- 25 Eylül 2015
- 243
- 486
- 103
- 36
- Konu Sahibi canliseda221
-
Derse desin canım, aile hayatınızdan daha mı önemli?Önceden esim varken gittim. Simdi ne degistide gelmiyorsunder
Aghsbsbd tövbee djdjKadın meğer threesome'ın yolunu yapıyomuş di mi djfhjdfhff
Ütü yapıyorum, dolap düzenliyorum, yemek yiyorum, eşimle ilgileniyorum
Bu yorum benim fake hesabım sanılabilir ahshjshsNasıl hayır diyemiyorsunuz? Yani koca insansınız daha şu kadarcık konuşmayı bile yapamıyorsunuz. Bu iletişim eksikliğiyle eşinizle nasıl tanışıp anlaşıp evlendiniz anlamadım.
Hatanız burda başlıyor zaten. Benim tavrım nettir eşim evdeyse arada bir çok çok nadir durumlar hariç kimseye gitmem, kimse de bana gelemez. Neden tavrınızı koymakta bu kadar çekiniyorsunuz. Benim çevrem bilir bu tutumumu, ona göre de davranırlar. Kaç yaşında insanlarsınız dik durun birazÖnceden esim varken gittim. Simdi ne degistide gelmiyorsunder
Bu yorum benim fake hesabım sanılabilir ahshjshs
Ben de ediyorum. Nasıl şartlarını kırmızı çizgilerini konuştu mesela? Nasıl mesafesini korudu evlenmeden önce kendini ifade edebildi. Derde bak komşum kahveye çağırıyo nasıl gelmiycem. Hani dese ki bana çat kapı geliyor gönlünü kırasım yok anlarım.Yazıktan sonra gördüm yorumunuzu, önce görsem yine de yazardım gerçi çok merak ettim ahsjsj
Hayır diyemiyor musunuz.Haftada bir gidin en fazla.Komşumun kocası öglenden geceye kadar calisiyor. Her akşam beni evine çagirıyor. 2 3 saat oturmak zorunda kalıyorum Hayir diyemiyorum. Benim kocamın 5 te işi bitiyor Ama arkadaşlar kocam evdeyken beni çagırmqsı rahatsız ediyor. Benim de bir hayatım var evli bir kadınım kocamla birbirmizden sogumaktan korkuyorum. Haftada 2 3 saat gündüz saatlerinde görüşmek normal. Araya mesafe koymak istiyorum. Çagirdığında bahaneler bulup gitmeyecegim. Bana akıl verin. Araya nasıl mesafe koyabilirim. Kibar bir dil ile
Hatam var. Alıştırmamalıydım. Başta bu bana normal geliyordu. Sonradan anladım.Ben de ediyorum. Nasıl şartlarını kırmızı çizgilerini konuştu mesela? Nasıl mesafesini korudu evlenmeden önce kendini ifade edebildi. Derde bak komşum kahveye çağırıyo nasıl gelmiycem. Hani dese ki bana çat kapı geliyor gönlünü kırasım yok anlarım.
İnşallah açıklar da öğreniriz pink agshhs
HayırHatam var. Alıştırmamalıydım. Başta bu bana normal geliyordu. Sonradan anladım.
Nasıl hayır diyemiyorsunuz? Yani koca insansınız daha şu kadarcık konuşmayı bile yapamıyorsunuz. Bu iletişim eksikliğiyle eşinizle nasıl tanışıp anlaşıp evlendiniz
Komşumun kocası öglenden geceye kadar calisiyor. Her akşam beni evine çagirıyor. 2 3 saat oturmak zorunda kalıyorum Hayir diyemiyorum. Benim kocamın 5 te işi bitiyor Ama arkadaşlar kocam evdeyken beni çagırmqsı rahatsız ediyor. Benim de bir hayatım var evli bir kadınım kocamla birbirmizden sogumaktan korkuyorum. Haftada 2 3 saat gündüz saatlerinde görüşmek normal. Araya mesafe koymak istiyorum. Çagirdığında bahaneler bulup gitmeyecegim. Bana akıl verin. Araya nasıl mesafe koyabilirim. Kibar bir dil ile
Kocanız ne diyor bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?