- 17 Temmuz 2022
- 2.922
- 2.560
- 30
-
- Konu Sahibi Cucuthecatt
Bu konak gibi gözükmüyor. Sürdüğünüz şeyden dolayı olmuş olabilirBebeğim 39 günlük saç çizgisinde böyle kızarık pullu döküntüler çıktı mustela konak şampuanı kullandım, nemlendirmek için organik hindistan cevizi yağı sürdüm ama sanki daha da çoğaldı iyi gelmedine yapmalıyım? Konak daha sarı olmaz mı bunlar kıpkırmızı yara gibi ya başka bir şey olabilir mi?
Siveno kullanıyodum mustelayı yeni aldım 2 defa kullandım acaba yağ yapmış olabilir mi?Merhabalar çok geçmiş olsun egzamaya benziyor şampuanını değiştirin uni baby kullanın bence ve doktora götürün annemde küçük bir kızın kafasında bundan varken o bölgeyi badem yağıyla nemlendirir iyileştirirdi temre duası vardı onu 7 defa okurdu
Hindistan cevizi yağı sürdüm sadece o yapmış olabilir miBu konak gibi gözükmüyor. Sürdüğünüz şeyden dolayı olmuş olabilir
Olabilir tabikiHindistan cevizi yağı sürdüm sadece o yapmış olabilir mi
Olabilir ya hindistab cevizi olmaz daha küçücük bebekHindistan cevizi yağı sürdüm sadece o yapmış olabilir mi
Evet ondan dolayı olabilir egzama yapmış alerjik gibi hemen bırakın o ürünü ne iyi geliyorsa ondan devam edinSiveno kullanıyodum mustelayı yeni aldım 2 defa kullandım acaba yağ yapmış olabilir mi?
Siveno kepek yaptı diye değiştirmiştim en iyisi gidip doktor önerisi alayım çok teşekkür ederimEvet ondan dolayı olabilir egzama yapmış alerjik gibi hemen bırakın o ürünü ne iyi geliyorsa ondan devam edin
Ama doktor kullanılabilir dedi diye kullanmıştımOlabilir ya hindistab cevizi olmaz daha küçücük bebek
Siz yine doktora gösterin biz ne desek boş konak ve kepege orjinal zeytinyağı bile hafif sürerler zaten yapmasan bir süre sonra kendi giderdi büyüdükçe siz doktora gösterin geçmiş olsunAma doktor kullanılabilir dedi diye kullanmıştım
Teşekkür ederim hemen gidicemSiz yine doktora gösterin biz ne desek boş konak ve kepege orjinal zeytinyağı bile hafif sürerler zaten yapmasan bir süre sonra kendi giderdi büyüdükçe siz doktora gösterin geçmiş olsun
Kakasına hep bakıyorum kanlı veya mukuslu değil yarın sabah doktora gidicez umarım basit bir şeydir. Teşekkür ederim yazdığınız içinMerhaba alerjik bebek annesi olarak yazıyorum. Bebeklerde 1 yaşına kadar kimyasal kozmetik alerjisi ve buna bağlı egzama oluşmuyor. Alerji doktoru ve çocuk doktoru takipli ikisi de böyle söyledi. Kullandığınız sürdüğünüz bir şeye bağlı olmadığını düşünüyorum. Ama atopik egzamaya benziyor. Besin alerjisi tam 1 buçuk 2 aylıkken ortaya çıkıyor, besin alerjisine bağlı olabilir. Kakasını takip edin mukus veya kan görürseniz doktora gidin alerjidir. Süt grubunu ve yumurtayı şimdilik kesebilirsiniz en alerjen gıdalar onlar