Komşum ve sigara izmariti

İyi de komşu sizi aramış, evde değilsiniz diye çıkmış, sormuş. Herhalde çıkacak ya başka sigara da içer atarsa?
İlk mesajınızda da telefon bozuktu çalışanımı arayamadım yazmışsınız da bu komşu sizi nasıl aradı peki?
Benim değil çalışanımın telefonu bozuktu eğer bozuk olmasa telefon ile uyaracaktım

Zaten bende hızımı alamayıp hemen eve geçtim Max bu süre 15 dk ben de kötü bir şey yaşanmasını şatemediğim için hemen eve dönüş yaptım....

Be
Sizinle tlfda konuştuktan sonra sizin masum olduğunuzu anlamış ama o kadar kızmış ki hızını alamayıp evinizdeki yardımcıyla konuşmaya gitmiş ki burdaki hatalı olan %100 yardımcınız. Benimde evimde bir sorumsuz yüzünden yangın tehlikesi atlatılsa 5 tl lik bile malıma zarar gelse muhattabına gidip hesap sorarım. O yüzden komşunuza sadece bu konuda hak verdim. Mesela size itimat etmemesi değil sinirinden malına zarar vereni bizzat uyarmak istemesidir
bence bu olayda ben zaten çalışanımı uyaracaktım yardımcımı uyarmak komşuma düşmez ki
Yardımcım 3 Yıldır Çalışıyor düşüncesizce hareket edecek biri değil...

Herkes olaya yangın vs Tarafından bakmış
Allah'a şükür ki böyle köyü bir şey yaşanmadı benim içine dert olan bana güvenmeyip kapıma gelmesi ya o zamn aramasaydın direk kapıma gelseydin ....

Ben her sabah onun çocuğunun çığlıkları ile gözümü açıyorum ben işe geç gidiyorum beni her gün her gün 7 de 8 de uyandırmaya Hakkı var mı sma ben çocuktur diye ikaz yapmadım hoş yapsam sa çocuğa bunu nasıl anlatacak ana benim çocuğumun sesinden rahatsız olmuş bi çırpıda senin sesinden kızım Uyanıyor dedi hani öğretmenler yaramaz çocukları uyarır ya öyle .... Ben çok düşünceli ninkomşuyum bebeğin ağladığında bile gece kimseye ses gitmesin diye kucaklayıp salon a geçiyorum .....

Ve soruyorum siz çamaşırlarınızı kaç gün ipte bırakıyorsunuz bu komşumun bi astığı çamaşır 3 gün bike kalabiliyor ...
Ve bunlar yaşandığında o sofra bezleri 2 gün ipteydi ...
Ben D buna gıcık oluyorum as kuruyunca topla

Bence hakli ya. Yanan izmarit ne demek. Allah korusun evi bile yakar. Hem atanlari da anlamiyorum. Madem bitti kullugunde sondur sonra copune dok. Saga sola niye atiyorsun. Bunu yapanlar gorgusuzun, cahilin dibi. Bizim burada da arabalarin uzerinde izmarit buluyoruz ve muhtemelen o izmaritler atildiginda yaniyordu cunku ezilmemis haldeydi. Ya o arabalar yansaydi milletin alinteri yaa...

Bu bir kerelik, iki kerelik olacak birşey değil. Sizde ne kadar basit anlatıyorsunuz , tamam yanlışlıkla bile olabilir ancak verdiğiniz tepki amaan nolcak yahu der gibi. Bu şekilde yangın çıkıyor hanımefendi, geçen sene bu nedenle mahalledeki br ev kül oldu.
Bizimde üst katımızdakilerin attığını gördüm ilk kez oldu nolcak demeden çıktım yukarı. Olurda evde yangın çıksaydı nolcaktı? Bunun telafisi olabilir mi?

Atilsa bile sondurulup atılması lazım
Bez yerine başka bişey yanabilirdi. O an o insanlar balkonda olmayıp alev alabilirdi.

Ben de ev de Değilim ama temizlik yapılıyor onunda Attığını sanmıyorum dedim

Bence böyle değil de komşu hanim merak etmeyin ben yarin direkt soruyorum hatta arayıp soracağım böyle birşey var mı diye...deseydiniz yukarı çıkıp sormaz di kadına. Siz sanmiyorum deyince sormuş.

Tabi olayı abarttmis yani gidip sormakla ama sizin halledeceginize guvenseydi yapmayabilirdi.

Aaa bir de birşeyi mi yanmış kadının. Bak onu kaçırmışim ben sadece izmarit çöpü düştü sandım. eee ozaman yukarı çıkması doğal. Evi mi yansadı kadının. Ben olsam birseyim yansa daha da buyutebilirdim olayı. Çoluk çocuk bırakıyoruz evde.ev mi yansın.

X