• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kondisyon bisikleti kullananlardan acil yardım !

BaLCicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
7
0
86
İzmir
selamm kızlarrr ben hepsiburada.com dan 15 gün önce bir dikey kondisyon bisikleti aldım. 15 gündür günde 35-40 dk 2.seviyede ortalama 26-27 hızla kullanıyorum. ancak benim sorum calori yazan kısmında çıkan sayının manası ? mesela 214 ya da 225 yazıyor bu sadece 215 kalori yaktıgımımı gösteriyor yanı 40 dk boyunca o kadarcık mı kalori gidiyor ? bilgisi olup bana yardım edebilecek birisi olursa çok sevinirim..:26:

evet malesef o kadarcik yakmis oluyorsun.. iki dakikada 1000 kalorilik cikolatayi yiyebilirken 1saat boyunca bisiklet sürmekle en fazlaa 300 kalori yakabiliyorum :)

evet bu çok kötü :( 16 gün oldu 40 dk her gün o kadar hızla yapıyorum ama bir gram bile veremedim daha :(((

arkadaşlar vucudumuz hiç birşey yapmadan da belirli bir kalori yakıor oyusden şimdilik bunlara takılmayalım bende kullanan arkadaşlara sormak istiorum.Spor salonunda bir kız bisikletin basen yaptıgını söyledi öyle bişi olabilir mi. hem kalori yakıp hem basen mi yapıoruz :(

valla arkadaşla ben kullanıyorum eliptik bisiklet ve çokta memnunum.... aralıktan buyan spor diyet derken 82 kilodan 68 kiloya düştüm gerçi hedefim 60 hala devam ediyorum.. çok süper bir alet çok terletiyor ve çok yoruyo ama sonucunu aldım hala devam ediyorum doğum kilolarım veriyom tek tek tavsiye ederim....:74:

Back
X