• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konizasyon (leep işlemi)yaptıran var mı ? Hastanede yatılması gerekiyor mu?

pudrarengi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
6
0
36
Ankara
Arkadaşlar 2011 şubat ayında sezeryanla doğum yaptım ve kontrol için doktora gittim smear alındı smearda hücresel değişim çıkıt ve doktorum kolposkopi yapalım dedi kolposkopide biyopsiye gerek var denildi ve yapıldı patoloji sonucumda cın 2 cın 3 arası birşey çıktı ve doktor bir operasyon daha önerdi konizasyon denilen yani leep işlemi aranızda yaptıran varmı??? hastanede yatılması gerekiyormu? dah asonra tekrarlarmı yoksa kesin çözüm olurmu ? artı rahim ağzı kanseri aşısı vuruldum emzirmeme rağmen 3. dozu kaldı yani konizasayondan sonra emzirmeye devam edebilirmiyim kızım 4 aylık kafam karışık allak bullak oldum sinirlerim laçkalaştı resmen bu konuda deneyimleri olanları bekliyorum lütfen yardımcı olun arkadaşlar

sanırım leep yapılınca hastanede yatılmıyor, atnı gün çıkarsın diye biliyorum. rahim ağzı kanseri aşısının yaş sınırı 26 değilmi, her yaşta etki ediyormu

canım aşı etki ediyormu bilmiyorum ama benim doktorum doğumdan sonra hemen vuralım dedi demekki faydası var ayrıca bana cın 2-cın 3 arası bşey çıktı dediğinde iyiki yapmışısz aşıyı dedi ... yani doktoruma güvenmekten başka alternatifim yok...

Back