Bence sorun olmaz zaten regl dönemi oluyorMerhaba arkadaşlar 2 gün önce yaşadığım ilişki esnasında kondom içime kalmış haliyle eşim içime boşalmış hemen gittim yıkadım temizledim eşimde hemen eczaneye gitti postpill ve ella hap vardı daha öncede postpill kullanmıştım fakat garanti olsun diye kullanmıştım onu tekrar aynısını almış ilişkiden sonraki bir saat içinde içtim hapı. Dün başım çok ağrıyor ve kendimi hasta hissediyordum. Adetimede yaklaşık 10 gün kala ilişkiye girdik bir problem yaşarmıyım? Teşekkürler şimdiden
Bu stresi daha öncede yaşadık tekrar yaşamak istemiyorum. Hayatıma normal devam edicem fakat riski sıfıra indirmek için yapmam gereken tavsiyeniz varmıdır? Yoksa tek tavsiyeniz usulca adeti beklememmi.Bence sorun olmaz zaten regl dönemi oluyor
Bundan daha önemlisi kondomu içinizden nasıl cikarabildinizMerhaba arkadaşlar 2 gün önce yaşadığım ilişki esnasında kondom içime kalmış haliyle eşim içime boşalmış hemen gittim yıkadım temizledim eşimde hemen eczaneye gitti postpill ve ella hap vardı daha öncede postpill kullanmıştım fakat garanti olsun diye kullanmıştım onu tekrar aynısını almış ilişkiden sonraki bir saat içinde içtim hapı. Dün başım çok ağrıyor ve kendimi hasta hissediyordum. Adetimede yaklaşık 10 gün kala ilişkiye girdik bir problem yaşarmıyım? Teşekkürler şimdiden
Galiba ilişkiyi yaşarken çıkmadı en sonda çıktı elimi attım geldi direk.Bundan daha önemlisi kondomu içinizden nasıl cikarabildiniz
Ay ben bayılırdım
Evli değilimErtesi gün hapları sakıncalı sürekli kullanılmaz. yılda 1 olmalı .eğerki çocuğununuz varsa veya uzun süre çocuk istemiyorsanız sprial taktırabilirsiniz . bunlar daha sonra doktor tarafından çıkartılabiliyor .
Eşim yazmissinizEvli değilim
Seks eşim demek istediyse demek ki.Eşim yazmissiniz
Sanırım oyle dediSeks eşim demek istediyse demek ki.
Elim öyle gitti evleneceğiz yakında zaten.Seks eşim demek istediyse demek ki.
Ay basım filan döndü okurken bileGaliba ilişkiyi yaşarken çıkmadı en sonda çıktı elimi attım geldi direk.
Bundan daha önemlisi kondomu içinizden nasıl cikarabildiniz
Ay ben bayılırdım
Ayy, neye şaşırıyorsunuz? Prezervatifte iki önemli sorun vardır; yırtılabilir veya çıkabilir. Çok nadiren olabilecek bu durumlarda vajendeki spermleri silersiniz ya da çıkmışsa elinizle alırsınız. Gebe kalırım korkusundan mı yoksa spermlere karşı mide bulantısından mı başınız dönüyor, bayılıyorsunuz?Ay basım filan döndü okurken bile
Allah'ım
Spermden bahsetmiyor içeride kalan kondomdan bahsediyorAyy, neye şaşırıyorsunuz? Prezervatifte iki önemli sorun vardır; yırtılabilir veya çıkabilir. Çok nadiren olabilecek bu durumlarda vajendeki spermleri silersiniz ya da çıkmışsa elinizle alırsınız. Gebe kalırım korkusundan mı yoksa spermlere karşı mide bulantısından mı başınız dönüyor, bayılıyorsunuz?
E işte içeride kalan kondomdan ne olacak, alırsın elinle olur biter. Hamilelik söz konusuysa ertesi gün hapı alırsın.Spermden bahsetmiyor içeride kalan kondomdan bahsediyor
Sibel hanım içinde bişey kalmış olmasından irrite olduğumu ifade ettim, gayet anlaşılır ....Ayy, neye şaşırıyorsunuz? Prezervatifte iki önemli sorun vardır; yırtılabilir veya çıkabilir. Çok nadiren olabilecek bu durumlarda vajendeki spermleri silersiniz ya da çıkmışsa elinizle alırsınız. Gebe kalırım korkusundan mı yoksa spermlere karşı mide bulantısından mı başınız dönüyor, bayılıyorsunuz?
Ya gelmezse elini mi sokacak ta iceriye, gayet korkunç isteE işte içeride kalan kondomdan ne olacak, alırsın elinle olur biter. Hamilelik söz konusuysa ertesi gün hapı alırsın.
Size göre basit bişey demek elle almak ona göre değil bundan bahsediyorum. İnsanlar farklı farklı yaE işte içeride kalan kondomdan ne olacak, alırsın elinle olur biter. Hamilelik söz konusuysa ertesi gün hapı alırsın.
cevapta evlilige dair bisey yok aslında. spiral taktırmak icin evli olmak şart degil diye biliyorum. evli olarak ya da olmayarak uzun zaman cocuk düşünebilir ya da düşünmeyebilirizEvli değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?