Komşuma itirafım

EflatunSu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2007
532
2
46
Alt komşum her ne kadar yan komşuna kızsanda itiraf ediyorum bende senin bakış açına göre suçluyum.
İtiraf ediyorum ne zaman tavuk,et,balık pişirsem kalan kemikleri apartmanımızın etrafındaki iki köpeğe gizli gizli veriyorum.Çöpe gitmesinden iyidir demi?Ama onlar nerdeyse 24 saat evimizin etrafında nöbet tutuyorlar.Hele soğuk gecelerde dayanamıyorum aç aç dolaşmalarına.Suçsa suçluyum.:dilcikar:

Alt komşum her ne kadar yan komşuna kızsanda itiraf ediyorum bende senin bakış açına göre suçluyum.
İtiraf ediyorum ne zaman tavuk,et,balık pişirsem kalan kemikleri apartmanımızın etrafındaki iki köpeğe gizli gizli veriyorum.Çöpe gitmesinden iyidir demi?Ama onlar nerdeyse 24 saat evimizin etrafında nöbet tutuyorlar.Hele soğuk gecelerde dayanamıyorum aç aç dolaşmalarına.Suçsa suçluyum.:dilcikar:

Böyle suça can kurban arkadaşım:1hug:

Ne kadar güzel birşey yapıyorsun keşke herkez biraz duyarlı olsa bencillikten kurtulsaa.s.

canım harikasın çok iyi yapıyorsun bunu duyduğuma çok sevindim o vermicek bu vermicek bu hayvancıklar ne yicek bende veriyorum ve vermeye devam edeceğim kim ne derse desin:1hug:

Az önce tavuk kemiği verdim köpeciklere.Baktım komşunun o taraftaki ışıkları yanmıyor iyi oldu.Zaten yorgun ve sinirliyim bugün.Farkedip ters bişey söyler kalbini kırarım diyede ürktüm doğrusu:eek:Ohh ama ne güzel yediler çatur çutur:roflol:

Ne iyi yapiyorsun canim benim Şeniz

ne zarari varki komsuna senin onlara kemik vermenin anlamiyorum böyle bencil insanlari anlayamiyorum benim alt komsumda kuslara ekmek vermemden sikayetci

Benim böyle komşularım olduğunu düşünmek bile istemiyorum....:mymeka:

Bahçemde köpeğim var,üst kat komşularım bende özellikle izin istediler bir şeyler getirebilirmiyiz bizde diye...:asigim:

Çok mutlu oldum tabii ki ama benim köpeğim zaten sahipli...

Yeni bir kararla ayrı torbalar yapıp ,kapının önüne bırakıyor şimdi komşular..:1hug:

Bizde akşamları o torbaları toplayıp sokaktaki hayvanlara dağıtıyoruz...

Allah sanırım gönlüme göre komşular vermiş....:dance:

Darısı senin de başına...Şeniz

canım en güzelini ve dogrusunu yapıyorsun bizimde apartmanımızın önünde bir köpüşümüz var.sokak köpeği idi biz besledikçe hayvan bize alıştı ve kapını önünde yaşıyor artık bizim apartmanın köpeği oldu.şimdi kendimi daha güvende hissediyorum çok akıllı tipi bozuk kişiler kapının önünden geçince havlıyor canım benim:1hug:

Komşum giriş katta oturduğu için balkonuna kediler falan çıkıyormuş.Galiba alışmalarını istemiyor o yüzden.

canım en güzelini ve dogrusunu yapıyorsun bizimde apartmanımızın önünde bir köpüşümüz var.sokak köpeği idi biz besledikçe hayvan bize alıştı ve kapını önünde yaşıyor artık bizim apartmanın köpeği oldu.şimdi kendimi daha güvende hissediyorum çok akıllı tipi bozuk kişiler kapının önünden geçince havlıyor canım benim:1hug:

Bizimkilerde özellikle geceleri yabancılara havlıyor.Bencede iyi oluyor aslında.Heleki bizim buralar yazlıkçılar çok olunca kışın tenhalaşıyor.:1shok:

Komşum giriş katta oturduğu için balkonuna kediler falan çıkıyormuş.Galiba alışmalarını istemiyor o yüzden.

hıııı ondandır tabi hayvan sever biride değil o zaman yoksa rahatsız olmaz. valla öğle giriş kat olsa evimiz balkon kedi dolardı bizim hee:roflol:ay bende çok severim kedi köpek oldumu atarım kemik yesinler hayvanlar yazık:icecream: elimde olsa eve alıcamda bizimkilerden gorkuyom:çok üzgünüm:

ne zarari varki komsuna senin onlara kemik vermenin anlamiyorum böyle bencil insanlari anlayamiyorum benim alt komsumda kuslara ekmek vermemden sikayetci

canım bizde kuşlara yem veriyoz balkonda doluşuyolar böle sürü halindesırnaşık şey ama yedikten sonrada bizim balkona pisliyolar yaa:roflol::roflol: sinir oluyom ama genede veriyoruz

ne güzel yazdıklarınız inşallah bu yaptıklarınızla öteki dünyada münafatını görürsünüz
bende artan yemekleri kedilere veriyom
bizimde mah köpegimiz vardı ben ve komşu çocukları yiyecek verirdik bazı münasebetsiz komşular belediyeye tel edip
köpegi aldırtmışlar ben köydeyken
ne üzüldüm anlatamam hele çocuklarım
hala benim ufaklık pis adamlar benim köpeğimi almışlar diyor:enbuyukkk:

ben başka bir şey itiraf ediyorum yan komşumun apartmanın içinde yankılanan gülmesine gıcık oluyorum

Cok iyi yapiyorsun, o kendini hayvanlara karsi uzak tutmaya calisan komsuna da selamlarimizi söyle bacim emi KADINLAR KLUBÜ olarak , isfadesini bizzat ben alirim :KK70::KK70: Rabbim senden bu ince fikrin icin gercekden de razi olsun:)

kızlar bende bir şeyler anlatmak istiyorum bundan 14 sene önceki bir olayı bilmem konuyla alakası varmı düşündükçe çok utanıyorum soğuk bir kış günü işten eve dönerken arkadaşımın çalıştığı dükkanın önünden geçerken beşdakika sohbet edelim diye içeri girdim kız tezgahtar hava okadar soğukki ayaklarımın dibinde yanan elekrtik sobası birden çişimin olduşunu hişşettirdi bir adım atmaya kalksam yapacağım muhabbet uzadıkça uzuyor ama ben konuşulanları bile algılayamıyorum tabi en sonunda bir saldım allah ne verdiyse kız o anda göremezdi çünki tezgahın öbür tarafındaydı hemen vedalaşım oradan çıktım birdahada o dükkanın önünden geçemedim hala utanıyom özür dilerim sevdacığı o sidikli bendim............

kızlar bende bir şeyler anlatmak istiyorum bundan 14 sene önceki bir olayı bilmem konuyla alakası varmı düşündükçe çok utanıyorum soğuk bir kış günü işten eve dönerken arkadaşımın çalıştığı dükkanın önünden geçerken beşdakika sohbet edelim diye içeri girdim kız tezgahtar hava okadar soğukki ayaklarımın dibinde yanan elekrtik sobası birden çişimin olduşunu hişşettirdi bir adım atmaya kalksam yapacağım muhabbet uzadıkça uzuyor ama ben konuşulanları bile algılayamıyorum tabi en sonunda bir saldım allah ne verdiyse kız o anda göremezdi çünki tezgahın öbür tarafındaydı hemen vedalaşım oradan çıktım birdahada o dükkanın önünden geçemedim hala utanıyom özür dilerim sevdacığı o sidikli bendim............

Nasıl yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1shok::bbo:

İyi de çıkarken, damlamadı mı yerlere nasıl kimse farketmez..Oha falan oldum yane....kafamçokkarıştı

üzerimde pantolon ve kabanım vardı oyüzden fazla belli olmadı birde dükkan küçücük bir tuhafiye dükkanıydı

X