Komsumun derdi

Komsum ne yapsin?

• Bosansin

OY: 10 9,0%
  • Adami kendi haline biraksin

OY: 53 47,7%
  • Adami surekli yonlendirmeye devam etsin

OY: 48 43,2%

• Ankete Katılan
    111
Bu adama acıdım diyenler, eşiniz 1 hafta fırçalamasa dişini ne hissederdiniz?

Ben iş yerimdeki kız inanın bir hafta boyunca dişinde turunca birşey ile gezdi.. Ağzının kokusu cabası.. Yani gerçekten bir hafta hiç fırçalamayan insan topluluğu var...

Yazın banyo yapılmaması, otobüse terli bilinmesi yada arkadaşı sidik kokan kızın konusunda kimse kokanlara acımamıştı :işsiz: Şimdi ne değişti anlamadım :işsiz:

Ben iş yerimdeki kız inanın bir hafta boyunca dişinde turunca birşey ile gezdi.. Ağzının kokusu cabası.. Yani gerçekten bir hafta hiç fırçalamayan insan topluluğu var...

Yazın banyo yapılmaması, otobüse terli bilinmesi yada arkadaşı sidik kokan kızın konusunda kimse kokanlara acımamıştı :işsiz: Şimdi ne değişti anlamadım :işsiz:
:KK70: :KK70: :KK70: kazı calısması yapsaydın belkı o turuncu sey madendır ya da kala kala degerlı bı tas halıne gelmıstır
ayy ne guldum ama ya :KK70:

burda farklı olan sey adamın utu yapması
bu muhım mesele
cunku hıc bı kadın bı erkekle evlı degıl bı ev magandasıyla evlı
kırlısını kırlı sepetıne atsa cok sukur deyıp fakırı fukarayı sevındırecek kadınlar erkek utu yapıyor dıye kutsal ınsan ilan ettı :KK70:
halbukı zaten olması gereken o yahu
:deli:

:KK70: :KK70: :KK70: kazı calısması yapsaydın belkı o turuncu sey madendır ya da kala kala degerlı bı tas halıne gelmıstır
ayy ne guldum ama ya :KK70:

burda farklı olan sey adamın utu yapması
bu muhım mesele
cunku hıc bı kadın bı erkekle evlı degıl bı ev magandasıyla evlı
kırlısını kırlı sepetıne atsa cok sukur deyıp fakırı fukarayı sevındırecek kadınlar erkek utu yapıyor dıye kutsal ınsan ilan ettı :KK70:
halbukı zaten olması gereken o yahu
:deli:

ütü yapması çok güzel bir şeyi. ama bu kadına lütfedilen, erkeği yüceltecek birşey değil... bu şekilde davranılırsa annenin erkek yetiştirmesinden ne farkı kalır :işsiz: ben 13 yaşındaki kardeşime yaptırıyorum ütü. kendi tişörtleri:kahve: alışsın. ilerde eşin rahat etsin dedim :KK70:

haftada bir dişini fırçalıyor arada bir kaybolup sonra yeniden yeşeriyor turuncu şeyler. bu kız hiç aynaya da mı bakmıyor ona şaşırıyorum :KK14: ama deodorantını asla ihmal etmez :KK70:

Adamın yerine de konuşuyordur belki komşunuz. Baksanıza sürekli adamın yerine düşünüyormuş. Belki de sorun kadının aşırı takıntılı olmasıdır. Hem o kadar titiz kadın kendi kişisel temizliğini bile yapmayan adama ev temizliğini de güvenmez mantıken. Eşimin kişisel temizlik meselelerini komşuma asla anlatmam bu arada. Sizinle sadece iletişim sorununu paylaşsaydı normal bakardım bence komşunuz da var bir takıntılı durum.

