Kondüsyon bisikleti

casser

öğrenci anne...
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2007
399
0
Arkadaşlar,
Egzersiz için kondüsyon bisikleti almaya karar verdim.Aranızda kullananınız var mı?Hangi özellikleri aramalıyım?Sezeryan olduğum için acaba şimdi kullanmaya başlasam bir sakıncası olur mu diyede düşünüyorum.Kilolarım almış başını gidiyor,öyle mutsuzum ki bu konuda..Birde egzersizin süte etkisi hakkında bilgisi olan var mı?:bbo:

Kondüsyon bisikleti ben de aldım günde 15-20 dakika kullanıyorum fazlasının bacak kası yapacağını biliyorum, satınalırken en basit modelini aldım bütçeme uygun olması açısından, herhangi bir sıkıntı yok önemli olan efor sarfetmen bence fazla teferruata gerek yok....

Sezeryanla ilgi durumunu da doktoruna danışman daha faydalı olur...

canım benimde basit modellerden bi bisikletim var uzun yıllardır günde 1 saat kullanırım.koca popom küçüldü hatta basenim bile daraldı ve 48 kilomu bisiklet sayesinde koruyorum.yazlarıda mümkün olduğunca yürürüm.bisiklet kışın dizi izlerken falan çok iyi oluyo.bu arada bacaklarımda kalınlaşmadı benim.selülitede birebir faydası var.tavsiye edrim.arkadaşın dediği gibi en basit olanı yetiyor.çok para vermeye gerek bence.

Arkadaşlar sitemde spor salonu açıldığından evimdeki eliptik bisikleti uygun bi fiyata satıyorum, ilgilenenler mesaj atabilir.

Merhabalar

Konunuz içeriği nedeniyle spor ile sağlıklı yaşam bölümüne taşınmıştır

SEVGİ VE SAYGILARIMLA

Bu kondüsyon bisikletiyle ilgilenen bu kadarcık mı ya almak istiyorum ama bazı sorularım var bazıları basenlerimi büyüttü diyor bazıları küçülttü anlamadım kafam karıştı :78: bir de bu bisiklet sadece belden aşağısı için mi yaralıgöbek bölgesine etkisi yok mu birisi cevaplarsa çok sevinirim.

Bende almayi dusunuyorum kondusyon bisikleti.alirken dikkat edilmes gerekilen bir ozelligi varmi ? birde eliptik bisiklet varmis? bilgisi olan varmi ?

bende kullanıyorum sezeryanla doğum yaptım doktorum 6. aydan önce kullanmamı tavsiye etmedi zaten gebeykende kullanma demişti karın kasını çalıştırdığı için 6. aydan önce dikişlerin açılma ihtimalı varmış ben 7.aydayım ve yeni başladım 20 dakika kullanıyorum bakalım 1 ay sonra ne olar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…