Kondilom (HPV Virüsü)

sermine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
5
0
86
İstanbul
KK'ne yeni üye oldum ve öncelikle bir merhaba demek istedim.

Sonrasında ise özellikle bilgi edinmek istediğim bir konu var ama buradan mı yazmalıyım yoksa başka birşey mi yapmalıyım bilmiyorum.

Ben Kondilom (HPV) hastasıyım ve yaklaşık bir ay önce genel anestezi ile yaktırma işlemi yaptırdım ama hala iyileşemedim benzer sorunları yaşayan arkadaşlar varsa bilgi paylaşımı yapabilirmiyiz. Hastalık hakkında çok araştırma yaptım fakat yinede yaşayanlardan yorumlar almak isterim..

Teşekkürler,
Sermin.

Evet Selincim malesef eşimden bana bulaşan bi hastalık
Bu siteyi biliyorum Dr.Nevra Condilom konusunda en iyi doktorlardan biri birkaç kez yazışma ve telefonda görüşerek bilgi alma imkanı bulabildim birgün hamile kalmaya karar verirsem kesinlikle ona gidicem. Sanırım sende bu hastalığı biliyorsun bunu yaşayan bir yakının mı var?

hg canim
benim arkadasim ayni hastaliktan.
ona esinden gecmis ve kotu yani esi ona soylememis.
simdi ayriliyolar.gerci ayrilik sebebi bu degil ama.
ama bagisiklik sistemini guclu tutmalisin.
valla arkadasim 4,5 senedir oyle.
ama simdi gayet iyi.sende 2 kez felan tekrarliyo.ama ilk zamanlar cok zor gecirdi.
sorularin olursa sorabilirim canim ona

Teşekkür ederim cnm
Arkadaşına üzüldüm ama belkide eşide bilmiyordur yani ayrılış sebepleri başkaymış gerçi ama benim eşim bilmiyordu ama bu hastalık birtek o yönde işe yaradı bizi daha çok birbirimize kenetledi :)
Evet bağışıklık sistemi önemli onu güçlendirmek için düzenli beslenmenin yanı sıra ilaç kullanmaya başlicam sanırım...

merhaba canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm

Son düzenleme:
canim arkadasimin esi biliyomus.BIde aptal acik acik soylemis.Ben test yaptirdim biliyodum diye.
Cocuk turk degil yabanci.

canim benimde smear sonucumda hpv cikti ilk defa boyle birsey duyuyorum ve cok uzgunum 1 hafta sonra doktor randevu verdi bende hem yuksek risk hem dusuk risk varmis biliyormusun bunlarla ilgili birseyler lutfen bilen birileri yazsin birseyler

merhaba bendede aynı hastalık var iki kez yaktırdım tekrarladı piskolojik olarak bunalıma soktu beni üstelik hamileyim bu hastalıga yakalanıpta iyileşen varmısenağlama

merhaba ben yeni üyeyim:) arkadaşlar ya benimde vajinamın girişine yakın önce et beni gibi ama şimdi biraz daha çıkık bir yara var.siğil mi bilmiyorum ama iltihap çıktı.ama az bi şişlik var hala..bana tavsiye edebileceğiniz bir hastane var mı .:bbo:

Kızlar HPV'ye karşı tek çözüm aşılanmak.
Bu virüsü taşısanız da taşımasanız da aşılanmanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…