oha ya :KK70:
bi hafta boyunca diş fırçalamamayı geçiyorum yeterince iğrenç hiç mi aynaya bakmıyor :KK70::KK70:
kusmakla gülmek arasında gidip geliyorum ahaha :KK70: Allah sabır versin kardeeeeşşş :kusmuk:

komşu azcık takıntılı gibi. adama sürekli söylemiş söylemiş adamda en sonunda koyvermiş gibi hissettim.

ev temizleyen, ütü yapan bi adam ne kadar pis olabilir ki allasen?

komşu azcık takıntılı gibi. adama sürekli söylemiş söylemiş adamda en sonunda koyvermiş gibi hissettim.

ev temızleyıp utu yapıp cok agır kokan kadınlar da yok mu?
bekar yasayan kendı utusunu yemegını yapan ama asla dıs fırcalamayan adamlar yok mu ?
:)

Eşimi seviyosam hadi dişini frçala banyoya gir canm tırnakların uzamış al canım demek zoruma gitmez. Farkettmmi söylerim zaten.
Adam inatlaşssa hadi banyomu yapmıorm dişimi fırçalamıyorum die tamm anlarım komşunuzu ama paşa paşa yapıomuş neden bebekleri varken boşanmayı düşündü onuda anlamadm.

komşu sabah ezanıyla kalkmasaydı herşey normal mi olacak tı?

aynı yatağa giriyor, aynı tabaktan yemek yiyor belki.. nasıl adam haklı diyebiliyorsunuz.

Ben çok titiz biri değilim ama kişisel bakım için asla ödün veremem. Hele ki diş temizliği, vücut temizliği..

İletişim problemi var. Nasıl konuşurlar bilemiyorum ama iletişime geçmeleri lazım :işsiz::işsiz:

Konu sahibi sende onun evine gidiyorsundur. Ben mesela halama gidince kanepe de bile oturmam. Kadın gözleriyle yiyor toz bıraktım mı diye.. Sen böyle bir şey hissetmediğine göre kadının hasta olduğunu falan düşünmüyorum. Hissettin mi böyle birşey?

Benim ablamda erken kalkar.. Çünkü 1 yaşında kızı var. O uyana kadar halletmeye çalışıyor. Sonra vakit geçiriyorlar.. Napsın kumandayı versin eline çizgi film açıp çocuğun onlarla oyalanmasını falan mı sağlasın? He bu arada kuman da ağzında olacak diş çıkardığı için :işsiz::işsiz:
Asmu canim cok guzel anlatmissin , benim de bir yasinda oglum var,sabahin korunde ayaktayiz, neden cunku birsuru isim var, oglanin yemegi hazirlanacak, koca ise gidecek kahvaltisi hazirlanacak,ev temizlenecek vs. oglum yerlerde geziyor temizlemesem olur mu? Ben bunu hastalik veya manyaklik olarak gormuyorum.
Ha komsuma sayisiz defa gitmisimdir. Kendine bakan, guzel, alimli ,cilveli bir kadin. Sabah erken kalkip is yapiyor diye deli degildir yani. Elbette titizdir o da bizim memleketin insaninda cok normal. Antepliyim, bes tane teyzem var hepsi bu sekilde yasardi,hepsi mi manyakti? Sabah saat 6da ekmek firininin onunde siraya girmeye giderdim aman kahvaltiya gec kalmasin ekmekler diye. Bizim oralarda hava erken kararir kocalar eve erken gelir, o yuzden herkes erkenden isini gucunu bitirir ki kendilerine de zaman kalsin.
Usteik cocugu da olan bir kadin, ne zaman ise gidecek ne zaman cocuguna o gun yiyecegi seyleri hazirlayacak?
Herkes kocaya acimis da, 3 ay disini fircalamadi diyor bir kadin, yalan neden soylemis diyorsunuz anlayamadim
Adam normal degil ve aile terapistine gidecek esiyle birlikte. Ev isini verirsin yapar, ama 30 yasinda adamin eline her gun dis fircasi vermek de bir kadini yorar.her gun o fircayi verip de bir de surat cekmek var,adam yapmiyormus arkadaslar. Soyleyince yapiyor olayi 100 gunde 5i gecmiyor
Kadin hassastir temizdir belki abartmistir evet zaten kendisi de gidecek terapiye. Hamileligi bu adamin pisligine katlanmakla gecmis artik iyice dellenmis.
Guzel guzel fikrini aciklayan herkese cok tesekkur ediyoruz,hepsini komsumla paylastim,ama komsum deli degil arkadaslar,hatasiyla beraber anlatti herseyi,ben de yalanci degilim sadece ona yardimci olmaya calisiyorum. Kadin manyak veya yalanci olsa size bunu soylerdim,kadina da konu actigimi haber bile vermezdim ,bu yuzden kocaya uzulmeyin,kendi kocalarimiza sukredelim ki boyle degiller :KK66:

