- 26 Mayıs 2015
- 68
- 10
-
- Konu Sahibi Peynirzeytinekmek
Ayy çok teşekkür ederim inanın şuçlu gibi hissediyordumbir kere sigara izmariti ilk defa düşmüş ve kapıya kadar gelmiş ayıp bişey, siz söylemişsiniz zaten cevabı, eğer komşunuz sizin her yaptığınızdan rahatsız oluyorsa, sizde onun yaptığı rahatsızlıkları dile getirin, söyleyin, komşunuz sizin gibi ince değil, o yüzden söyleyin ses falan yaptıklarında
Ayy çok teşekkür ederim inanın şuçlu gibi hissediyordum
Sofra bezi pazar da markette 5 lira 10 lira ama bu kadar büyütülecek hem telefon açıp hem de muhatabın olmayan biriyle Konuşmak için Kapıya gelmesi beni kırdı ...
sizin sürekli oluyormuş benim ilk kez oldu ve ben konuya sadece ev sahibi Olduğum için dahilim Haklısınız zor ve Köyü bi durumbenimde üstümdeki adam s
gara içiyor aşağı çırpmıyor ama rüzgar külü getiryor balkona minderler pudra rengi elimle külü çıtrparkende leke oluyor hep bıktım yıldım dişimi sıkıyorum bişide diyemiyorum ama delirecem balkon minderi siliyorum bide işi gücü bırakıp.
Aman ne diye kiriliyosunuz boyle gereksiz insanlara. Boyle garip insanlr var iste evde yokken bile ses yapiyosun diye sikayet ederlerKızlar gnydn
2 gündür sanki içime Öküz oturdu bir şeyler söyleyin beni rahatlatın..
Alt katta ki komşum dün beni aradı üstten siğara izmariti atılmış siZden mi diye sordu
Ben de ev de Değilim ama temizlik yapılıyor onunda Attığını sanmıyorum dedim ama atmış olabileceğini düşünüp içten içten içe mahçup oldum
Sofra bezi yanmış evde temizlikyspan bayanı arayamadım çünkü telefonu bozuktu eve geçince soracaktım
Komşum bana inanmamış olucak ki benim zilime basıp kadına sormuş bu beni çok üzdü bana inanmayıp sanki çarpmaz sorgu yapar gibi ..
Hata benim hatam değil ama benim çalışanım yapmış ben zaten mahçup olup zararını özür de dileyerek telafi edicektim
Çalışan bayana kasten mi yaptın demiş böyle birşeyi Kasıtlı yapılabilir mi??? Ne saçma soru !!
Şurda komşu değilmiyiz bu kadar büyütecek ne var yanılıyor mıyım???
Benim üstündekilerin çocukları tepinir koşar hoplar zıplar bi kere demedim camdan bir şeyler sikkeler camımın önüne düşer ses etmedim insanlık hali her şey olabilir yanılıyormuyum kızlar bir şey diyin bu kadar büyütülecek bi konumu ben zaten çalışanımı uyaracaktım ve ilk defa olmuş bir şey
Soğudum inanın öncesin dede oğlum a
ÇOK SES YAPIYIRSUN KIZIM UYUYAMIYOR SENİN SESINDEN diye çıkışmıştı küçücük çocuk sesi gürültüyü be bilsin apartmanın ses yakıtımı iyi değil ... Senin kızında her sabah apartmanıninletiyor bi kere rahatsızlığımı dile getirmedim çocuktur dedim... ama bi şeyler diyip şu öküzü yerinden kaldırın...
Sofra bezi yanmış evde temizlikyspan bayanı arayamadım çünkü telefonu bozuktu eve geçince soracaktım
İyi de komşu sizi aramış, evde değilsiniz diye çıkmış, sormuş. Herhalde çıkacak ya başka sigara da içer atarsa?Evet arkadaşlar yangın Çıkma ihtimali var olabilirdi de... Ben çalışanım haklı olmuş işte ne yapiim gibi düşünmüyorum... Benim sorunun hem bana telefon açıp hem kapıma kadar gelmesi ben zaten çalışanımı bu konu da uyaracaktım maddi hasar ne ise onu da karşılamaya razıydım özür dikiycektim
Benim takıldığım nokta hem telefon açtın niye geldin kapıma birde kasten mi taptın demiş çalışanımda Kasıtlı ki davranış yok seni ilk defa gördüm demiş hatalıyım kusura bakma demiş
Bu apartmana yeni taşındı komşuluk yok bu apartman da diyor... 2 gün önce evimde misafir ettim 2 gün sonra bu olayı yaşamak beni üzdü ...
Ve binaya taşınmak istediğinde bi yakınımızdan rica etti benim evimi gezdi ben ona kapımı açtım iyi niyetiyle..
Ev alma komşu al demişler...
Koalina çalışanının tlf nu bozukmuş yanlış anlamadıysamİyi de komşu sizi aramış, evde değilsiniz diye çıkmış, sormuş. Herhalde çıkacak ya başka sigara da içer atarsa?
İlk mesajınızda da telefon bozuktu çalışanımı arayamadım yazmışsınız da bu komşu sizi nasıl aradı peki?