• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşumun beni kıskandığını nasil anlarim?

İletişimi kesmek için tam olarak neyi bekliyorsunuz?O esnada tutup kolundan evden atmanız gerekirdi. Artık öyle komşuyla samimi olma devrini çoktan geçtik. Kimseyle samimi olmayın bu zaman da.

Tabiki sıfır iletişim.zaten o yüzden diyorum sen benim.esimi sevecek noktaya ne ara geldin ki??? Kendi hayal dünyasında neler kurmuş işte..
belki o bile farkında değildir ama bilinç altı işte.
insanalr çok kötü çok artniyetli ve kıskançlık var malesef çoğu insan karşısındakini kendinden iyi görmek istemiyor.
yakın bi arkadaşım var mesela ailesinin durumu bizden daha iyiydi ikimizde evlendik hala öyle.
Ama hep ister ki herşeyin en iyisi onda olsun bende iyi marka bişey görse şaşırır sorgular mesela bizde orta halli insanlarız ama kendime de kaliteli şeyler almaya çalışırım gönlü kaldırmıyor morali bozuluyor hiç tahammülü yok.
bi komşum var başlarda çok iyi gibi geldi benden 10 yaş büyük. çok sık görüştük ailecek.
onlarda da hep aynı üstünlük taslama hali 1 yılın denemenin sonunda çocuk sahibi olmuş beni ilk aylardan beri zorbalıyor mesela öyle bi strese soktu ki en başından beri şimdi hiç bir problem olmamasına rağmen olmadı daha.
evime misafir gelse ay sizin evde çok hummalı çalışmalar var ay ağır misafirlerin var bebiş mi geliyo filan diye mesaj atıyo soğuk yaptım bir iki hikayelerimi gizledim görmesin beni bulaşıp durmasın diye.
eskiden haftada 1 görüşürdük aylardır görüşmüyorum şimdi gidip gelmeyi kestim.
balkonda filan denk gelmeyeyim diye eve girerken kafamı yer eğip geçiyorum öyle sinirlerimi bozdu salak salak.
böyle insanları kendi kendimize bulup hayatımızın ortasına nasıl sokabiliyoruz şaşıyorum.

Yani o da paranoyakca bisey ama fazla polyanna olmayip ben de komşumun bu söylemini hafife almıyorum artık resmen midem bulandı dondum o gün! Ya ben de şöyle deseydim: Kusura bakma teşbihte hata olmaz seni tüm mahalleye afişe ederim bu oros...pu benim kocamı ayarrti eşyalarımla evimde oturuyor diye sen oturmazdin yine ben otururdum bu evde diye ? O zaman anlardı ama kanım dondu işte diyemedim..
işte insana mallık geliyor veremiyoruz cevaspalrını

Merhaba.. benim 1 yıl önce tanistigim apartmana tasininca kızlarımız yaşıt diye gidip geldim Bir abla var.kendusi 38 yaşında ben 31 yaşındayım.bu abla 3 çocuk annesi ve iki defa evlenip ayrılmış..benim rahatsız olduğum birkaç mevzu vardı dün söylediği şey beni baya huzursuz etti..daha önce bana tüm gün evde napiyosunuz ki koca parası yiyorlar ev hanımları vs diyordu direk bana değil ama ortaya lafim sen anla gibi kendisi tabi nafaka yetmiyor çalışıyor vs..bazen konuşmalarda senin eşin çok iyi biri dünya ahiret kardeşim olsun ben onu çok seviyorum diyordu ki kaç kere muhatap oldun oturdun kalktin hangi ara boyle sevecek noktaya geldin? Gelir gideriz ama eşim sadece hosgeldiniz der odasına çekilir.. neyse eşime hep bi laf atma isteği var sanki ben muhabbet açmak istiyor diye ona veriyorum..eşim bu arada 36 yaşında..dün abuk subuk bir muhabbet oldu eski eşinin yeni hanimi onun eşyalarını kullanıyormuş bana dedi ki şimdi vereceğim örnek saçma olacak ama şimdi ben senin yerine gelsem bu evde bu eşyaları kullansam hoş olur mu ? Kanım dondu hani karşı komşuyu örnek ver ayse de fatma ne bileyim ama örnek midemi bulandırdı..daha önceden de tuhafima giden şeyler olunca yani acikcasi yasadigim hayatı her yönüyle o hayal ediyormuş gibi geliyor artık ve iğreti duydum.. ne düşünüyorsunuz?
Saçma bir örnek olmuş, bir daha görüşmezdim. Evime hele hiç sokmazdım illa bir şey yapacak diye değil bir kere rahatsız olmuşum evime alıp kendimi germeye gerek yok

Merhaba.. benim 1 yıl önce tanistigim apartmana tasininca kızlarımız yaşıt diye gidip geldim Bir abla var.kendusi 38 yaşında ben 31 yaşındayım.bu abla 3 çocuk annesi ve iki defa evlenip ayrılmış..benim rahatsız olduğum birkaç mevzu vardı dün söylediği şey beni baya huzursuz etti..daha önce bana tüm gün evde napiyosunuz ki koca parası yiyorlar ev hanımları vs diyordu direk bana değil ama ortaya lafim sen anla gibi kendisi tabi nafaka yetmiyor çalışıyor vs..bazen konuşmalarda senin eşin çok iyi biri dünya ahiret kardeşim olsun ben onu çok seviyorum diyordu ki kaç kere muhatap oldun oturdun kalktin hangi ara boyle sevecek noktaya geldin? Gelir gideriz ama eşim sadece hosgeldiniz der odasına çekilir.. neyse eşime hep bi laf atma isteği var sanki ben muhabbet açmak istiyor diye ona veriyorum..eşim bu arada 36 yaşında..dün abuk subuk bir muhabbet oldu eski eşinin yeni hanimi onun eşyalarını kullanıyormuş bana dedi ki şimdi vereceğim örnek saçma olacak ama şimdi ben senin yerine gelsem bu evde bu eşyaları kullansam hoş olur mu ? Kanım dondu hani karşı komşuyu örnek ver ayse de fatma ne bileyim ama örnek midemi bulandırdı..daha önceden de tuhafima giden şeyler olunca yani acikcasi yasadigim hayatı her yönüyle o hayal ediyormuş gibi geliyor artık ve iğreti duydum.. ne düşünüyorsunuz?
Laf demiş bal kabağı 😏

Back
X