- 1 Aralık 2014
- 1.210
- 707
- 168
- 35
bilenler bilir 1,5 yıllık evliyim oturduğumuz mahallede annemlerde oturuyor eşim beni sabah anneme bırakıp akşamda alır. yani annemlerin evi kendi evim gibi .. bugün alt komşumuzla kavga ettik . o kadar sinir bozucu bi durum ki . düşündükçe sinirliyorum . 5 katlı bi apartmanda 3. katta oturuyorz 4. katta ev sahibi oturuyor kendisi kışları almanyaya gidiyor. apartmanda toplam 3 aileyiz. altta dükkan var. bizim merdivenleri bi kadın haftada bi gün gelip temizliyor aylık aile başı 15 tl aidat ödüyoruz ona. 2.kattaki komşu ben 15 tl ödemiyorum artık dedi 2. kata kadar temizlesin burdan aşağısını ben temizlicem dedi. merdivenci kadında işi bıraktı 30 tl ye kmse çalışmaz dedi. neyse. bzim alt katta bahçede kanalizasyon borusu patladı. her taraf pislik içinde anlatırken bile miğdem bulanıyo. ona basıp merdiven inip çıkıyoruz haliyle merdivenlerde pislendi. merdivenci kadında yok haliyle biz temizlicez. dün alt kata indik annemle ben merdivenleri temizleyelim bugün dedik kadında benim yarın ltın günüm var. dedi. annemde yarın değil zaten bugün temizlicez dedi .sonra evinde telefon çaldı o gitti cevap vermeden . küçük çocukta geldi kapıyı suratımıza örttü . bizde çıktık yukarı ertesi gün üst kattaki komşuyla beraber annem merdivenleri hortumla çamaşır suyuyla yıkadılar annem hamile olduğum için bana yaptırmadı. ama bende onlara bakıyorum ufak tefek şeyler yapıyorm. neyse alt kattaki kadını çağırmadık belki sesleri duyarda gelir yardım eder diye. kapıyı açtı birden yaa siz neden ıslattınız benim günüm var silin sadece dedi. annemde silmekle geçmez her taraf b*k içinde 1 haftadır merdivenler böyle günün varsa bundan önceki günler nerdeydin dedi ? kadınla annem sözlü tartıştılar. bende hem yapmıyosun hemde emir veriyosun . kaçırtmasaydın o zaman merdivenci kadını dedim. bu arada kadının evindede 3 tane kız var gelini kendisi birde kızı içlerinden biri gelip 5 dk yardım etse evine gelecek olan misafirleri suyla karşılaşmaz . ama o bunu düşüneceğine kapıda bir saat bizle tartıştı. en sonunda süpürgeyi ters çevirip üzerimize yürüdü çığlık ata ata . herkes binaya koştu. kadını oğulları zor eve attı halada bağırıyodu. bu nasıl bişey yaa. hem para vermiyo. hem yardım etmiyo. elim ayağım titredi sinirden ..