Komşumuz ağaçlarımıza asit döküp kurutuyor!

epaq

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
1.353
2
156
Samsun
Kızlar,bugün kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki şu durumdan bir çıkış yolu bulamadım.Böyle birşeyi yaşamış veya duymuş olanlar vardır belki,bir çözüm buluruz.

Oturduğumuz evin önünde içinde meyve ağaçları olan bir bahçe var.Bu bahçe yan komşuların bahçesinden bir çitle ayrılıyor.

İki ay kadar önce balkonda otururken yan komşunun ağaçların dibine asit dökmekten bahsettiğini duyduk annemle.Hangi ağaçlardan bahsettiğini anlamadık,tabi ki niye dökeceğini de.Şaşırdık ama böyle birşey yapabileceğini de düşünmedik.Zaten o an için" biz sizin konuşmalarınızı duyduk sakın yapmayın" demek gibi bir şansımız da yoktu.

Neyse bu konu böyle kaldı.Tam unutmuştuk ki bugün bahçemizdeki nar ve erik ağaçlarının kuruduğunu gördük.

Ve ağaçların dibine asit dökmekten söz eden komşumuzun başka bir komşumuzla konuşurken nar ve erik ağaçların manzarasını engellediğinden yakındığını öğrendik.

Adamın konuşmasını duymasam tesadüf bile derdim ama bu kadarının da tesadüf olduğunu düşünmek saflık olur sanırım.

Şimdi ben ne yapayım?

Adam ağacı kesmedi ki şikayet edelim,konuşmasını duyduk desek deli der geçerler.Bir de iftiradan bizi suçlu çıkarırlar.

Onun yaptığını nasıl kanıtlarız?

Nereye şikayet ederiz?

Bu adam böyle böyle tüm ağaçları öldürüp manzarasını açmaya niyetli,bunun yanına kalacak olması beni çileden çıkarıyor.

Hiç böyle birşey duyan,gören,aklına bir şey gelen var mı?:1no2:

ruh hastasi heralde komsun,,
ne yapacagini inan bilemiycem,vardir bi yoluda,,,
ALLAH sorar yaaaa,tobe tobe.............

belediyeye şikayet edin hemen...
doğa düşmanı insanlar...

ruh hastasi heralde komsun,,
ne yapacagini inan bilemiycem,vardir bi yoluda,,,
ALLAH sorar yaaaa,tobe tobe.............

Kendi zevki için ağaçları öldürmek nedir ya?
Elis'cim inan beynim durdu,bu kadar çıldırmış olabileceğini aklım hayalim almıyor bir insanın.
Bir çözüm bulunsa öyle mutlu olacağım anlatamam.

allah allah ya, nasıl kıymış, içi rahat etmiş pes, hem de meyve ağacı:mymeka:
komşuyla konuşmayı düşündün mü?

belediyeye şikayet edin hemen...
doğa düşmanı insanlar...

Aynısını düşündüm.
Ama yan komşuyu nasıl hedef göstereceğimizi bilemiyorum.
Duyduk desek,asidi tespit etseler,yine de o adamın yaptığı nasıl anlaşılacak bilmiyorum.
Akıl alır birşey değil bu.

böyle doğa düşmanı insanlara sinir oluyorum gerçekten kendi torunlarının geleceğini bitirdiklerinin farkında bile değillerkötükedihüso153 belediyeye yada bağlı olduğunuz ilçe belediyesine şikayet edin bence :umursamaz:

tespite gerek yok...burda bize anlattıklarını anlatırsın kafii...

bahçeye gizli kamera koy, gecede güzel çekenlerden, ve inadı daha çok ağaç dik, ne cins insanlar ya, benim karşımda nar erik ağaçları olsa bayılırdım seyretmeye

bahçeye gizli kamera koy, gecede güzel çekenlerden, ve inadı daha çok ağaç dik, ne cins insanlar ya, benim karşımda nar erik ağaçları olsa bayılırdım seyretmeye

Boş boş denize bakmak için canlıları öldürmeyi tercih ediyor bu.
Senin ki sağlıklı insan davranışı canım,bu adama göre değil.
Hasta gerçekten hasta yani.

boyle kisilerle ugrasilmazda,kafasi bozdumu gelir sanada doker asiti,(ALLAH korusun)

mubarek gunlerde RABBIM verir cezasini merak etme,o goruyo herseyi,,,o cayir cayir yaktigi agaclar gibi oda yanar obur tarafta,,,,,,,,

boyle kisilerle ugrasilmazda,kafasi bozdumu gelir sanada doker asiti,(ALLAH korusun)

mubarek gunlerde RABBIM verir cezasini merak etme,o goruyo herseyi,,,o cayir cayir yaktigi agaclar gibi oda yanar obur tarafta,,,,,,,,

Haklısın canım,malesef yaptığı o kadar kurnazca ve adice ki sanırım ilahi adalete bırakmak zorunda kalacağız.

İnşallah kurduğu planlar ayağına dolanır,ama durduğum yerde de duramıyorum işte:1no2:

anliyorum seni,insanin ici icini yer ama,yapaak biseyde yok gibi,,,terbiyesiz,bu bile az gelir ona,,,,,,,,,,,
uzme tatli canini(mumkun olmaz ama)ilahi adalet,,bulur yerini
yerimseniben

anliyorum seni,insanin ici icini yer ama,yapaak biseyde yok gibi,,,terbiyesiz,bu bile az gelir ona,,,,,,,,,,,
uzme tatli canini(mumkun olmaz ama)ilahi adalet,,bulur yerini
yerimseniben

İnşallah canım benim,inşallah:1no2::Saruboceq:

Psikopatmıymış o komşu!!!:mymeka:Ne zoru varmış ağaçlarla, hem de meyve ağacı!Ben olsaydım oraya en çok yer kaplayan ağaçlardan sağlam ağaçlardan dikerdim de görürdü manzarayı!!Çok üzgünüm çoook
Bizim de var öyle psikopat bir komşumuz.Buna benzer şeyler yapıyor!!!Sık sık tartışıyoruz!!Allah yardımcınız olsun!:teselli:

Bu işin mercii belediye ama nasıl ispat edersiniz bilemedim.
Dikenli tellerle falan çevirseniz bahçeyi bi çözüm olmaz mı?
Millet deliye hasret biz akıllıya... Te Allam yarabbim yaaaa...

inanmıyorum yaaa ne biçim insandır bu.
asıl manzara onlar bana göre. şuanda bırak meyve ağacını kavak ağacı bile olsa balkonumun önünde o bile manzaradır bana. insan balkona çıkınca onları gördükçe aydınlanır yaa.
inşallah şikayetin adamın aleyhine sonuçlanırda akılsız adam birdaha böyle bi katliamda bulunmaz.

ruh hastası herif bu adam işine gelmeyen bi durumda tereddütsüz adam da öldürür. toprakdaan bir mikdar alsanız acaba labaratuarda tesbit edilirmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…