- 13 Aralık 2008
- 737
- 402
- Konu Sahibi Kalimero28
17 oh 2.53 çıkmış progesteron 1.37 çıkmış tahlillerimde. begsa sen ne yaptın gittin mi doktora?
ee iyi haber işte düşmüşş baya devam etsen daha da düşecek demek ki üzülme bence süper haber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
17 oh 2.53 çıkmış progesteron 1.37 çıkmış tahlillerimde. begsa sen ne yaptın gittin mi doktora?
canım işte kardeşime kıyamıyorum hiç. erken adet görmesi falan huzursuz ediyo beni başıma gelmiş olmasına rağmen. neyse sağlıklı olsunda çok şükür yine de.
ee iyi haber işte düşmüşş baya devam etsen daha da düşecek demek ki üzülme bence süper haber
evet canım gittim ama baska doktora.17 oh prg test sonucun yüksek çıkmış ama biz dışarda yapılan testlere güvenmiyoruz o sebeple hastalanınca buraya gelip burda yaptır testini dedi.ona görede konuşuruz tekrardan dedi.
cerrahpaşaya canım
Bizim rahatsızlığımızla ilgili bbc bir belgesel hazırlamış. Adı : Me, My Sex and I
umarım yakında türkçeye çevrilir.
aaaa gerçekten mii off inşallah çevrilir ya
kızlar bitanemo dan haber yokmu???
gebeliği nasıl gidiyor acaba
bende adetimin gelmesini bekliyorum bi gelsin hemen dr a gideceğim artık tedavimi sonuna kadar olmak istiyorum.
bakalım hormonlarım ne alemde...
keşke bir tane de ingilizce öğretmenimiz olaydı da bize çevireydi off ya
azmettim bu ingilizceyi öğrenicem. yurtdışında cah ile ilgili bir sürü dernek var. hepsinin internet sitesi ingilizce. okuyorum biraz ama. ingilizcem zayıf
kızlar bitanemo dan haber yokmu???
gebeliği nasıl gidiyor acaba
bende adetimin gelmesini bekliyorum bi gelsin hemen dr a gideceğim artık tedavimi sonuna kadar olmak istiyorum.
bakalım hormonlarım ne alemde...