Komşumuz ağaçlarımıza asit döküp kurutuyor!

ruh hastası herif bu adam işine gelmeyen bi durumda tereddütsüz adam da öldürür. toprakdaan bir mikdar alsanız acaba labaratuarda tesbit edilirmi.

Evet aynısını düşündük canım.Ama sanırım belediyenin bunu yapması lazım.
Biz yaptırsak acaba kabul ederler mi?
Gerçi Türkiye'de de öyle bir belediye var mıdır bilemiyorum doğrusu.
Nasıl kurnaz bir yol bulmuş aklınca.
Bizi zor bir çıkmaza soktu hasta herif.

Bu işin mercii belediye ama nasıl ispat edersiniz bilemedim.
Dikenli tellerle falan çevirseniz bahçeyi bi çözüm olmaz mı?
Millet deliye hasret biz akıllıya... Te Allam yarabbim yaaaa...

Dikenli tel çözüm olabilir ama buraya yazdıktan sonra da aklımıza bahçıvanla anlaşıp döktürmüş olabileceği geldi.
Emekli bir astsubay komşularına yakalanma riskini göze almaz herhalde.
Gerçi öyle olduysa da ispat edemiyoruz ama.
Olan zavallı ağaçlara oldu:1no2:.

inanmıyorum yaaa ne biçim insandır bu.
asıl manzara onlar bana göre. şuanda bırak meyve ağacını kavak ağacı bile olsa balkonumun önünde o bile manzaradır bana. insan balkona çıkınca onları gördükçe aydınlanır yaa.
inşallah şikayetin adamın aleyhine sonuçlanırda akılsız adam birdaha böyle bi katliamda bulunmaz.

Bu tip insanlar hastalıklı beyinlere sahip oldukları için kendilerinde bir canlıya kıyma hakkını bulabiliyorlar.
Ama o ağaçtaki güzelliği zaten senin benim gördüğüm gibi göremezler.
Sağlıklı değil onlar tmycim.Gerçekten hastalar.
ınşallah aleyhine sonuç alırız,çünkü yanına kalacak olması beni çıldırtıyor resmen.

bir ağaç dikmek ona bakmak sulamak ne kadar sevapsa.......yetişmiş meyve veren bi ağacın dibine asit döküp kurutmak ne kadar günah allah bilir.....manzaraymışşşş vicdansız adammm allahından bul.senin dibinede inş..asit tökülür..tüüüü

arkadaşım belediyeyle falan bu iş halledielmez...siz bir dilekçeyle C.Savcılığına başvurun...Savcılık adamın ifadesini alsın...ne sebeple döküyor, kastı nedir vs vs vs...maşa varken elinizi yakmayın...zaten korkak biriyse bu yolla vazgeçebilir. Onun döktüğüne dair kanıtlarınızı da dilekçeye ekleyin ama, tanık vs.gibi...sevgiler...

bu asit dökme olayını benim kayınpederim yaptı koskoca akasya ağacına döktü:1shok:.bahçenin dışındakinede döktü sebep sorduk kökleri boruları patlatır dedi.anlamsız saçma sapan bir sebep.kızdık :oklava:eşim söylendi ama yapacak bişey yok.evi boruları çok kıymetli.insan dört duvarından maddiyattan başka bişeye değer vermesse böyle olur işte.

arkadaşım belediyeyle falan bu iş halledielmez...siz bir dilekçeyle C.Savcılığına başvurun...Savcılık adamın ifadesini alsın...ne sebeple döküyor, kastı nedir vs vs vs...maşa varken elinizi yakmayın...zaten korkak biriyse bu yolla vazgeçebilir. Onun döktüğüne dair kanıtlarınızı da dilekçeye ekleyin ama, tanık vs.gibi...sevgiler...

Dediğin yol en mantıklısı canım,tek eksiğimiz tanık ve kanıt.
Ama peşindeyim,bunu bilen ve anlatmak isteyen birilerini bulduğumu sanıyorum.
Eğer ikna edebilirsem dediğini yapacağım.
Çünkü bunu huy haline getirdi önünü alamayacağız:1no2:.

bu asit dökme olayını benim kayınpederim yaptı koskoca akasya ağacına döktü:1shok:.bahçenin dışındakinede döktü sebep sorduk kökleri boruları patlatır dedi.anlamsız saçma sapan bir sebep.kızdık :oklava:eşim söylendi ama yapacak bişey yok.evi boruları çok kıymetli.insan dört duvarından maddiyattan başka bişeye değer vermesse böyle olur işte.

