Komşum normal değil ve beni bıktırdı ne yapmalıyım!?

ay

ay valla inanır mısınız gerçekten açmıyorum aramıyorum mesajlarınada dönmüyorum ama acayip bir insan anlamış değilim
Tamam kadın normal değil ama siz de pasif kalmışsınız farkındasınız. Hayır demekten zarar gelmez. İçinize en ufak rahatsızlık düşüren her şeye yapıştırın hayırı bu kadar basit.

ben mesajlarına aramalarına dönmeyerek daha çok hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum

Hayir demeyi ogrenmekle ilgili psikologlarin videolari, online eğitimleri oluyor. Bu kadarina izin vermek normal degil. Sınır cizmelisiniz
bahsettiğiniz eğitimler araştıracağım yorumunuz için teşekkür ederim

inanın yaptığım bazı şeyleri neden yaptığımı ben de bilmiyorum ama bu saatten sonra aynı şeylere izin vermeyeceğimden eminim

inşallah ben bu eziyete 8 yıl katlanmam aslında normalde çok açık sözlü ve ters biriyimdir ama ilk komşum olunca sanırım sürekli bi ayıp olur baskısı vardı üzerimde, bu saatten sonra aynı düşüneceğimi sanmıyorum ben de öyle 2 yıldır onun benden bunca şey istemesine rağmen ben ondan sadece porcöz istemiştim o da gerçekten ihtiyacım vardı evde usta bekliyordu eşimde yoktu markete gidemedim çocukla ertesi gün yenisini alıp kapısına bırakmıştım

bizde nerdeyse 8 senedir aynı binadayız komşularla aramız iyidir ama geçen anasınıfına giden kardeşim yoğurtsuz makarna yemem diye ağladı ve babamdan yoğurt istemiştik 1 saate falan getirecekti .Sonra bide diyoki komşudan isteyin yoksa ,annemde kızdı komşudan yoğurt mu istenir yoğurtsuz ye her istediğin olamaz aç kal istersen dedi dzhgzjdj ekmek konusu da bazen nadir de olsa ekmek istemişliğimiz vardı geç saatte ama aynısı da bize yapılıyordu.Bence arada samimiyet varsa evde ekmek yoksa ve istenir ya çok nadir olmak şartıyla.Daha geçen akşam 11 gibi hamile olan evde eşi de gececi olan ablamız istemişti fazla fazla verdik.Diğerleri çok saçma internetmiş robotmuş oh anam ,verilmez bence bu tarz şeyler.Saçma mesela ama bi ara bizim fırın bozulmuştu yenisini sipariş etmiş bizimkiler adam takmaya gelecek diye bekliyoruz.Ben fırında pişecek bir yemek yaptım son dakika aklıma geldi fırının bozulduğu mal gibi ortada kalmıştım allahtan komsumuza verdikte imdadıma yetişti

Madem böyle evinize gelince duymazdan gelin çagirir durur ses veren olmayıncada gider.Böyle tekrar edin anlasin bir zahmet artık.
bu yorumunuzun üzerine sizinle bir şey paylaşmak istiyorum, bir keresinde memleketten bir arkadaşımla telefonda muhabbete dalmışız 40 50 dakika konuşmuşuz bu süre zarfında kendisi beni 5 6 kere aramış onlarca mesaj atmış en sonunda dayanamayıp kapıma geldi nerdesin neden açmıyorsun gel kahve içelim diye oysa 2 saat önce gelemeyeceğimi belirtmiştim yani özetle kadında bi ısrarcılık var gelmek istemiyorum dediğimde kapıma dayanıyor mesajlarına cevap vermediğimde kapıma iniyor şu sıralar kapıyıda açmıyorum bu sefer aramaya başlıyor size şaka gelebilir abartıyor diyebilirsiniz ama gerçekten böyleler resmen eşim ve bana kabus oldular çünkü eşide eşime aynısını yapıyor gelin oturalım oraya gidelim şunu yapalım tarzında en son eşim ben böyle şeyler sevmem deyip terslemiş bilmem anlatabiliyor muyum bu insanların yapısının böyle olduğunu bilmeyerek arkadaşlık kurduk ama zamanla çok pişman oldum

sizinde söylediğiniz gibi nadir olsa göze batmaz ama verilen mala zarar verilince insan ayrı bir kızıyor, kendisi benim süpürgemi bozduğu sıralar eve klima takıldı yine ondan istemedim çünkü ben ondan 1 istersem o benden 5 ister düşüncesiyle yengemden istedim çekinerek aldığımdan temiz verdim yıkadım sildim fırçasını temizledim ki arkamdan laf etmesin hepimiz insanız aldı da mahvetti veya kirletmiş demesin düşüncesiyle dikkatli olmaya çalıştım ama kendim gibi düşünen biriyle komşuluk yapmıyorum maalesef

Herkes gerekenleri yazmış zaten aynı şeyleri yazmamayım. Konuyu açınca bi aydınlanma gelmiş sana bundan sonra hayır diyebilecekmisin onu merak ettim
demez miyim muhabbeti bile kesmek istiyorum bu kadının bana faydasından çok zararı var faydadan kastım da arada oturup iki kahve içsek allah muhabbeti etsek yeterdi yani

Yüz yüze bakıyorsunuz diye çok taviz vermişsiniz keşke böyle olmasaydı,bundan sonrası sizin elinizde gerekirse kavga edin ama bu kadını hayatınızdan çıkarın .Komşu değil sanki besleme ya

Karılı kocalı piskopat bunlar yahu.Taciz ediyorlar resmen.Gerekiyorsa kavga ediceksin böyle tipleri kendinden bir tek böyle uzaklaştira bilirsin lafldan anlamaz bunlar.Yüz buldular kullanıyorlar sizi.

Bu nasıl bir insanmış yakında kocanı da ister uzak dur bence

Komşunuz sık rastlanacak bir karakter değil. Ama beni daha çok şaşırtan şey böyle numunelik insanlar için 'kocasıda/karısı da böyle' denmesi.
Acaba hep böyleler miydi tencere kapak mı oldular yoksa üzüm üzüme baka baka mı karardı merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…