Mune Mune rica etsem konuyu kapatabilir misiniz? Daha fazla yer isgal etmeyelim

oha ya :KK70:
bi hafta boyunca diş fırçalamamayı geçiyorum yeterince iğrenç hiç mi aynaya bakmıyor :KK70::KK70:
kusmakla gülmek arasında gidip geliyorum ahaha :KK70: Allah sabır versin kardeeeeşşş :kusmuk:

aslında bak birşey değişmedi. bir hafta fırçalamayana iğrenç dediniz :işsiz: okuyunca kusuyorsun kadın aynı yatağa giriyor :işsiz:

Arkadaslar gunaydin
Karsi komsumun bir sorunu var,kendisi buraya uye olmadigindan birlikte sizlere danismayi teklif ettim.
Dun aksam bir kavga gurultu sesleri geldi, once anlamadim onlardan geldigini sokakta birseyler oluyor sandim ve ustune dusmedim. Komsum bu sabah gelip anlatti, esi ile iletisim sorunu yasadigi icin artik iyice dolmus.10 aylik bir bebekleri var, 4 yillik evliler ve kadincagiz surekli annesi gibi dis fircala,banyo yap,tirnagini kes diye soylemek zorunda kaliyormus.

Kisisel bakimini yapmadigi zaman kotu koktugunu ve midesinin almadigini soyluyor komsum.
Bir sorun oldugunda kadin anlatiyormus adam sadece dinliyormus ve cozum bulmak bir yana cevap bile vermiyormus. Haliyle komsum usteleyince de cok konusuyorsun ne diyeyim ki ben sana diyormus. Yani anlayacaginiz oyle kavga da edemiyorlar adam cevap vermedigi icin.

Bu yonleriyle beraber esi harika bir ev erkegi olabilir cunku yemegini utusunu kendi yapabilen hamarat bir adam. Komsum ameliyat oldugunda ona dort dortluk bakan,afedersiniz tuvalette poposunu bile yikayan ona cok iyi bakabilen bir adam. Acikcasi ben sasirdim boyle bir adamin kisisel bakimini yapmamasina ve soru soruldugunda cevaplamamasina. Cunku yeri gelir komsum esinin temizlik yaptigini,camasir bulasik yikadigini ve kendisine yardim etmek degil bizzat isleri ustlendigini falan anlatirdi.

Hal boyle olunca komsum nasil bir yontem izlesin arkadaslar? Adama dun aksam bosanicam senden demis adam oturmus aglamis. Ama duzelme egilimi yok. Yani bugun duzelse yarin yine ayniymis. Arkadasim da bikmis sorunlarinin hallolmamasindan,her gun adama disini fircaladin mi demekten. Konusmamasindan, inat edip de o tirnaklarini kesmemesinden yildim diyor.

