kondisyon bisikletiyle zayıflayanlar?

uze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
577
176
merhaba arkadaşlar ben bugün trambolin almaya giittim trambolin yokmuş ama eşimin ısrarıyla kondisyon bisikleti aldık.sizce nasıl kullanıp zayıflayanlar varmı yazarsanız iiçim rahatlar:)

merhaba arkadaşlar ben bugün trambolin almaya giittim trambolin yokmuş ama eşimin ısrarıyla kondisyon bisikleti aldık.sizce nasıl kullanıp zayıflayanlar varmı yazarsanız iiçim rahatlar:)

ben değil ama yengem kullandı ve 10 kilo kadar kilo verdi. tabi diyette yaptı

Ben 61,3 ten 58,5 e indim diyetsiz.. tabi sadece bisiklet değil, günde en az 40 dk yürüyorum özellikle haftasonu bol yokuşlu bir rotam var cmtesi ve pazarları toplamda 2-2,5 saat yürüyorum :) onun dışında 45 dk ya da (o gün çok enerjiksem) 30+30 dan 2 set bisiklet çeviriyorum. Artı 30-35 dk pilates ve 10-15 dk dambılla kol çalışıyorum. Bunların dışında fast food ve asitli içecek ve hazır gıda tüketmiyorum ama ev yapımı mantı börek çok abartmayarak tüketiyorum :p

Ben 61,3 ten 58,5 e indim diyetsiz.. tabi sadece bisiklet değil, günde en az 40 dk yürüyorum özellikle haftasonu bol yokuşlu bir rotam var cmtesi ve pazarları toplamda 2-2,5 saat yürüyorum :) onun dışında 45 dk ya da (o gün çok enerjiksem) 30+30 dan 2 set bisiklet çeviriyorum. Artı 30-35 dk pilates ve 10-15 dk dambılla kol çalışıyorum. Bunların dışında fast food ve asitli içecek ve hazır gıda tüketmiyorum ama ev yapımı mantı börek çok abartmayarak tüketiyorum :p

merhaba CuriousCat teşekkür ederim yazdığın için tempon iyiymiş gerçekten tebrik ederim seni plates dambıl ve yediklerini kısmadan harika :)süper ah bende yapabilsem bu kadar:KK43:bugün sadece 10 dakika yapabildim ter içinde kaldım inşallah ilerletirim yediklerimede dikkat ediyorum zor oluyo birazcık ama inşallah ALLAHIN izniyle gider birer ikişer:)

Teşekkür ederim :) Fazla zorlama kendini ilk günden ztn zamanla kondisyonun artar, umarım istediğin kiloya ulaşırsın :)

çok sağol inşallah ulaşırım hayırlısıyla veririm alışmaya başladım şimdide:)

X