Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden? korunma yöntemidir tabi ki.. içe boşalma olmuyor sonuç olarak. erkekler kendilerini zora sokmamak açısından tercih etmiyorlar bu yöntemi. biz başka hiçbir yöntem kullanmadık ve etrafımda da bu şekilde devam eden çok çift var.
neden? korunma yöntemidir tabi ki.. içe boşalma olmuyor sonuç olarak. erkekler kendilerini zora sokmamak açısından tercih etmiyorlar bu yöntemi. biz başka hiçbir yöntem kullanmadık ve etrafımda da bu şekilde devam eden çok çift var.
geri çekme bir doğum kontrolu olarak kabul görülmüyor çünkü hamilelik riski epey fazla.ertesi gün hapının da yan etkileri var doğum kontrol hapından daha fazla hormon alınımı olduğundan hap alındıktan sonra adet gecikmesi, lekelenme, damla damla kanama veya adet miktarında azalma - artma gibi düzensizliklerdir. Bu etkiler sadece hapın alındığı ay görülür ve geçicidir, sonraki aylarda adetler normal düzenine girebilir
tatlım aç bak araştır gerekirse doktora sor böyle bi korunma yöntemi yok, ha bunu evliliğinde uygulayanlar var bu yüzden hamile kalanlar da var, neticede boşalma anında adam o anın zevkiyle çekilmedi napıcaksın, her zaman kontrollü olan adam bi gece kontrol edemedi kendini 1 damla bile seni hamile bırakmaya yeter
Aynen öyle ve ben ilk sene çocuk düşünmüyorum hem okulum değişti adaptasyon sürecim var aynı şekilde evliliğe de alışmadan çocuk düşünmüyorum bu büyük bi risk...
biz de bu yöntemi kullanalım dedik bir süre, şu an kızım 20 aylık
spermlerin %20si ilişki esnasında %80 i orgazm esnasında boşalıyor. o %20 de sizi hamile bırakmak için gayet yeterli olabiliyor
konu sahibine gelince, ben evliliğimin ilk 5 yılında doğum kontrol hapı kullandım, hiçbir yan etkisini görmedim, ancak doktorum 1 yıllık kullanımın sonunda 2 ay ara vermemi öneriyordu, o 2 aylık süreçte kondom kullanıyorduk. hapın yumurtaları tembelleştirdiği falan da şehir efsanesi, yasmin kullanıyordum ve bıraktığım ay da geri çekilmeye rağmen hamile kaldım.
canım o zaman hakkaten benim çocuğum olmuyor demek ki:) 3 yıldır bu yöntemden başka yöntem denemedik. ya da eşim çok profesyonel oldu..:)
Arkadaşlar sağolun fikir verdiğiniz için ama bi yanlış anlaşılma var.ben korunma yöntemi olarak sormuyorum.zaten hap kullanacağım.ben ilk gece kolaylık açısından sordum.kondomun ilişkiyi kolaylaştırdığı doğru mu?
ilk gecenizde bırakında et ete deysin
canım içe boşalma olmuştur o zaman eşi becerememiştir geri çekilmeyi.. sürekli olarak erkek de buna alışırsa zor olmaz..kendini tutacak başka çaresi yok. doğum kontrol hapı hem isteksizlik yapıyor hem de yan etkileri çok fazla.