komşum ve telefonum.

inşallah. Anahtar hala bizde. Söyleyin vereyim birisine diyorum. Söylemiyor. Ellemedim de anahtarı. kadın sundurmada çekmecenin içinde bir kağıt bardak var oraya koymuş. kadının koyduğu gibi duruyor.
mesaj değil de gelmesini bekleyip yüz yüze söyleseniz daha iyi olurdu sanki. ya da eşim istemiyor falan mı deseniz mi ki acaba bilemedim. Allah böyle insanların şerrinden korusun ya gerçekten zor bir durum

Kesinlikle evine girmem. Ne olur ne olmaz. Arayın belim ağrıyor evden çıkamıyorum deyin. Yalan söylemek güzel değil ama herşeyin geleceği bir tip.

Telefonu pirinç kavanozuna at, belki kurtulur. Komşunun çiçeklerini de ölmeyecek kadar sularsın.
Doğrudan ne söyleyeceksen çat çat yüzüne söyle. Tek arkadaşı kalmamış, tabi salağa yatacak. Yoksa kedilerini çiçeklerini kime bırakır? Say yüzüne yüzüne, miss gibi kötü ol kurtul.

mesaj değil de gelmesini bekleyip yüz yüze söyleseniz daha iyi olurdu sanki. ya da eşim istemiyor falan mı deseniz mi ki acaba bilemedim. Allah böyle insanların şerrinden korusun ya gerçekten zor bir durum
Ben mesaj attım, kadın telefonla aradı. Biz de İzmire gideceğiz vs dedim. Anahtarı kime vereyim? diye sordum. Bir şey olmaz çiçeklere ben giderken suladım. Olmazsa kendim gelirim 10gün sonra. Falan dedi.

Ekmek getiririm diye söz vermeseydiniz yüz bulup anahtarı birakmazdi
sürekli bırakıyor zaten, yine bırakırdı. Ekmeğe de ihtiyacı yok. Belediyeyi aramış, cimere yazmış televizyonları aramış ekmeğim yok diye. Ben getireyim deyince bu akşam ekmeğim var, kereviz yaptım yiyorum şimdi. dedi. Biz o gün yemek bile yapamadık evde.

Ben mesaj attım, kadın telefonla aradı. Biz de İzmire gideceğiz vs dedim. Anahtarı kime vereyim? diye sordum. Bir şey olmaz çiçeklere ben giderken suladım. Olmazsa kendim gelirim 10gün sonra. Falan dedi.
ha iyi o zaman :) çok iyi düşünmüşsünüz

Lütfen açık açık konuşun ve irtibatınızı kesim,bu kadında her türlü kötülüğü yapabilecek bir potansiyel var.

Sağol canım. Telefon 3 gün pirinçte kaldı zaten ama maalesef...
Kadın zaten kavgayla beslenen bir tip. Hoşuna gider. Benimse sinirlerim bozuluyor, kavgayı sevmem. İnsanların kavga olunca, stres olunca tansiyonu çıkar. Bu kadının tansiyonu düzeliyor kavga edince. Kadın hala kendini haklı görüyor. Telefonda yine bir şeyler anlatıyordu, sinirlerim zıpladı, dinlemedim bile "benim sinirlerim bozuldu kapatıyorum" dedim. Yüzüne çat çat söylesem ne fayda; o anladı zaten.
Çiçekleri de sulamayacağım. Sulamayacağımı da söyledim. Baksın başının çaresine. Girmem o kadının evine bir daha. Ne yazık ki anahtar hala bizim sundurmada kadının bıraktığı yerde duruyor. Anahtarı kime vereyim söyleyin dedim söylemiyor da.

Kavgaya gerek yok, söyle söyleyeceğini, çaatt kapat kapını, bi taraflarını yırtsın. Zaten ne olduğu biliniyormuş, kimse de kale almaz. Ver birine anahtarı, şuna verdim de, ne düşünüyorsun bu kadar?

bu kadın, evine giderken sizin arsadan geçen kadın mı? niye sizin arsayı sizden daha çok sahiplenip kavga ediyor, sahibi olmadığı arsa için kanallari arıyor, cimere yazıyor? yoksa bu, arsaya ortak başka bir komşu mu?

iki seçenekte de komşunuz güvenilir, 'o öyle şey yapmaz' diyebileceğiniz birisi değil. yazılmış zaten, anahtar konusunda size iftira atıp hıncını çıkarmak isteyebilir tepkiniz için. çok alakasiz ama polisi arayıp danışın, anahtarını bana haber vermeden bana emanet etmiş ama çiçeklerinin ve ev güvenliğinin sorumluluğunu üstlenmek istemiyorum, anahtar karakolda dursa olur mu diye sorun.

kadın arsaya ortak falan değil, arsa bizim. Belediye asıl yolu yapmadığı için ve kadın arabasıyla eve gitmek için bizim arsadan geçiyor diye arsayı çitle çevirmedim. Çevirseydim kamyonlar da giremiyecekti, bunlar da başımıza gelmezdi. İyilikten maraz doğar dedikleri aynen bu. yan arsada inşaat başlayınca kadının bizim arsadan sonra geçtiği yol kapandı (çünkü yol yeni inşaat yapılan arsadan da geçiyordu ve o da özel mülk). Biz yine de kadın mağdur olmasın diye bizim arsadan (yeni inşaatın etrafından dolanarak) geçmesi için mıcır dökülmesine izin verdik. Mıcırı, yeni inşaatın müteahhitti döktü. Bu daha önce başlayan inşaatın kamyonları da oraya girip mıcırları bozdu.
Bu karakola anahtar bırakma fikrini bir eşime danışayım ama bilemedim ortalık daha da mı bulanır. 10gün sonra gelsin bu kadın alsın anahtarını, ben de bir daha muhatap olmayım diyorum.
Kadın şimdi anahtarı karakola bıraktım diye kızıp. Evimden şu kayıp bu kayıp diye iftira atarsa kimin üzerine kalacak benim mi polisin mi?

Son düzenleme:
Kadın direkt pislik. Iyilikten maraz doğmuş. Içinden çikılmaz bir hale sokmuş sizi, anahtari birakıp gitmiş. Bakmam deseniz ne olur bilmedim. Kadın tehlikeli geldi bana. ( her an bir iftira gelebilir)
Bu kadar rezillikten sonra bakmak istememeniz cok normal zaten..
Oneride bulunmadim, kusura bakmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…