,bebek isteyen arkadaşlar var okuduğum kadarıyla,inşallah hayılısıyla kavuşursunuz bebeklerinize.
ah canım neler gelmiş başına kıyamam hiç geçmiş olsun bence kızınız KAH olabilir doğmadan önce adrenal hormonlardan ne kadar etkilendiğini bilemeyiz klasik tipleri var ama istisna olabilir belki Kah değil çok başka bir şey ama her ihtimal olabilir bence yaşıtlarına göre iri demişsiniz maşallah diyelim yine de ama bence bir çocuk endokrin uzmanına danışın kimse bize bir şey demedi demişsiniz de siz üzerine düşün yoksa hastaneler doktorlar malum geçiştiren de çok araştırmaktan zarar gelmez