Komşuya yeni yıl hediyesi

pembeumutyildizi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2021
1.901
2.000
Merhaba herkese pandemi zamanında 2 küçük çocuklu komşu taşındı üst katımıza, yabancı asıllılar karı koca, Hristiyan olduklarını tahmin ediyoruz. Pandemi olunca hoşgeldinize gidemedik ama karşılaştığımız zaman selamlaşıp kısa sohbet ediyoruz. Kadın ev hanımı. Bende çalışınca çok muhabbetimiz olmadı ama dediğim gibi selamlaşıyoruz, bazen özür diliyor kusura bakmayın dün çocuğum hastaydı sizi rahatsız ettik diye. Diyoruz olur mu öyle şey geçmiş olsun falan. Böyle muhabbetler yani. Eşimle dedik ki yeni yıl hediyesi alalım, sonuçta onlar için özel bir gün, dündü aslında biliyorum ama özel bişey olduğu için bilemedik ne alsak. Kapıdan vereceğiz hediyeyi, eve girmeyeceğiz. Ailemizde kronik hastalığı olanlar var dikkat ediyoruz.

Biri çocuğum hastaydı rahatsız ettiysek özür dileriz diyor, diğeri ince düşünüp hediye alıyor. Siz ve komşunuz keşke benim komşum olsanız. Var mı sizin gibi düşünceli insanlar? Bizim komşu dediklerimiz de insanlıktan nasibini alamamışlar gibi ormanda yaşar gibi yaşıyorlar apartmanda..
Hediye önerisi aklıma gelmedi, eminim güzel fikirler gelir..

benımde eskı apartmanımda komsuluklar boyleydı severım ben hedıye vermeyı bu yılda yenı yıla gırerken sevdıgım bırkac komsuma kapıdan cıkolata ve kahve hedıye paketlerı gordum ondan aldım kahve dunyasından ...verıcem

sızın oralarda da vardır belkı kahve dunyasının cıkolatasıda kahvesıde guzel oluyor kucuk hedıye paketlerı yapıyorlar belkı boyle bırsey olabılır sonucta cıkolata ve kahve herkesın sevebılecegı bırsey rısksız :)

Merhaba herkese pandemi zamanında 2 küçük çocuklu komşu taşındı üst katımıza, yabancı asıllılar karı koca, Hristiyan olduklarını tahmin ediyoruz. Pandemi olunca hoşgeldinize gidemedik ama karşılaştığımız zaman selamlaşıp kısa sohbet ediyoruz. Kadın ev hanımı. Bende çalışınca çok muhabbetimiz olmadı ama dediğim gibi selamlaşıyoruz, bazen özür diliyor kusura bakmayın dün çocuğum hastaydı sizi rahatsız ettik diye. Diyoruz olur mu öyle şey geçmiş olsun falan. Böyle muhabbetler yani. Eşimle dedik ki yeni yıl hediyesi alalım, sonuçta onlar için özel bir gün, dündü aslında biliyorum ama özel bişey olduğu için bilemedik ne alsak. Kapıdan vereceğiz hediyeyi, eve girmeyeceğiz. Ailemizde kronik hastalığı olanlar var dikkat ediyoruz.
Bence güzel bir düşünce
1 pk kahve ve çikolata uygun olurdu

Yeni yil hediyesi 31 Aralik'ta verilir, gec kalmadiniz. Sadece Hristiyanlar degil, tum dunya kutluyor. Sizin dediginiz Noel. Bunu hala karistiranlar olduguna inanamiyorum. 🙄
evet bugun hz.isanın dogumunu kutlayacaklar

konu sahıbı bugun yetısmezse yenı yıl ıcın hedıye alırsınız o da olur yanı yenı yıla gırerken verırsınız . yenı yıla guzel dıleklerle gırmek ınsanları mutlu ederek gırmek bıle motıve edıyor

Komşunuz nereli? Eğer Ortodoks mezhebindense erken hediye vermiş olursunuz çünkü Ortodoks Noeli ocak ayına denk geliyor.
ayy bu da var gercekten bazıları 6 ocak bazıları 7 ocakta kutluyor
konu sahıbı hıc rıske atmasın yenı yıla gırerken versın hedıyesını en ıyısı

X