- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.772
- 158
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
O zaman x bey diye hitap etseniz? Belki daha mesafeli olmasi gerektigini anlar. Abi deyince luzumsuz bir samimiyet cikiyor ortaya bence. İsterseniz bir de bey demeyi deneyinBişey anlatirken sürekli bana bakarak anlatıyor eşimi hiç görmüyor sanki eşimle konuşurken bile bana dönüp cevapları veriyor
Canim yenge veya x hanım olayını geçtim.Kültür farklı ise yenge demiştir
Gereksiz kıskançlık gibi geldi bana
Tamam denicem teşekkürlerO zaman x bey diye hitap etseniz? Belki daha mesafeli olmasi gerektigini anlar. Abi deyince luzumsuz bir samimiyet cikiyor ortaya bence. İsterseniz bir de bey demeyi deneyin
Bu arada satış yaparken bi çift geldiğinde bile satışcı bayan ise gelen çiftten bayan müşteriye bakarak konuşur sırf rahatsız olmasın diye. Umarım anlatabilmisimdir edep diye birşey var.
E konuşurken göz göze gelmek gayet iletişim kurmak içinCanim yenge veya x hanım olayını geçtim.
bana göre konu sahibi sürekli adamın ona karşı bakismalarindan rahatsız olmuş gibi..
Bi kadın her zaman hisleri kuvvetlidir..normal bakmadan kast etmiyorum.Yani diyeceğim o ki,kadın erkeğin ona nasıl baktığını hisseder..
Zaten samimi olmadimiz için böyle ifadeler kullandıkAklımda sen yeni evliydin diye kalmis nedense... İlk zamanlarda bu sacma kiskancliklar olabiliyor. Bence de bu seferden sonra görüşmeyin boş yere huzurunuz kaçmasın.
Ben de absürd goremedim. Evet normalde bey hanım diye seslenirim insanlara ama bir samimiyet kurulunca ayni ortamda o kelimeler kalkiyor. Yenge hanim eniste bey ifadelerini de herkes kullanmaz bana da cok samimi gelmez.
Benim anlatmak istediğim tabiki bu degil...eğer erkek komşum eşimle konuşurken dahi bana biliyorsa sürekli ben orda art bi niyet ararım..E konuşurken göz göze gelmek gayet iletişim kurmak için
Bana biraz grup kurmak istiyorlar gibi geldi samimiyeti iyice kurarak yanlış anlamayın da. Bi de neden numara verirsiniz ki hic anlamam. 2 senedir bu taşıdığımız evdeyim daha ne eşim ne ben kimseye gelip gitmedik sohbet etmedik apartmanda oturanların ismini bile bilmeyiz yani ne gerek var. Artık devir eskisi gibi değil ki eski komsuluklar yokki.
Hahahahahaha benim göz arada karşımdaki erkeğe kayıyor. (Gerçi erkek kadın değil de insan olarak bakıyorum ben etraftakilere) Edepsizlikte master mı yaptım ki?[/QUOT
Hahahahahaha benim göz arada karşımdaki erkeğe kayıyor. (Gerçi erkek kadın değil de insan olarak bakıyorum ben etraftakilere) Edepsizlikte master mı yaptım ki?
HAHAHAHAHAHAH. Kendi ağzınla ARADA KAYIYOR diyorsun ben sürekli bakmaktan erkeğe doğru anlatmaktan konuşmaktan, karşıdaki bayanın rahatsız olabileceğinden, erkek satıscinin da erkeğe odaklanmasindan bahsediyorum. Bunu öğrenmediyseniz o da sizin sorununuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?