Arkadaşlar sağolun fikir verdiğiniz için ama bi yanlış anlaşılma var.ben korunma yöntemi olarak sormuyorum.zaten hap kullanacağım.ben ilk gece kolaylık açısından sordum.kondomun ilişkiyi kolaylaştırdığı doğru mu?
Geri çekilme bir kontrol yöntemi değildir. Boşalma öncesi gelen ıslaklık (halk arasında zevk suyu diye bilinir) sperm içerir ve hamile kalma olasılığı yüksektir. Kendini tutamamak da ayrıca bir sorundur, her zaman çok kontrollü olacak diye bir kaide yok.
Doğum kontrol hapları her bünyede farklılık gösterir, üstelik artık hormon seviyeleri çok düşük. Rahim ağzı ve meme kanserine karşı koruyucudur doğum kontrol hapları. Bilgilenin lütfen, geri çekilme gibi bir durumu bu işi bilmeyen insanlara tavsiye ederek zorda kalmalarına sebep olmayın lütfen
Off ne büyük sıkıntıymış bee.KPSS den bile daha büyük sıkıntı oldu benim için of of offffffff
Arkadaşlar sağolun fikir verdiğiniz için ama bi yanlış anlaşılma var.ben korunma yöntemi olarak sormuyorum.zaten hap kullanacağım.ben ilk gece kolaylık açısından sordum.kondomun ilişkiyi kolaylaştırdığı doğru mu?
Bi senelik evli bi arkadaşım var o da kullanılmaz dedi.ne yapacağımı şaşırdım yaa
hayır değil, aksine zorlaştırabilir bile, daha alerjiniz olup olmadığını bile bilmiyorsunuz ki latex alerjisi yaygın bir alerji türü, kolaylık istiyorsanız kayganlaştırıcı alabilirsiniz.
Korkuyorummm.Başarmaya koşullanmış bi yapım var.Konu ne olursa olsun eğer başaramazsam takıntılı hale geliyorum.Öğrencilik,iş,arkadaş hayatımda üstesinden gelemediğim bişey olmadı çok şükür.Ama bu konuda kendime hiç hiç güvenmiyorum.iş de bu yüzden çoook korkuyorum.bunu da aşılması gereken bi sorun olarak görmeye başladım işte bu yüzden çoook korkuyorumohh be içimi döktüm
Korkuyorummm.Başarmaya koşullanmış bi yapım var.Konu ne olursa olsun eğer başaramazsam takıntılı hale geliyorum.Öğrencilik,iş,arkadaş hayatımda üstesinden gelemediğim bişey olmadı çok şükür.Ama bu konuda kendime hiç hiç güvenmiyorum.iş de bu yüzden çoook korkuyorum.bunu da aşılması gereken bi sorun olarak görmeye başladım işte bu yüzden çoook korkuyorumohh be içimi döktüm
Neden kadinlar vucuduna bisuru hormon yukluyor erkekler korunsun bir kondom cok mu zor
hapı tavsiye etmem ama ilk gecede kondom kullanılmazki .
neden? korunma yöntemidir tabi ki.. içe boşalma olmuyor sonuç olarak. erkekler kendilerini zora sokmamak açısından tercih etmiyorlar bu yöntemi. biz başka hiçbir yöntem kullanmadık ve etrafımda da bu şekilde devam eden çok çift var.
canım içe boşalma olmuştur o zaman eşi becerememiştir geri çekilmeyi.. sürekli olarak erkek de buna alışırsa zor olmaz..kendini tutacak başka çaresi yok. doğum kontrol hapı hem isteksizlik yapıyor hem de yan etkileri çok fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?