- 21 Temmuz 2023
- 48
- 16
- 27
-
- Konu Sahibi neolurbilemiyorum
çok haklısınız ben de asla korunma yöntemi olarak kullanmıyorum hatta bahsettğim olayla beraber ilk kez kullanmış bulundum.Ela hormonları alt üst eden bir hap ve bu asla bu korunma yontemıde değildir aslında
Adet gecikmesi yaşamanız normal ama yinele içiniz rahatlaması için test yapabilirsinizçok haklısınız ben de asla korunma yöntemi olarak kullanmıyorum hatta bahsettğim olayla beraber ilk kez kullanmış bulundum.
şansıma eczaneden aldığım test bozuk çıktı hiçbir sonuç vermedi. şimdi de il dışında olduğum için ne test alabiliyorum ne de hastaneye gidebiliyorum bu yüzden de endişelendimAdet gecikmesi yaşamanız normal ama yinele içiniz rahatlaması için test yapabilirsiniz
Test duruyorum resmini arabilirmisin canımşansıma eczaneden aldığım test bozuk çıktı hiçbir sonuç vermedi. şimdi de il dışında olduğum için ne test alabiliyorum ne de hastaneye gidebiliyorum bu yüzden de endişelendim
yok hayır cöpe attım hicbir cizgi cıkmadı cünkü beklememe ragmenTest duruyorum resmini arabilirmisin canım
O zaman kesın bozukmusyok hayır cöpe attım hicbir cizgi cıkmadı cünkü beklememe ragmen
tahmini bilgilendirebilecek, yardımcı olabilecek her fikre açığım lütfen
eşim de ben de çocuk istemiyoruz ve bu durumdayken gebelik ihtimali beni oldukça korkutuyor. emin olun erkek arkadaşım olsaydı öyle yazardım, keşke endişelendiğim nokta bu olsaydıBu arada eşimle demişsiniz ama ben neden ikna olamıyorum bu duruma. Sanki 3 yıllık erkek arkadaşınız gibi geldi:/
dediğiniz gibidir umarımBence değilsiniz bu arada
Bu tarz çok endişeli yazıları genelde onlar yazıyor da. Sürtünmeli falan. Ondan yazdım. Kırdıysam özür dilerim : )eşim de ben de çocuk istemiyoruz ve bu durumdayken gebelik ihtimali beni oldukça korkutuyor. emin olun erkek arkadaşım olsaydı öyle yazardım, keşke endişelendiğim nokta bu olsaydı
özür dilemenize gerek yoktu, ne demek. dediğim gibi ilişkinin sonunda yaşanan bir durumdu ve çocuk düşünmüyoruz yakın bir zamanda, o yüzden endişeliyimBu tarz çok endişeli yazıları genelde onlar yazıyor da. Sürtünmeli falan. Ondan yazdım. Kırdıysam özür dilerim : )
Ella adet gecikmesi yapiyo diye biliyorum,en garantisi test yapmakmerhaba.
eşimle ilişki yaşarken bittikten sonra tam çıkarken kondom yarısına kadar içimde kaldı, hepsi girmedi yani. (ilişki esnasında çıkmadı) kontrol ettiğimizde yırtılma vs yoktu sağlamdı. ama ben evhamlı olduğum için 1 saat içerisinde ella kullandım. daha önce hiç kullanmamıştım bu ilkti. normalde adet döngüm 37-38 gün ama bugün 43. günüme girdim hala adet olmadım. bu olay yaşandığında da 26. günümdeydim. internetten baktığımda adet tarihine yakın ella kullanılınca geciktirebilir diyor ama yine de korktum. hamile miyim lütfen yardımcı olun.
Ella nın koruma ihtimali çok yüksek hemen almışsınız bi de, benzeri başıma geldi. İlaçtan içtim gebe kalmadım. Üstelik kondom yoktu. Tabii bence siz yine de kan verinözür dilemenize gerek yoktu, ne demek. dediğim gibi ilişkinin sonunda yaşanan bir durumdu ve çocuk düşünmüyoruz yakın bir zamanda, o yüzden endişeliyim
döner dönmez ilk işim olacak. peki siz herhangi bir adet gecikmesi yaşamış mıydınız o dönemde?Ella nın koruma ihtimali çok yüksek hemen almışsınız bi de, benzeri başıma geldi. İlaçtan içtim gebe kalmadım. Üstelik kondom yoktu. Tabii bence siz yine de kan verin