- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.691
- 548
Korkma kız, başına gelirse spekulum ile hemen çıkarılır.Ya gelmezse elini mi sokacak ta iceriye, gayet korkunç iste
Daha başka bir şey yok tektaş, hap almışsınız zaten.Arkadaşlar riski Sıfıra indirmek için yapabileceğim birşey varmı tavsiyelerini hapı aldım bir saat için vajinamıda anında temizledim zaten ekstra yapmam gereken birşey?
ertesi gün hapindan sonra yapabileceğiniz bir şey kalmamış bence. zaten düşük bir ihtimali de hap alarak muhtemelen önlemissinizdir. bence icinizi ferah tutunArkadaşlar riski Sıfıra indirmek için yapabileceğim birşey varmı tavsiyelerini hapı aldım bir saat için vajinamıda anında temizledim zaten ekstra yapmam gereken birşey?
Teşekkür ederimDaha başka bir şey yok tektaş, hap almışsınız zaten.
Korkma kız, başına gelirse spekulum ile hemen çıkarılır.
Hangi hapı kullaniyorsun? Ben yazz kullandim, adet sancisi gibi sancı yaptı bana. Birakmak zorunda kaldim.Ciks ben biricik hapimla aşk yaşamaya devam
Hiç bişey girip cikmasin lütfenpipi yeterli
Hangi hapı kullaniyorsun? Ben yazz kullandim, adet sancisi gibi sancı yaptı bana. Birakmak zorunda kaldim.
Hiç bir yan etkisini görmedim yaşamının ( göğüslerimi bir beden büyüttü sadece ya da evlenince büyüdüHangi hapı kullaniyorsun? Ben yazz kullandim, adet sancisi gibi sancı yaptı bana. Birakmak zorunda kaldim.
Lotus, ne spekulumu yaa!!! Şaka herhalde, kondom çıkarsa vajende kalır, spekuluma gerek yok, el ile çıkarılır. Millet herhalde rahime (uterusa) kaçtığını mı sanıyor, onu spekulumla da çıkaramazsın.Korkma kız, başına gelirse spekulum ile hemen çıkarılır.
Valla şaşkınım, gayet iyiyim. uykusuz falan değilim.Sibel hanım içinde bişey kalmış olmasından irrite olduğumu ifade ettim, gayet anlaşılır ....
Uykunuzu mu alamadiniz genel haliniz mi cidden bunu sormaniza sebep
Benim prezervatif geçmişim yok
Nerden bileyim ben içimde kalır yırtılır çıkabilir mideme yola alır yok kakamla çıkıverir durumlarının başa gelebilecegini
Ki zaten Çok mu normal gercekten ?
Normal sayılmadi için Herkesin içinde kalmasi lazim prezervatifin bence
Bu kadar basit.E işte içeride kalan kondomdan ne olacak, alırsın elinle olur biter. Hamilelik söz konusuysa ertesi gün hapı alırsın.
Arkadaşlar, kondom vajeninizde çıkarsa elinizle alabilirsiniz. Vajeninizi temizlemek için içine parmağınızı sokmuyor musunuz? Orada bırakırsanız spermler dökülür ve hamile kalma riskiniz artar. Zaten ayağa kalkınca da kendiliğinden de dışarı çıkabilir.Size göre basit bişey demek elle almak ona göre değil bundan bahsediyorum. İnsanlar farklı farklı ya
10 cm lik vajen, çıkmış kondom, alın yani bence. Siz alamıyorsanız partneriniz alsın.Ya gelmezse elini mi sokacak ta iceriye, gayet korkunç iste
Kusura bakmayın uzun baslık yazmak istemedim hamilelik riski problemimKonunun başlığı okudum geldim
Ama konu başlığı sorun değil
Ertesi gün hapimi
Hamilelik riksimi
Nedir yani sorun
Bir dahaki ay yasmin mi denesem. Ne kadara alıyorsun?Hiç bir yan etkisini görmedim yaşamının ( göğüslerimi bir beden büyüttü sadece ya da evlenince büyüdü)
Daha once twitterda görmüştüm boyle bir deneyimi. Spekulum ile çıkarılmış. Deneyimlemedigim icin bilemeyeceğim nerede kaldığını. Insanlar fantezi olsun diye uydurmuyorlardir bence.Lotus, ne spekulumu yaa!!! Şaka herhalde, kondom çıkarsa vajende kalır, spekuluma gerek yok, el ile çıkarılır. Millet herhalde rahime (uterusa) kaçtığını mı sanıyor, onu spekulumla da çıkaramazsın.Ayy beni de şaşıttınız.
Güldürdün beni :)
En son 48 TL ye almıştım ocak sonu gibiBir dahaki ay yasmin mi denesem. Ne kadara alıyorsun?
Çıkarken aktıÇıkarırken aktı mı?
Aldığınız ertesi gün hapı baş ağrısı yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?