kondom yarıya kadar içinde kaldı, yarısı dışarıdaydı ama evhamlı olduğum için 1 saat bile geçmeden ella aldım, adetim gecikti hamile miyim??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır, değilsiniz. Regl döngünüzün sapıtma sebebi Ella ve hamile miyim acaba stresi, bir kaset testle içiniz rahatlar.

Biz nerden bilelim
Kan tahlili yada gebelik testi yapın.

Ellayı boşuna almışsınız, evet adet gecikmesi yapıyor.

Konu aynı, 2 üyeliğiniz mi var? Varsa aynı konuyu belirli aralıklarla açmak gibi bir hobiniz mi var?
Sorunuza gelince hamile değilsiniz...

Bence hamile olmasi kesin gibi bisey

Bence hamile olmasi kesin gibi bisey
ben de şüphelendim aslında olabilir.
eğer aynı kişiyse konu sahibi , aynı konuyu 2021 de de açmış yine benzer vaka yaşanmış 14 hafta geçmiş üstüne kaç kere regl olmuş, testler mestler negatif çıkmış ama hala hamile olabilir miyim diye soruyordu biri he desin de ikna olsun

benim değil bu yalnız..

kızlar yeniden merhaba. bu yazıyı benim gibi ella kullanan fakat uzun süre regl olmayan ve gebelikten korkan/endişelenen kız kardeşlerim için güncelliyorum. önceden yazdığım gibi döngüm normalde 37-38 gün fakat ben bu reglimi 54. günde oldum. çocuk istemiyorsanız “hamile miyim” stresi başlı başına korkunç bir psikoloji yaratıyor insanda, bende öyle oldu mesela ve bazılarınıza abartı gelecek ama çok kötü geceler geçirdim bu düşünce yüzünden. sırf bu stres bile belki de ella etkisinin yanında reglimin gecikmesine neden oldu. demem o ki ella’dan sonra illaki 1 hafta içinde regliniz gelecek diye bir şey yok. içten içte ilişkiniz sonucu hamile olmadığınızı biliyor ama benim gibi çok stres yapıyorsanız lütfen sakin olmayı deneyin. çok endişeliyseniz gebelik testi yapın, benim kadar şanssız değilseniz sonucu mutlaka öğrenirsiniz. benim aldığım test bozuk çıkmıştı :’) ayrıca lütfen ella’yı sık kullanmayın, ben ilk kez kullanmama rağmen döngüm 54 güne uzadı. sizleri seviyorum kızlarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…