Edit;komsum temizlik konusunda ve ev duzeni ,kisisel bakim konularinda asiri titiz,sabah ezanlarinda tum evinin temizligini bitiren hassas bir kadin bunu da ekleyeyim

Fikirlerinizi kendisiyle paylasacagim,simdiden tesekkurler
Sorun komşunda olmasın sakın. Fazla titiz olduğundan bahsetmişsin. Aşırı Temizlik düzen takıntısı hayra alamet değil.

ev temızleyıp utu yapıp cok agır kokan kadınlar da yok mu?
bekar yasayan kendı utusunu yemegını yapan ama asla dıs fırcalamayan adamlar yok mu ?
:)
var mı :ruh:
aslında bak birşey değişmedi. bir hafta fırçalamayana iğrenç dediniz :işsiz: okuyunca kusuyorsun kadın aynı yatağa giriyor :işsiz:
konunun içinde adamın haftalarca diş fırçalamadığından bahsedilmiyor yanılmıyorsam ya da ben görmedim bilmiyorum
öyleyse tabiki iğrenç
ama ben arkadaşınızda adam bir gün dişini fırçalamayınca hadi hadi hadi diyen, ya da ne bileyim bi gün duş almayınca söylenen biri gibi izlenim aldım. doğru mudur bilemem. ona siz karar verin birebir siz şahit oluyorsunuz.

edit: ay ben konu sahibi sandım sizi :KK70: pardon. darkmore darkmore nin arkadaşında olarak düzeltiyorum yorumumu.

var mı :ruh:

konunun içinde adamın haftalarca diş fırçalamadığından bahsedilmiyor yanılmıyorsam ya da ben görmedim bilmiyorum
öyleyse tabiki iğrenç
ama ben arkadaşınızda adam bir gün dişini fırçalamayınca hadi hadi hadi diyen, ya da ne bileyim bi gün duş almayınca söylenen biri gibi izlenim aldım. doğru mudur bilemem. ona siz karar verin birebir siz şahit oluyorsunuz.

edit: ay ben konu sahibi sandım sizi :KK70: pardon. darkmore darkmore nin arkadaşında olarak düzeltiyorum yorumumu.
tabıkı var :KK70:
bekar yasayan calısan okuyan adamlar kendı yemegını temızlıgını utusunu yapıyor ama dısını fırcalamıyor tırnagını cok uzatıyor arası siyah kir dolana kadar beklıyor
cok gordum ben
otobuste ter kokup jılet gıbı utulu gomlek gıyenler nasıl yapıyor ya :KK70:

tabıkı var :KK70:
bekar yasayan calısan okuyan adamlar kendı yemegını temızlıgını utusunu yapıyor ama dısını fırcalamıyor tırnagını cok uzatıyor arası siyah kir dolana kadar beklıyor
cok gordum ben
otobuste ter kokup jılet gıbı utulu gomlek gıyenler nasıl yapıyor ya :KK70:
ya onlar ölmeyecek kadar yapıyo yemeğini ütüsünü falan
o jilet gibi olup ter kokanlarıda anası karısı falan topluyordur ya da dadıları vardır :KK70:

ya onlar ölmeyecek kadar yapıyo yemeğini ütüsünü falan
o jilet gibi olup ter kokanlarıda anası karısı falan topluyordur ya da dadıları vardır :KK70:
ıste bahsettıgımızde bu :KK70:
o ter kokanların ya annesı ya esı ya kardesı ılgılenıyor
muhtemelen bu zavallı bahsı gecen kadınında boyle bı kocası var :)
dusunsene sureklı tırnagını dısını banyosunu hatırlatmak zorunda kaldıgın bı kocan oldugunu ...

feci :KK70:

Hadi hayatım yemek yedik birlikte fırçalayalım desin,belki alışkanlık kazanır.
Hem adamda içten içe rencide olmaz
Evin hatunu haklı olsada sanki biraz baskıcı gibi hissettim.

Hamaratlığı bu konuda bir şey değiştirmez. Ben kendime bakıcı ya da eve temizlikçi almıyorum ki. Ne yapayım ben kanalizasyon gibi kokan adamı.
Beraber banyo yapsınlar madem. Hem fantezi olur hem de adam su, sabun görür.

X