kondom yarıya kadar içinde kaldı, yarısı dışarıdaydı ama evhamlı olduğum için 1 saat bile geçmeden ella aldım, adetim gecikti hamile miyim??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

neolurbilemiyorum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2023
48
16
27
merhaba.
eşimle ilişki yaşarken bittikten sonra tam çıkarken kondom yarısına kadar içimde kaldı, hepsi girmedi yani. (ilişki esnasında çıkmadı) kontrol ettiğimizde yırtılma vs yoktu sağlamdı. ama ben evhamlı olduğum için 1 saat içerisinde ella kullandım. daha önce hiç kullanmamıştım bu ilkti. normalde adet döngüm 37-38 gün ama bugün 43. günüme girdim hala adet olmadım. bu olay yaşandığında da 26. günümdeydim. internetten baktığımda adet tarihine yakın ella kullanılınca geciktirebilir diyor ama yine de korktum. hamile miyim lütfen yardımcı olun.

eşim de ben de çocuk istemiyoruz ve bu durumdayken gebelik ihtimali beni oldukça korkutuyor. emin olun erkek arkadaşım olsaydı öyle yazardım, keşke endişelendiğim nokta bu olsaydı
Bu tarz çok endişeli yazıları genelde onlar yazıyor da. Sürtünmeli falan. Ondan yazdım. Kırdıysam özür dilerim : )

Ella adet gecikmesi yapiyo diye biliyorum,en garantisi test yapmak

özür dilemenize gerek yoktu, ne demek. dediğim gibi ilişkinin sonunda yaşanan bir durumdu ve çocuk düşünmüyoruz yakın bir zamanda, o yüzden endişeliyim
Ella nın koruma ihtimali çok yüksek hemen almışsınız bi de, benzeri başıma geldi. İlaçtan içtim gebe kalmadım. Üstelik kondom yoktu. Tabii bence siz yine de kan verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…