bunun için çabalıyorumDirek selam sabahı kesin okurken sınır oldum bu ne be
kesinlikle ben de öyle olduğunu düşünüyorumVur kafasına al ekmeğini olarak görüyor bence.
bu yorumunuzun yardımcı olacağını düşünüyorumKomşunuz sizi gram sevmiyor ve umursamıyor bunu bilin. Bu istedikleri sizi kendisine yakın gördüğü için değil yani.
Hayır demeden önce bunu düşünürseniz demeniz daha kolay olur.
Tamam kadın normal değil ama siz de pasif kalmışsınız farkındasınız. Hayır demekten zarar gelmez. İçinize en ufak rahatsızlık düşüren her şeye yapıştırın hayırı bu kadar basit.ay
ay valla inanır mısınız gerçekten açmıyorum aramıyorum mesajlarınada dönmüyorum ama acayip bir insan anlamış değilim
ben mesajlarına aramalarına dönmeyerek daha çok hayatımdan çıkarmaya çalışıyorumBen yüz yüze konuşamam diyorsanız mesaj atın.
Böyle böyle esyalarima zarar verdin bunları karşıla lütfen diyerek hemen ardından iban no atın.
Yurt dışından aldığınız şeylerin de maliyetini hesaplayın onlarin da parasını isteyin.
Ve bundan sonra lütfen herhangi bir şey isteme eşimle birlikte hiç kimseye bir şey vermeme kararı aldık deyin.
Bakın buraya ne güzel tek tek maddeleyerek yazmışsınız belli ki kendinizi güzel ifade eden bir insansınız emin olun komsunuza da yaparsınız bunu.
Her şey bir mesaja bakar valla haydi atın o mesajı .
bahsettiğiniz eğitimler araştıracağım yorumunuz için teşekkür ederimHayir demeyi ogrenmekle ilgili psikologlarin videolari, online eğitimleri oluyor. Bu kadarina izin vermek normal degil. Sınır cizmelisiniz
inanın yaptığım bazı şeyleri neden yaptığımı ben de bilmiyorum ama bu saatten sonra aynı şeylere izin vermeyeceğimden eminimKomşudan Dyson istemek mikendi makinemi kullanırken korkuyorum bir şey olacak diye.
Milletin çamaşırlarını niye yıkamayı kabul ediyorsunuz onu hiç anlamadım.
Hayır demek zor değil, acil öğrenin bence.
Madem böyle evinize gelince duymazdan gelin çagirir durur ses veren olmayıncada gider.Böyle tekrar edin anlasin bir zahmet artık.yorumları gördükçe kendime ne aptalmışım diyorum aydınlanma geldi birazda kendime kızıyorum
haklısınız aslındaAgir olacak ama eşek olmayi bazen biz seciyoruz hersey sizin elinizde
inşallah ben bu eziyete 8 yıl katlanmam aslında normalde çok açık sözlü ve ters biriyimdir ama ilk komşum olunca sanırım sürekli bi ayıp olur baskısı vardı üzerimde, bu saatten sonra aynı düşüneceğimi sanmıyorum ben de öyle 2 yıldır onun benden bunca şey istemesine rağmen ben ondan sadece porcöz istemiştim o da gerçekten ihtiyacım vardı evde usta bekliyordu eşimde yoktu markete gidemedim çocukla ertesi gün yenisini alıp kapısına bırakmıştımBen tamda böyle bir komşu ile 8 yıl geçirdim
İstemediği bir kocam kalmıştı
Yoğurt yok mesela evde ama yayla çorbası yapmak için benden yoğurt isterdi yoğurt yoksa başka çorba yap dimi!
Bütün gün evde kendisi, ama ben hamile karnım burnumda taşıdığım malzemelerden kapıda yakalayıp bakiiiim neler aldın deyip aralarından isterdi
Üstelik yaşlı falan değil 91’li bir arkadaş
Gece yarısı kapıyı çalıp elini gösterip şu kadar ekmek var mı?
İnternet şifremi, bilgisayarımı, ütümü, yedek telefonumu, süpürgemi, robotumu Allahım her şeyi her şeyi isterdi (minik paralar 20,50,100)
Hatta ütümü buhar kazanlı olmadığı için beğenmemişti
Ben 8 yıl ziline bile basmadım tek bir şey istemedim
bizde nerdeyse 8 senedir aynı binadayız komşularla aramız iyidir ama geçen anasınıfına giden kardeşim yoğurtsuz makarna yemem diye ağladı ve babamdan yoğurt istemiştik 1 saate falan getirecekti .Sonra bide diyoki komşudan isteyin yoksa ,annemde kızdı komşudan yoğurt mu istenir yoğurtsuz ye her istediğin olamaz aç kal istersen dedi dzhgzjdj ekmek konusu da bazen nadir de olsa ekmek istemişliğimiz vardı geç saatte ama aynısı da bize yapılıyordu.Bence arada samimiyet varsa evde ekmek yoksa ve istenir ya çok nadir olmak şartıyla.Daha geçen akşam 11 gibi hamile olan evde eşi de gececi olan ablamız istemişti fazla fazla verdik.Diğerleri çok saçma internetmiş robotmuş oh anam ,verilmez bence bu tarz şeyler.Saçma mesela ama bi ara bizim fırın bozulmuştu yenisini sipariş etmiş bizimkiler adam takmaya gelecek diye bekliyoruz.Ben fırında pişecek bir yemek yaptım son dakika aklıma geldi fırının bozulduğu mal gibi ortada kalmıştım allahtan komsumuza verdikte imdadıma yetiştiBen tamda böyle bir komşu ile 8 yıl geçirdim
İstemediği bir kocam kalmıştı
Yoğurt yok mesela evde ama yayla çorbası yapmak için benden yoğurt isterdi yoğurt yoksa başka çorba yap dimi!
