hanımlar selam. bitişikteki apartmandan 2-3 gündür aralıksız civciv sesi geliyor. tek bir civciv var, asla ara vermeden ötüyor hayvan. bana sadece küçük balkonları yakın ama ya teras kısmından geliyor ses ya da üst kattaki balkonların birinden. yani o evdeki biri bir civciv alıp balkona atmış resmen. apartmandan kimseyi de balkonda görmüyorum sorsam. kimseyi de tanımıyorum. sesin geldiği kar neresi, daire no kaç bilmiyorum. sadece ses var. hayvanın sesinden tabii ki rahatsız olmuyorum ama bu doğru bişey mi, bi hayvanı alıp balkona tek başına atmak, aralıksız ötmesine neden olmak? biraz araştırdım neden devamlı ötüyor olabilir diye, yalnız ya da susuz kaldığı için öter yazıyordu. koyan kişi illa ki su falan vermiştir diye düşünüyorum ama sesinden rahatsız olup balkona ya da terasına koymuş, belli. kapı kapı gezip her kapıyı çalıp civciv sizin mi diye soramam, bulsam bile sana ne sen ne karışıyorsun falan derler. şimdi size sorum şu, ben bu durumu nereye şikayet edebilirim? kim ilgileniyorsa, yaptırımı neyse uygulansın istiyorum. ama daire, kapı no bilgisi yok işte elimde. bana bi yol gösterin, acıyorum artık hayvana.
şikayet edemiyorsam diyorum ki bi not yazıp apartman kapılarına bırakayım, girip çıkarken birinin ilgisini çeker herhalde? notta da apartmanın arka tarafındaki dairelerin birinden sürekli civciv sesi geliyor, ilgisiz bırakmayın tarzında. ne dersiniz?
GÜNCELLEME:
hanımlaaaar mesele çözüldü, civciv'in gizemini çözdük
tam hizamızdaki balkondaymış, çocuğa almışlar. suyu, maması var ilgileniyorlar. 2 yaşlarında bi çocuk var oynuyor.
yani çocuğa oynasın diye almak da yanlış ama en azından ilgisiz, aç susuz değil bundan emin oldum. rahatladım yahuuu.
şikayet edemiyorsam diyorum ki bi not yazıp apartman kapılarına bırakayım, girip çıkarken birinin ilgisini çeker herhalde? notta da apartmanın arka tarafındaki dairelerin birinden sürekli civciv sesi geliyor, ilgisiz bırakmayın tarzında. ne dersiniz?
GÜNCELLEME:
hanımlaaaar mesele çözüldü, civciv'in gizemini çözdük
tam hizamızdaki balkondaymış, çocuğa almışlar. suyu, maması var ilgileniyorlar. 2 yaşlarında bi çocuk var oynuyor.
yani çocuğa oynasın diye almak da yanlış ama en azından ilgisiz, aç susuz değil bundan emin oldum. rahatladım yahuuu.
Son düzenleme: