komşu sabah ezanıyla kalkmasaydı herşey normal mi olacak tı?
aynı yatağa giriyor, aynı tabaktan yemek yiyor belki.. nasıl adam haklı diyebiliyorsunuz.
Ben çok titiz biri değilim ama kişisel bakım için asla ödün veremem. Hele ki diş temizliği, vücut temizliği..
İletişim problemi var. Nasıl konuşurlar bilemiyorum ama iletişime geçmeleri lazım
Konu sahibi sende onun evine gidiyorsundur. Ben mesela halama gidince kanepe de bile oturmam. Kadın gözleriyle yiyor toz bıraktım mı diye.. Sen böyle bir şey hissetmediğine göre kadının hasta olduğunu falan düşünmüyorum. Hissettin mi böyle birşey?
Benim ablamda erken kalkar.. Çünkü 1 yaşında kızı var. O uyana kadar halletmeye çalışıyor. Sonra vakit geçiriyorlar.. Napsın kumandayı versin eline çizgi film açıp çocuğun onlarla oyalanmasını falan mı sağlasın? He bu arada kuman da ağzında olacak diş çıkardığı için
Asmu canim cok guzel anlatmissin , benim de bir yasinda oglum var,sabahin korunde ayaktayiz, neden cunku birsuru isim var, oglanin yemegi hazirlanacak, koca ise gidecek kahvaltisi hazirlanacak,ev temizlenecek vs. oglum yerlerde geziyor temizlemesem olur mu? Ben bunu hastalik veya manyaklik olarak gormuyorum.
Ha komsuma sayisiz defa gitmisimdir. Kendine bakan, guzel, alimli ,cilveli bir kadin. Sabah erken kalkip is yapiyor diye deli degildir yani. Elbette titizdir o da bizim memleketin insaninda cok normal. Antepliyim, bes tane teyzem var hepsi bu sekilde yasardi,hepsi mi manyakti? Sabah saat 6da ekmek firininin onunde siraya girmeye giderdim aman kahvaltiya gec kalmasin ekmekler diye. Bizim oralarda hava erken kararir kocalar eve erken gelir, o yuzden herkes erkenden isini gucunu bitirir ki kendilerine de zaman kalsin.
Usteik cocugu da olan bir kadin, ne zaman ise gidecek ne zaman cocuguna o gun yiyecegi seyleri hazirlayacak?
Herkes kocaya acimis da, 3 ay disini fircalamadi diyor bir kadin, yalan neden soylemis diyorsunuz anlayamadim
Adam normal degil ve aile terapistine gidecek esiyle birlikte. Ev isini verirsin yapar, ama 30 yasinda adamin eline her gun dis fircasi vermek de bir kadini yorar.her gun o fircayi verip de bir de surat cekmek var,adam yapmiyormus arkadaslar. Soyleyince yapiyor olayi 100 gunde 5i gecmiyor
Kadin hassastir temizdir belki abartmistir evet zaten kendisi de gidecek terapiye. Hamileligi bu adamin pisligine katlanmakla gecmis artik iyice dellenmis.
Guzel guzel fikrini aciklayan herkese cok tesekkur ediyoruz,hepsini komsumla paylastim,ama komsum deli degil arkadaslar,hatasiyla beraber anlatti herseyi,ben de yalanci degilim sadece ona yardimci olmaya calisiyorum. Kadin manyak veya yalanci olsa size bunu soylerdim,kadina da konu actigimi haber bile vermezdim ,bu yuzden kocaya uzulmeyin,kendi kocalarimiza sukredelim ki boyle degiller
Mune rica etsem konuyu kapatabilir misiniz? Daha fazla yer isgal etmeyelim