Valla o kökler gelip evimi sallasa yine de yapamam böyle birşey.
O canlı,vicdanları nasıl uyutuyor hayret doğrusu.
Bu da kayınpederinin manzara sever versiyonu canım.
Aynı mantalite,yazık gerçekten:1no2:

Dediğin yol en mantıklısı canım,tek eksiğimiz tanık ve kanıt.
Ama peşindeyim,bunu bilen ve anlatmak isteyen birilerini bulduğumu sanıyorum.
Eğer ikna edebilirsem dediğini yapacağım.
Çünkü bunu huy haline getirdi önünü alamayacağız:1no2:.

epaqçım adamın konuştuğu kişileri ikna edin tanıklık yapsınlar...belki kendisi de suçunu ikrar edebilir. Bu yaptığı suçtur ve cezası var sanırım. Zaten savcı tanık ve şüpheliyi ayrı zamanlarda çağıracağı için kimse tanıklık etmekten çekinmesin.Seni de mücadelen için kutluyorum...bu gibi şeylere başımızı eğmezsek bu tür kişiler de istediklerini yapamazlar...sevgiyle kaL...vereliniortak

epaqçım adamın konuştuğu kişileri ikna edin tanıklık yapsınlar...belki kendisi de suçunu ikrar edebilir. Bu yaptığı suçtur ve cezası var sanırım. Zaten savcı tanık ve şüpheliyi ayrı zamanlarda çağıracağı için kimse tanıklık etmekten çekinmesin.Seni de mücadelen için kutluyorum...bu gibi şeylere başımızı eğmezsek bu tür kişiler de istediklerini yapamazlar...sevgiyle kaL...vereliniortak

Çok teşekkür ederim canım.
İnşallah başarılı olurum:Saruboceq:

hayret bir şey
ağaçlar manzarasını engelliyor diye yaşayan bir canlının yaşam hakkını elinden alıyor
kalpleri elleri kolları olmayabilir ama onlarda bizim gibi yaşayan canlılar
belediyeye şikayet edin canım
ağaçların topraklarından birer numune alıp gidip analiz yaptırın
toprakta ne var ne yok çıkar ortaya
zaten sizin böyle bir konuda bu kadar üstüne düştüğünü ve olayın aslını ortaya çıkarmak için
analiz yaptırdığını öğrenen katil komşun eylemine son verir
umarım...

hayret bir şey
ağaçlar manzarasını engelliyor diye yaşayan bir canlının yaşam hakkını elinden alıyor
kalpleri elleri kolları olmayabilir ama onlarda bizim gibi yaşayan canlılar
belediyeye şikayet edin canım
ağaçların topraklarından birer numune alıp gidip analiz yaptırın
toprakta ne var ne yok çıkar ortaya
zaten sizin böyle bir konuda bu kadar üstüne düştüğünü ve olayın aslını ortaya çıkarmak için
analiz yaptırdığını öğrenen katil komşun eylemine son verir
umarım...

Sorma cloudy'm onun canlı olması hiç önemli değil,o keyfi için herşeyi yokedebilir.
Belediyeye şikayet ettik,bizden haber bekleyin dediler.
Bilmiyorum birşey yapacaklar mı ama böyle birşeyi bir daha yapması ve bunun da yanına kalması beni gerçekten çıldırtır:1no2:

sırf böyle bi sebebten dolayı biz mahkemelik olduk yan komşumuzla bizim de bahçemizde dut incir üzüm var yazın haliyle bunlar yere dökülüyo upuzun bi duvar var aramızda ağaca sinekler geliyo die adam rahatsız olumuş bi sabah kalktık bahçede kahvaltı yapıcaz ağaç yok babam cinnet geçirdi resmen kavga dövüş cabası belediye pek ilgilenmiyo babam da sırf haddini bildirmek için mahkemeye verdi meskene tecavüzden tazminat davası da açtı 2 yıldır devam ediyo. pek ilgili değiller bu konuyu ben mahkemelerin de yeterince öemsediklerini sanmıyorum.

