Komşumuz ağaçlarımıza asit döküp kurutuyor!

bahçeye gizli kamera koy, gecede güzel çekenlerden, ve inadı daha çok ağaç dik, ne cins insanlar ya, benim karşımda nar erik ağaçları olsa bayılırdım seyretmeye

güzel fikir ama kalkar derki,su döküyordum.
ahh be canlarımböyle insanlar hertürlü hileye başvurular,korkulur böyle tiplerden,haklıyken haksız duruma düşersiniz.

en iyisi epag,ım
öyle birşey yapmalısınızkii nar ve erik ağaçlarını arasınlar.
mesala yüksekce oraya duvar örmek gibii,imkanınız varsa,ev yüksekliğinde duvar örmek o tarafa,görsünler manzara nasıl kapanırmış.
adi manyaklar.:oklava:

Aaa deli manyak,kimin aklına gelir ağaca asit dökmek.
Üstelik insanda Allah korkusu yok mudur ki yapar bunu?
Gididp hesabını sorardım,baktım cvp alamıyorum.
Asit yağmurunu görürdü ondan sonra,hasta ruhlu insan.:mymeka:

güzel fikir ama kalkar derki,su döküyordum.
ahh be canlarımböyle insanlar hertürlü hileye başvurular,korkulur böyle tiplerden,haklıyken haksız duruma düşersiniz.

en iyisi epag,ım
öyle birşey yapmalısınızkii nar ve erik ağaçlarını arasınlar.
mesala yüksekce oraya duvar örmek gibii,imkanınız varsa,ev yüksekliğinde duvar örmek o tarafa,görsünler manzara nasıl kapanırmış.
adi manyaklar.:oklava:

Sorma ablacığım öyle manyaklara çattık ki her türlü dalavereye başvururlar dediğin gibi..
Duvar örmeyi düşündük ama belediyenin izin vermeyeceğini söylediler.
Şimdi çam dikeceğiz oraya evinin boyunda.
Etrafına da dikenli tel düşünüyorum.Gerçi onu engelleyecek birşey değil ama belki utanır yüzsüz.

Uğraştığımız da koskoca yaşlı başlı emekli bir adam yani.
İnanamıyorum düşündükçe.Sanki küçük çocuklara set örüyoruz.
İleride içecek bir damla su bulamayınca bir zamanlar böyle insanların dünya üzerinde yer işgali yaptıklarını hatırlayacağız malesef:1no2:

Aaa deli manyak,kimin aklına gelir ağaca asit dökmek.
Üstelik insanda Allah korkusu yok mudur ki yapar bunu?
Gididp hesabını sorardım,baktım cvp alamıyorum.
Asit yağmurunu görürdü ondan sonra,hasta ruhlu insan.:mymeka:

Allah korkusu yok mudur,olan bir insan bunu yapınca nasıl uyur benim de aklım almıyor canım.
Kendini savunamayan herşeyi öldürebilir bu mantalite.
Hasta ruhlu gerçekten.

Sorma ablacığım öyle manyaklara çattık ki her türlü dalavereye başvururlar dediğin gibi..
Duvar örmeyi düşündük ama belediyenin izin vermeyeceğini söylediler.
Şimdi çam dikeceğiz oraya evinin boyunda.
Etrafına da dikenli tel düşünüyorum.Gerçi onu engelleyecek birşey değil ama belki utanır yüzsüz.

Uğraştığımız da koskoca yaşlı başlı emekli bir adam yani.
İnanamıyorum düşündükçe.Sanki küçük çocuklara set örüyoruz.
İleride içecek bir damla su bulamayınca bir zamanlar böyle insanların dünya üzerinde yer işgali yaptıklarını hatırlayacağız malesef:1no2:

aklı gitmiş desen canım yaa,
belediye izin vermesse yüksek duvara
orta yükselikte yani belediye hangi oranda istiyorsa öyle örün,sonrada üzerine sıkca ve yüksekce tel örgü yapın,kolunu bile geciremsinler özelliklede ağac olan yerlerin telleri bayağı bi sıkca hemde.onada belediye bişey demes heralde.yada kareli teller oluyor onlardan mesale
ayy kuşum valla ne diycemi bilemedim.allah kolaylık versin ,o ahmak adamada allah akıl fikir versin.

aklı gitmiş desen canım yaa,
belediye izin vermesse yüksek duvara
orta yükselikte yani belediye hangi oranda istiyorsa öyle örün,sonrada üzerine sıkca ve yüksekce tel örgü yapın,kolunu bile geciremsinler özelliklede ağac olan yerlerin telleri bayağı bi sıkca hemde.onada belediye bişey demes heralde.yada kareli teller oluyor onlardan mesale
ayy kuşum valla ne diycemi bilemedim.allah kolaylık versin ,o ahmak adamada allah akıl fikir versin.

Amin ablacığım amin:Saruboceq:
Akıl,fikir bir de vicdan versin:1no2:

yuh diyorum komşuna
asıl önemlisi asit bulundurmak suç bildiğim kadarıyla ortak yaşam alanında böyle tehlikeli madde bulundurmanın cezası var

yuh diyorum komşuna
asıl önemlisi asit bulundurmak suç bildiğim kadarıyla ortak yaşam alanında böyle tehlikeli madde bulundurmanın cezası var

Ah bir de yanına kalmasaydı lölizcim:1no2:
Belediyemiz kulak tıkadı o kadar kişinin şikayetine,asitmiş kezzapmış hiç tınlamadılar.
Nükleer silah bulundursa dönüp bakmazlar,çooook meşguller çünkü.

Valla herkes Allah'a havale etti,ve bir kez daha koyunlaştırıldık.
Hakkımızı aramaya,kendi hakkımızı bırak tepki veremeyip öldürülen ağaçların geri kalanlarını kurtarmaya çalışmakla ne kadar boşa uğraştığımızı gördük.
Gösterdiler daha doğrusu.
E neye güvenelim şimdi biz bu memlekette onu bilemiyorum.
İşte böyle işler:sm_confused:

delikafadulden çok güldüm başlığa komşunun işi gücü yok da asit mi döküyo ağaçlarınıza yaasırnaşık şey

canım hiç bi önlem alamadınız mıCADIARZU

Yok tatlım,yanına kaldı,ağaçlar kesik öyle duruyor.
Biz de bakıyoruz öyle karşılıklı.
Belediye alacağımız önlemleri engelleiyor sit alanı olduğu için.
Bir Türkiye klasiği yaptık,Allah'a havale ettik:1no2:

peribacalarının dibine inşaat sahası kurmayı bilirler ama böyle yerlere kusura bakmayın sit alanı yapıcak bişey yok derler diyecek çok şey var ama ben burda susmayı tercih ediyorum....

Back