Konfor alanından çıkmak ya da çıkamamak işte bütün mesele bu

Eşim de 10 kadın çalışan içinde tek, hiç alışamadım dememişti://

Yalan dolan vaatler Türk iş hayatının artık bir parçası olmuş durumda maalesef, yani pek de şaşırmadım. Verilen sözler tutulmadığı için işten ayrılan çok kişiyi tanıyorum. Gerçi burası da çok acaip yani dümdüz tuzağa düşürmüşler seni. o_OYine de madem parası iyi derim ki, sana verilen işleri yap, organizasyon eksikliklerine de takılmayay çalış. CVni yaparsın, çalışıp keninde katarsın daha iyi bir şey çıkınca da vınlarsın. Ağlayarak istifa nedir yahuu garip dramatik bir işyeri dsdsgsdgd:bicak:
Bugün müdürle konuşacağım. O kadının çıkacağı belliyse de bana böyle aktarılmadı. Beraber çalışacağız sanıyordum. İş aktarımı zaten kesinlikle yapmadı. Sağdan soldan kime ne yapmış öğrenmeye çalışıyorum. O kadının yerine bir mühendis daha alınmasını isteyeceğim çünkü görünen o ki o yetişemediği için ben alındım, sonra kendisi çıktı. Koskoca holdingin adını kullanarak eleman almakla olmaz bu işler.

Ben de bu işime 10 yıl önce geldiğimde tam 40 erkek ve 1 kadındı. Kadın da inşaatlara gide gele onlara benzemiş Dümdük sövüyordu. Çok ağladım üzüldüm nereye düştüm diye.1 hafta Sonra kadın da gitti mi kaldım öylece. Sonra iş yerim benim istediğim gibi olmaya başladı her şey düzeldi şükürler olsun. Biraz zaman tanı derim ben.
Sabırlı olmaya çalışıyorum inşallah sizinki gibi benim işyerim de düzelir🙏🏻
Aaa bak kesinlikle çok doğru bu. Onlarda erkeklere karşı daha sert oluyorlar. 😂
bu çok doğru. Bizim müdür de erkek çalışanlara iğrenç davranıyor, bir haftada bile farkettim bunu.
Eşim de 10 kadın çalışan içinde tek, hiç alışamadım dememişti://
yani eşinizin karşı cinsin tamamen çoğunlukta olduğu bir yerde çalışmasıyla sorunu yok demek ki. Ben 15 erkekle çalışmakta zorlanıyorum açıkçası, mizaç meselesi

Ben şu an ofiste 12 erkeğin arasında tek kadın mühendisim. Eski iş yerimde oran yarı yarıyaydı. 10 yıldır çalışıyordum hepsi canımdan öteydi. Sektörde fazla kadın yok genel olarak ama eski şirketim kadın çalışan severdi müdürün y…şaklığından da olabilir. Maaşlar da iyidi aslında ama ben de bir şeylere kırılıp konfor alanımdan çıktım şu anki iş yerime geldim.
Benim gözlemlediğim erkekler bir aradayken meslek lisesi gibi bir ortam oluyor eğitim düzeyi ne olursa olsun. 40 yaşında adamlar kreş gibi davranıyor. Hatta daha ileri gidicem köpek sürüsünden farkları yok. Bir arada çok çirkinler. Hepsinden nefret ediyorum. 😂😂😂
Pozisyonum deneyimim onlardan yüksek olduğu için de kadın olarak zaten bana bilenmiş durumdalar. Benim bir konuda uzmanlığım olmasına katlanamıyorlar. Çoğunun eşi çalışmadığı için özellikle bu haset oluyor. Bizim paramız erkeklerin gözünde eve giren ekstra bir para bunda bile gözleri kalıyor.
Bizimkiler zorbalık yapmaya çok müsaitler ama ben pabuç bırakacak değilim bu yaşta. Gerilimli bir ilişkideyim yani.
Gerçekten bir ortamda kadın yoksa her şey çok çirkin 🫶

Sen de kabullen iş yerinde arkadaşın olmamasını dayan maaşı iyise yapacak bir şey yok.
İş yerimde arkadaşım olmamasına alıştım.

Ben şu an ofiste 12 erkeğin arasında tek kadın mühendisim. Eski iş yerimde oran yarı yarıyaydı. 10 yıldır çalışıyordum hepsi canımdan öteydi. Sektörde fazla kadın yok genel olarak ama eski şirketim kadın çalışan severdi müdürün y…şaklığından da olabilir. Maaşlar da iyidi aslında ama ben de bir şeylere kırılıp konfor alanımdan çıktım şu anki iş yerime geldim.
Benim gözlemlediğim erkekler bir aradayken meslek lisesi gibi bir ortam oluyor eğitim düzeyi ne olursa olsun. 40 yaşında adamlar kreş gibi davranıyor. Hatta daha ileri gidicem köpek sürüsünden farkları yok. Bir arada çok çirkinler. Hepsinden nefret ediyorum. 😂😂😂
Pozisyonum deneyimim onlardan yüksek olduğu için de kadın olarak zaten bana bilenmiş durumdalar. Benim bir konuda uzmanlığım olmasına katlanamıyorlar. Çoğunun eşi çalışmadığı için özellikle bu haset oluyor. Bizim paramız erkeklerin gözünde eve giren ekstra bir para bunda bile gözleri kalıyor.
Bizimkiler zorbalık yapmaya çok müsaitler ama ben pabuç bırakacak değilim bu yaşta. Gerilimli bir ilişkideyim yani.
Gerçekten bir ortamda kadın yoksa her şey çok çirkin 🫶

Sen de kabullen iş yerinde arkadaşın olmamasını dayan maaşı iyise yapacak bir şey yok.
İş yerimde arkadaşım olmamasına alıştım.
Erkeklerin bir araya geldiğinde yaş farketmeksizin ergenleştiğinin ben de farkındayım. Her an uzun eşek oynayacak gibiler. Bana karşı aksi bir tavırları yok hatta ekipteki tek kadın ve en küçükleri olduğum için biraz acır gibi bir halleri var. Arkadaş olabilir miyiz ya da ne sürede olabiliriz bilmiyorum. Esas sıkıntım bana bambaşka konuşarak eski işyerimden ayrılmama yol açıp bambaşka şeyler beklemeleri sanırım.

Erkeklerin bir araya geldiğinde yaş farketmeksizin ergenleştiğinin ben de farkındayım. Her an uzun eşek oynayacak gibiler. Bana karşı aksi bir tavırları yok hatta ekipteki tek kadın ve en küçükleri olduğum için biraz acır gibi bir halleri var. Arkadaş olabilir miyiz ya da ne sürede olabiliriz bilmiyorum. Esas sıkıntım bana bambaşka konuşarak eski işyerimden ayrılmama yol açıp bambaşka şeyler beklemeleri sanırım.

Benim de ilk 6 ay piremseslik dönemim var sonra geçti/ belki ben uyuz bir insan olduğumdandır bilmiyorum. Ama müdürümün gözünde hala piremsesim o başka 😂
Bana hep diyordu o gerizekalılarla samimi olma diye. Neden olunamayacağını anladım. Adama da diyorum haklıymışsınız diye 😶‍🌫️

Evet kandırılmışsın o konuda. Umarım zamanla düzene oturur şirket.

Back
X