- Konu Sahibi ozgurhayalim
Kızlar merhaba. Komşum test yapmış baya silik çıkmış bana attı resimleri bende bilmediğim için sizlere sorayim dedim. 2 gün adetinde geçikme ve göğüslerinde cok hassasiyet var. darısı koca bulup başıma inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silik çizgi varsa kanda belli olur kan testi yaptırsınKızlar merhaba. Komşum test yapmış baya silik çıkmış bana attı resimleri bende bilmediğim için sizlere sorayim dedim. 2 gün adetinde geçikme ve göğüslerinde cok hassasiyet var. darısı koca bulup başıma inşallah
Kanda 9.48 çıkmış gebe olduğu soylenmis. ertesi gun baska doktora tekrar yaptırmış 8.8 çıkmış doktor gebe değilsiniz demiş. Baya ikilemde kaldı.Silik çizgi varsa kanda belli olur kan testi yaptırsın
Canim kanamasi var mi keske ayni merkezde test yaptirsaymis fakat kimyasal gebelik gibi gorunuyor aynisi kuzenimin basina geldi degeri 7.80 cikti 2 gun sonra lekelenme oldu doktora gitti deger 7.90 fln cikti 2 gun sonra da 3e dustu ve regl oldu .Eger ilk bebegiyse falan kesinlikle esi sperm testi yaptirsn kuzenim yaptirdi ve esinin sperm kalitesizliginden olusmus düşükKanda 9.48 çıkmış gebe olduğu soylenmis. ertesi gun baska doktora tekrar yaptırmış 8.8 çıkmış doktor gebe değilsiniz demiş. Baya ikilemde kaldı.
Kanaması adet tarihinden 1 gün önce başladı lekeleme şeklinde 6 gün sonunda da adete çevirdi. Ilk gebeligiydi.Canim kanamasi var mi keske ayni merkezde test yaptirsaymis fakat kimyasal gebelik gibi gorunuyor aynisi kuzenimin basina geldi degeri 7.80 cikti 2 gun sonra lekelenme oldu doktora gitti deger 7.90 fln cikti 2 gun sonra da 3e dustu ve regl oldu .Eger ilk bebegiyse falan kesinlikle esi sperm testi yaptirsn kuzenim yaptirdi ve esinin sperm kalitesizliginden olusmus düşük
Erken gebelik testi ve adetin 3. Günü oldugunu varsayarsak çok çok silik bir çizgi çıkmış.Kimyasal gebelik olabilir.Kanda 9.48 çıkmış gebe olduğu soylenmis. ertesi gun baska doktora tekrar yaptırmış 8.8 çıkmış doktor gebe değilsiniz demiş. Baya ikilemde kaldı.
Evet kimyasal gebelik cnm regl olur gibi oluyor ve cogu kadinin basina geliyor fark edilmiyor da regl kanamasiyla atiliyor .Ama mutlaka kadin doguma gitsin ve esi sperm testi yaptirtsin.Allah korusun yeniden bi gebelik olusumunda yine ayni seyleri yasamasin.Rabbim.hayirli saglikli evlat versinKanaması adet tarihinden 1 gün önce başladı lekeleme şeklinde 6 gün sonunda da adete çevirdi. Ilk gebeligiydi.
Muhtemelen kimyasal gebelik diye düşünüyorum bende