Komşunun evinden gelen sesler

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Merhaba hanımlar,
2 ay oldu yeni evimize taşındım
Tek kalıyorum şuan da arada sırada kız kardeşim falan geliyor yanıma sadece
Tek kaldığım için yatak odasını kullanıyorum evin diğer bölümlerinde eşya yok orada tv ve ebeveyn banyosu olması avantaj benim için

Tasındığım günden beri alt kat komşumuzun sesi bizim eve o kadar çok geliyor ki kavga ediyorlar sürekli yeni evliler daha ve kadın çok yüksek sesle kavga ediyor her söylediğini net duyuyorum.
Ama dün gece olanlar oldu saat 12 bucuk civarı kız kardesimle yatıyorduk sonra ben sesler duydum sokaktan kedi köpek sesi geliyo sandım bi de farkettim ki sevişiyorlar ve afedersiniz bildiğiniz bağır çağır
Sanki bizim yan odadalar sonra kız kardesm de abla bunlar sevişiyo mu diyo :halay:
5-10 dk boyunca onları dinledik resmen ama gülme krizine girdik ilk defa böyle birşey başımıza geldi :KK76:
Açıkcası bizim komiğimize bile gitti çok rahatsız olmadık ama böyle de devam etmesi hoş olmaz hem yarın öbür gün annem babam yerleşincede böyle sesler çıkartırlarsa hiç hoş olmaz
Bu arada daha kadınla 1 kere konustuk sanırım kadını görsem istemsizce duyduğum sesler gelir aklıma gülmeden duramam
Sizce kadınla bidaha karsılasırsak biraz daha dikkatlı olmaları gerektiğini laf arasında kadına ima etsem mi duvarlardardan da çok ses geliyo vs. diye

Abla yavas sevisin uyuyamiyoruz mu diyeceksiniz :))
Saka bir yana, uygun dille soylerseniz gurultu geldigini anlayisli olur bence.
Ben zaten çok cool bi şekilde kahvemi içmeye devam ettim baktım ki bunlar susmuyor devam ediyor ama kız kardeşimin gözler fal taşı oldu :KK51:
Aslında geçen konustuğumuzda çok kavga seslerini duyduğum için benzer bi cümle kurdum anlasın diye ama pek oralı olmadı
Zaten yaşlarımız yakın sayılır kadınla ama onlardan çok ben utanıyorum sanki
Nasıl imasını edebilirim tekrar onuda bilemiyorum

kavga gürültü olduğunda uyarabilirsiniz ya da yönetici varsa onunla konuşabilirsiniz. ama sevişme sesi geliyorsa yalıtım iyi değildir diye düşünüyorum yani.

Sevişme de basit sevişme sesi değil ki
Duvarların dili olsa da konussa tek kale maç vardı sanki :oops:
Kadın bağırıyor hadi daha hızlı vs. diye o klasik çıkan sesleri geçtim ben
Yönetici de yok

Bizim yan komşumuzdan hep kavga gürültü sesleri geliyor hemde baba çocuklara belden aşağı bir şekilde küfür ediyordu bi ara hatta geçen polis ve ambulans geldi tabii ne olduğunu bilmiyoruz karı koca öğretmenler.inanın sevişme seslerini tercih ederdim :KK70::KK70:
Sevişme sesleri çok komi geldi bize ama niye bilmiyorum da kadın ses çıkarttıkca bz gülmeye başlıyoruz psikolojim bozulur böyle benm :KK71::KK71:

kapıya not yaz bence :halay: duvarlar pek kalın değil yatak odanızı dinlemek zorunda kalıyoruz biraz daha dikkat lütfen diye

derin bi nefes alır gibi batıyoruz yükümüz ağır,
yeni bir söz söylemek için ölmek mi gerekir?
hadi bi cesaret,sende taşın altına koy elini,
inadına inadına sevişmeli bağır çağır..

Diyorsa demek :halay:
:KK60::KK70:
ya çok alakasız ama sizin yorumlarınıza hep denk geliyorum konularda ve italik yazı kullandığınız için çook zor okunuyor kelimeler hatta uzun yazılarda okunmuyo pek onu bir güncelleyin isterseniz :dondurma::dondurma:

Vay anam neler dönmüş neler :)
Kayıda alırsın olmadı dinletirsin sesleri belki utanırlar da sessiz çırparlar bundan sonra birbirlerini :)

Bu şekil çıkıyor :)

Eklentiler

• Screenshot_20190202-161307.jpeg
    Screenshot_20190202-161307.jpeg
    95,5 KB · Görüntüleme: 569
Ya çok utanılacak bir durum gerçekten
Utansalar dikkat ederlerdi
Herşeyin çivisi cıkmış :duduk:

Back