Bütün gün evde kendisi, ama ben hamile karnım burnumda taşıdığım malzemelerden kapıda yakalayıp bakiiiim neler aldın deyip aralarından isterdi
Üstelik yaşlı falan değil 91’li bir arkadaş
Gece yarısı kapıyı çalıp elini gösterip şu kadar ekmek var mı?
İnternet şifremi, bilgisayarımı, ütümü, yedek telefonumu, süpürgemi, robotumu Allahım her şeyi her şeyi isterdi (minik paralar 20,50,100)
Hatta ütümü buhar kazanlı olmadığı için beğenmemişti
Ben 8 yıl ziline bile basmadım tek bir şey istemedim
bu yorumunuzun üzerine sizinle bir şey paylaşmak istiyorum, bir keresinde memleketten bir arkadaşımla telefonda muhabbete dalmışız 40 50 dakika konuşmuşuz bu süre zarfında kendisi beni 5 6 kere aramış onlarca mesaj atmış en sonunda dayanamayıp kapıma geldi nerdesin neden açmıyorsun gel kahve içelim diye oysa 2 saat önce gelemeyeceğimi belirtmiştim yani özetle kadında bi ısrarcılık var gelmek istemiyorum dediğimde kapıma dayanıyor mesajlarına cevap vermediğimde kapıma iniyor şu sıralar kapıyıda açmıyorum bu sefer aramaya başlıyor size şaka gelebilir abartıyor diyebilirsiniz ama gerçekten böyleler resmen eşim ve bana kabus oldular çünkü eşide eşime aynısını yapıyor gelin oturalım oraya gidelim şunu yapalım tarzında en son eşim ben böyle şeyler sevmem deyip terslemiş bilmem anlatabiliyor muyum bu insanların yapısının böyle olduğunu bilmeyerek arkadaşlık kurduk ama zamanla çok pişman oldumMadem böyle evinize gelince duymazdan gelin çagirir durur ses veren olmayıncada gider.Böyle tekrar edin anlasin bir zahmet artık.
sizinde söylediğiniz gibi nadir olsa göze batmaz ama verilen mala zarar verilince insan ayrı bir kızıyor, kendisi benim süpürgemi bozduğu sıralar eve klima takıldı yine ondan istemedim çünkü ben ondan 1 istersem o benden 5 ister düşüncesiyle yengemden istedim çekinerek aldığımdan temiz verdim yıkadım sildim fırçasını temizledim ki arkamdan laf etmesin hepimiz insanız aldı da mahvetti veya kirletmiş demesin düşüncesiyle dikkatli olmaya çalıştım ama kendim gibi düşünen biriyle komşuluk yapmıyorum maalesefbizde nerdeyse 8 senedir aynı binadayız komşularla aramız iyidir ama geçen anasınıfına giden kardeşim yoğurtsuz makarna yemem diye ağladı ve babamdan yoğurt istemiştik 1 saate falan getirecekti .Sonra bide diyoki komşudan isteyin yoksa ,annemde kızdı komşudan yoğurt mu istenir yoğurtsuz ye her istediğin olamaz aç kal istersen dedi dzhgzjdj ekmek konusu da bazen nadir de olsa ekmek istemişliğimiz vardı geç saatte ama aynısı da bize yapılıyordu.Bence arada samimiyet varsa evde ekmek yoksa ve istenir ya çok nadir olmak şartıyla.Daha geçen akşam 11 gibi hamile olan evde eşi de gececi olan ablamız istemişti fazla fazla verdik.Diğerleri çok saçma internetmiş robotmuş oh anam ,verilmez bence bu tarz şeyler.Saçma mesela ama bi ara bizim fırın bozulmuştu yenisini sipariş etmiş bizimkiler adam takmaya gelecek diye bekliyoruz.Ben fırında pişecek bir yemek yaptım son dakika aklıma geldi fırının bozulduğu mal gibi ortada kalmıştım allahtan komsumuza verdikte imdadıma yetişti
demez miyim muhabbeti bile kesmek istiyorum bu kadının bana faydasından çok zararı var faydadan kastım da arada oturup iki kahve içsek allah muhabbeti etsek yeterdi yaniHerkes gerekenleri yazmış zaten aynı şeyleri yazmamayım. Konuyu açınca bi aydınlanma gelmiş sana bundan sonra hayır diyebilecekmisin onu merak ettim