sırf böyle bi sebebten dolayı biz mahkemelik olduk yan komşumuzla bizim de bahçemizde dut incir üzüm var yazın haliyle bunlar yere dökülüyo upuzun bi duvar var aramızda ağaca sinekler geliyo die adam rahatsız olumuş bi sabah kalktık bahçede kahvaltı yapıcaz ağaç yok babam cinnet geçirdi resmen kavga dövüş cabası belediye pek ilgilenmiyo babam da sırf haddini bildirmek için mahkemeye verdi meskene tecavüzden tazminat davası da açtı 2 yıldır devam ediyo. pek ilgili değiller bu konuyu ben mahkemelerin de yeterince öemsediklerini sanmıyorum.

Aynen canım.
Üstelik sizinki kesmiş.
Bizimki daha kurnaz,yaptığını bile kanıtlayamıyoruz.
Türkiye'de insanların öldüğü davalar bile ne kadar çabuk unutulur,ağaçları kim takar Allah aşkına:1no2:

meyve agacını kuruttu ha ,insanlıktan nasibini almamış..ne diyebiliriz ki..

Valla o kökler gelip evimi sallasa yine de yapamam böyle birşey.
O canlı,vicdanları nasıl uyutuyor hayret doğrusu.
Bu da kayınpederinin manzara sever versiyonu canım.
Aynı mantalite,yazık gerçekten:1no2:

yapılamaz tabi ama gelde anlat.
o hala hangi ağacı kessemde yada kurutsamda bahçeyi boşaltsam derdinde.
nasıl bir cahillik özellikle gidip asit alıp bir ağacı kurutmak.
dediğin gibi yazık..

Konuyu okuyunca resmen sanki o herif sabi sübyan öldürmüş gibi hissettim :a015: Ben çok hassasım ya bu tabiata zarar verenler konusunda. Fatih dememiş mi yaş kesen baş keser diye. O şahıstan davacı olur ahirette yaarın bir gün o ağaçlar yazık değil mi? Her bir ağaç kaç kişinin günlük oksijen ihtiyacını karşılıor biliyormu acaba? Amannn çok sinirlendim var ya :oklava: Ya bu gibi durumlarda adalete çok da güvenemiyoruz çünkü bu suçun karşılığını alman zor. Ama madem önünün açılmasını manzarayı istiyor sende duvar dik ya da manzarayı engelleyecek başka bir şey koy. Bilmiyorum nasıl yaparsında bul bir şeyler yaptığı yanına kar mı kalsın. Engelle manzarasını öle olsun ki keşke ağaçlar olsaymış desin kötükedihüso kötükedihüso

Konuyu okuyunca resmen sanki o herif sabi sübyan öldürmüş gibi hissettim :a015: Ben çok hassasım ya bu tabiata zarar verenler konusunda. Fatih dememiş mi yaş kesen baş keser diye. O şahıstan davacı olur ahirette yaarın bir gün o ağaçlar yazık değil mi? Her bir ağaç kaç kişinin günlük oksijen ihtiyacını karşılıor biliyormu acaba? Amannn çok sinirlendim var ya :oklava: Ya bu gibi durumlarda adalete çok da güvenemiyoruz çünkü bu suçun karşılığını alman zor. Ama madem önünün açılmasını manzarayı istiyor sende duvar dik ya da manzarayı engelleyecek başka bir şey koy. Bilmiyorum nasıl yaparsında bul bir şeyler yaptığı yanına kar mı kalsın. Engelle manzarasını öle olsun ki keşke ağaçlar olsaymış desin kötükedihüso kötükedihüso

Aynen dediğin gibi canım,bu suçun karşılığını alması zor.
Zira kimseden de ses seda yok kaç gündür.
Şimdi oraya kocaman bir çam ağacı getirtmeyi düşünüyoruz.
Onu da kurutursa diye korkuyorum ama:1no2:

pes yani yaaa yapılcak şey mi bu Allah aşkına.

çok kızıyorum ağaçlara zarar verenlere...

geleceğimiz gidiyor farkında değiller kötükedihüso

Back