• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kömürlü Kat Kalöriferi Kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi mert
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mert

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2006
1.618
13
683
Kilis
kömürlü kat kalöriferi kullanıyorsanız,kışın sıcak suyundan faydalanma imkanınız var mı?bunun için ayrıcabir kömür masrafı oluyor mu,bunu merak ettim.
bizde kiracı olarak ev sahibi ile ortak kat kalöriferi kullanıyoruz.fakat sıcak sudan yararlanamıyoruz.yararlanmamız için ayrıca bir ücret ödememiz gerekiyormuş.acaba doğru mu bu?

kömürlü kat kalöriferi kullanıyorsanız,kışın sıcak suyundan faydalanma imkanınız var mı?bunun için ayrıcabir kömür masrafı oluyor mu,bunu merak ettim.
bizde kiracı olarak ev sahibi ile ortak kat kalöriferi kullanıyoruz.fakat sıcak sudan yararlanamıyoruz.yararlanmamız için ayrıca bir ücret ödememiz gerekiyormuş.acaba doğru mu bu?

Canım bizimki de kömürlü kat kaloriferi biz sıcak suyundan yararlanıyoruz. Tabi sıcak su alandığı için daha fazla yakılması ve dolayısıyla daha fazla kömür harcanması gerekiyor biz aylık belli bir miktar ödemiyoruz tüm dairelerde olduğu için kömür parasının içinde gidiyor.Ama ayrıyetten kullanılan yerlerde burda 100 - 150 Ytl gibi bir miktar ödüyorlar. Bizimki banyodaki petek iptal edilip yerine kazan takılarak yapılmış bazılarıda mutfaktakini iptal ettirip taktırıyor. Bununda 500-600YTL civarında masrafı oluyor. Ama büyük kolaylık her istediğin anda kalorifer yandığı müddetçe sıcak suyun oluyor. Banyoda mutfakta çok iyi oluyor. Birde zehirlenme yada çarpılma gibi bir riski yok. Tavsiye ederim. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

benim evim sobalı ve bende katkalöriferi taktırmak istiyorum ne kadarkömür harcıyorsunuz ısınıyormu bilgi verirseniz sevinirim

Back