Yüz yüze bakıyorsunuz diye çok taviz vermişsiniz keşke böyle olmasaydı,bundan sonrası sizin elinizde gerekirse kavga edin ama bu kadını hayatınızdan çıkarın .Komşu değil sanki besleme yasizinde söylediğiniz gibi nadir olsa göze batmaz ama verilen mala zarar verilince insan ayrı bir kızıyor, kendisi benim süpürgemi bozduğu sıralar eve klima takıldı yine ondan istemedim çünkü ben ondan 1 istersem o benden 5 ister düşüncesiyle yengemden istedim çekinerek aldığımdan temiz verdim yıkadım sildim fırçasını temizledim ki arkamdan laf etmesin hepimiz insanız aldı da mahvetti veya kirletmiş demesin düşüncesiyle dikkatli olmaya çalıştım ama kendim gibi düşünen biriyle komşuluk yapmıyorum maalesef
Karılı kocalı piskopat bunlar yahu.Taciz ediyorlar resmen.Gerekiyorsa kavga ediceksin böyle tipleri kendinden bir tek böyle uzaklaştira bilirsin lafldan anlamaz bunlar.Yüz buldular kullanıyorlar sizi.bu yorumunuzun üzerine sizinle bir şey paylaşmak istiyorum, bir keresinde memleketten bir arkadaşımla telefonda muhabbete dalmışız 40 50 dakika konuşmuşuz bu süre zarfında kendisi beni 5 6 kere aramış onlarca mesaj atmış en sonunda dayanamayıp kapıma geldi nerdesin neden açmıyorsun gel kahve içelim diye oysa 2 saat önce gelemeyeceğimi belirtmiştim yani özetle kadında bi ısrarcılık var gelmek istemiyorum dediğimde kapıma dayanıyor mesajlarına cevap vermediğimde kapıma iniyor şu sıralar kapıyıda açmıyorum bu sefer aramaya başlıyor size şaka gelebilir abartıyor diyebilirsiniz ama gerçekten böyleler resmen eşim ve bana kabus oldular çünkü eşide eşime aynısını yapıyor gelin oturalım oraya gidelim şunu yapalım tarzında en son eşim ben böyle şeyler sevmem deyip terslemiş bilmem anlatabiliyor muyum bu insanların yapısının böyle olduğunu bilmeyerek arkadaşlık kurduk ama zamanla çok pişman oldum
Bu nasıl bir insanmış yakında kocanı da ister uzak dur benceArkadaşlar bana yardımcı olun komşum normal değil ve beni gerçekten bıktırdı! 2 yıldır komşuyuz ve bugüne kadar benden istediği şeyler bitmiyor!
- Dyson süpürgemi istedi ve basma tuşunu bozdu bize yaptırması 3bin tl ye patladı
- Oğlumun bebek arabasını istiyor bunu bir kaç defa istedi bir kere vermiştim onuda kapatmasını bilememiş kenarını kırmış
- Makyaj malzemelerim
- Özel günde topuklu ayakkabılarım
- İnanamayacaksınız ama çamaşır ve kurutma makinemi bile kullanmak istiyor! Kurutma makinesi yokken çocuğunun çamaşırlarının kuruması gerektiğini söyleyerek 2 3 defa kurutmaya atmıştım o kadar aptal bir insan ki içerisine iç çamaşırını koymuş eşimde makinede ki çamaşırlar bizim sanarak kurutmayı boşaltmış çamaşırlarını felan görmüş, böyle bir gerizekalı insan işte siz düşünün! Daha sonrasında kurutma makinesi aldı fakat yakamdan düşmedi level atlayıp çamaşır ver kurutma makinesini yine kullanmak istedi bu sefer kabul etmedim!
- Ben yurtdışına gidiyorum ve her gittiğimde gelirken oğlu ve kendisi için bir şeyler istiyor parasını vereyim diyor ama o para hiçbir zaman verilmedi teklif dahi edilmedi hatta onun bile bokunu çıkartarak benden yurtdışından oğluna bebek arabası getirmemi istedi
- Airfry istedi bahane bulup vermedim
- Size komik gelebilir bir keresinde benden telefonumu bile istemişti bi konuşmayı ses kaydı altına alması gerekiyormuş!
- Bu söylediklerim haricinde un, kabartma tozu, market ihtiyaçlarıda var tabi ama bunların yanında onlar o kadar önemsiz kalıyor ki dile getiremiyorum bile yani artık çok sıkılmış durumdayım kimseyi kıramıyorum hayır diyemiyorum ama artık iyi niyeyim suistimal ediliyor hayatımda böyle bir şeyi daha önce ne gördüm ne duydum bir insan nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir şaşırıyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, kendinde olmayan bende ne görürse mutlaka istiyor!